Įkraunama...
Įkraunama...

Bijūnai II tema

QUOTE(nijole0619 @ 2012 04 24, 11:24)
Juk yra googl'as, įvedat  paeonia, piwonia ar peony (pasirinktinai) ir Primavera pasirenkat- vaizdai ir žiūrit.
Dėl krapinio bijūno auginimo sunkumo: kažkada pirkau du kartus pilnavidurius krapinius -nesusidraugavom, o tuščiaviduriai auga puikiai.
ir dėl to kur DVI įsigijote tą Primavera man irgi įdomu, matau kad lenkiška pakuotė, gal ten dar yra kokių veislių?

Yra ir kitoku, bet veisliu nepamenu. Balti, rausvi, tamsiai raudoni
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2012 04 24, 12:59)
Yra ir kitoku, bet veisliu nepamenu. Balti, rausvi, tamsiai raudoni

KUR??? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2012 04 24, 15:00)

Olandijoj
Atsakyti
Paziurejau koks mano geltonasis bijunas. Yellow crown. Turetu buti tikrai geltonas, jei niekas dezej nesumaise.
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2012 04 24, 16:56)

Ačiū už atsakymą, bet ojojoj..kaip toli... biggrin.gif
man tai visi bijūnai gražūs, puošnūs, dauguma dar ir maloniai kvepia, super augalas.. o gal kas turite pasidalinti ,,Zemchuznaja rossyp"? ar panašų į jį?
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2012 04 27, 09:48)
Ačiū už atsakymą, bet ojojoj..kaip toli... biggrin.gif
man tai visi bijūnai gražūs, puošnūs, dauguma dar ir maloniai kvepia, super augalas.. o gal kas turite pasidalinti ,,Zemchuznaja rossyp"? ar panašų į jį?

aš tokį įsigijau Schetelig parduotuvėje prieš 2 savaites. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, pasisodinau krapini bijuna, bet dabar pasiskaiciau kad ju buna pilnaviduriu ir tusciaviduriu g.gif O kaip man suzinot koki turiu - laukti ziedu? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2012 05 03, 11:50)
Sveikos, pasisodinau krapini bijuna, bet dabar pasiskaiciau kad ju buna pilnaviduriu ir tusciaviduriu g.gif O kaip man suzinot koki turiu - laukti ziedu? blush2.gif  4u.gif

Laukti žiedų, nes lapeliai visiškai vienodi ax.gif
Atsakyti
user posted image
Maniškis lyg ir pilnaviduris. Šiemet bus 6 žiedukai, prieš tai 2 metus po 4 turėjo smile.gif
Kada jį patręšti? Bijau nutručyti, tai netręšiau, tik pernai pelenų įterpiau.
Atsakyti
patarkit,kas gali but-pradejo suktis lapai,atrodytu,kad dregmes truktu.pries kelias savaites salietros pabarsciau.negi nuo to. blink.gif du ankstyvi normalus,o velyvi susisuke verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(siaudukes @ 2012 05 03, 16:58)
patarkit,kas gali but-pradejo suktis lapai,atrodytu,kad dregmes truktu.pries kelias savaites salietros pabarsciau.negi nuo to. blink.gif du ankstyvi normalus,o velyvi  susisuke verysad.gif

Ir kam gėlėms salietra doh.gif - niekada jos nenaudoju, juk yra kompleksinės trąšos, o nuo salietros tai tik lapų augimas ir jokių žiedų.
Papildyta:
QUOTE(vija zemaite @ 2012 05 03, 16:41)

Kada jį patręšti? Bijau nutručyti, tai netręšiau, tik pernai pelenų įterpiau.

Tręšiu anksti pavasarį, o vėliau po žydėjimo rolleyes.gif
Atsakyti
4u.gif Merginos, gal kuri parduoti turite daigelį sumedejusio ne balto bijūno ir dar krapinio norečiau. Rodote čia savo grožius, užsinorejau ir aš. Bandžiau siųstis ir aš iš lenkiško tinklalapio, bet niekas man nieko taip ir neatsiunte. unsure.gif . Nenoriu daugiau į balą pinigų mėtyti. Arba, jeigu kuri užsisakinesite, galime kartu mėginti, aš prisijungčiau, tačiau pirmiausia- ieškau pas jus, forumietes ax.gif Taigi, gal kuri turite ką pasiūlyti.
Šiuo metu auginu tris sumedejusius, vienas baltas, su bordiniu vidumi, jau pumpurais apkibęs šiuo metu. O kitus du pirkau pernai rudenį parodoje, tai žiūresim kokia spalva pradžiugins ( nes pardavejas žiniomis nepasižymėjo tongue.gif ). Ir gal yra sumedejusiu bijūnų, žydinčių pvz, liepos men.? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo japoniuke1: 04 gegužės 2012 - 16:11