Įkraunama...
Įkraunama...

Bijūnai II tema

QUOTE(jediara @ 2012 04 20, 13:28)
Geriausiai sodinti rudenį, bet jei "yra reikalas" galima ir dabar mirksiukas.gif

Aciu. Jauciu sodinsiu dabar,neistversiu iki rudens tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma37 @ 2012 04 20, 14:43)
as kasciau dabar.placiau atkasit ir iskelsit,nemanau,kad labai jis issigas  schmoll.gif

Apžiūrėjau tą savo ne vietoj augantį krūmą - jau rodo mažyčius daigelius, reiks bandyti perkelti, šakės, kaip nefaina, kad kas pusmetį kilnoti tenka...
Atsakyti
Sveikutes merginos, gal kuri kartais turi pasidalinti krapinio bijuno daigeliu uz simboline kaina,jei galima per AZ blush2.gif labai jau norisi ax.gif
Atsakyti
PIRKSIU KRAPINIUS BIJUNUS,NORS VIENA:) PRASOM I AZ.LABAI LAUKSIU PASIULYMU
Papildyta:

va tokius

user posted image
Atsakyti
tie krapiniai gan sunkia prigyja (girdėjau). Sodo kaimynė guodės, kad jai iš kelių kartų neprigijo... Pati pirkau sodą, ir ten toks auga, ir 2 metus tik po 4 žiedus turėjo, krūmiukas nedidėja. Matysiu, kaip šiemet bus. Tiesa, aš netręšiu niekuom...
Papildyta:
O aš labai noriu tamsau bordinio vėlyvo, aukšto, kai baigia žydėti rausvi, tada jie pražysta, ilgesingais žvilgsniai nulydžiu prie daugiabučių pasodintu... Nėra net ko paprašyti, kad atskirtų. O pirkti nematau (nežinau kur žiūrėti?). Gal kas Šiauliuose pasidalintų? O gal nori pasimainyti į rausvą?
Atsakyti
Nežinau, krapiniai bijūnai pas mane puikiai auga. Pernai visą krūmą "išdraskiau" į daug šaknelių, tai mačiau daug išdygusių, tikiuosi kitais metais jau bus tinkami sodinimui rolleyes.gif
Atsakyti
Paziurekit koki grozi siandien nusipirkau.
user posted image
Geltona spalva manau cia gerokai perdeta, bet ir puses tiek geltonumo pakaktu.
Ir dar viena zolini geltona nusipirkau, bet pavadinimo nera.
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2012 04 24, 00:32)
user posted image
Geltona spalva manau cia gerokai perdeta, bet ir puses tiek geltonumo pakaktu.
Ir dar viena zolini geltona nusipirkau, bet pavadinimo nera.

bigsmile.gif wub.gif Kur pirkote šį grožį?
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2012 04 24, 02:32)

Paveiksliukas gražus, bet tikrovėje visai ne toks - pati tokį auginu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 04 24, 07:49)
Paveiksliukas gražus, bet tikrovėje visai ne toks - pati tokį auginu mirksiukas.gif

kaip atrodo tikroveje?ar verta isigyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma37 @ 2012 04 24, 11:28)
kaip atrodo tikroveje?ar verta isigyti  ax.gif

Saviškio foto neturiu, bet ČIA taip pat toks.
Atsakyti
QUOTE(vilma37 @ 2012 04 24, 09:28)
kaip atrodo tikroveje?ar verta isigyti  ax.gif

Juk yra googl'as, įvedat paeonia, piwonia ar peony (pasirinktinai) ir Primavera pasirenkat- vaizdai ir žiūrit.
Dėl krapinio bijūno auginimo sunkumo: kažkada pirkau du kartus pilnavidurius krapinius -nesusidraugavom, o tuščiaviduriai auga puikiai.
ir dėl to kur DVI įsigijote tą Primavera man irgi įdomu, matau kad lenkiška pakuotė, gal ten dar yra kokių veislių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 24 balandžio 2012 - 10:28