Įkraunama...
Įkraunama...

Bijūnai II tema

QUOTE(Astaite1 @ 2011 08 25, 08:58)
Mano sumedėjusio bijūno skilo sėklų dėžutė, įdomu ar pasisės? g.gif

Pasisės, bet dygsta nuo 2 iki 5 metų, tai tiek metų negalima žemės judinti.
QUOTE(Vėjaustė @ 2011 09 02, 10:58)
labai gerus bijūnus atsisiunčia žmonės iš Lietuvos, iš www.peonynursery.com.

Aš irgi iš jų esu pirkusi.
QUOTE(polonia @ 2011 09 05, 10:06)
O kur galima nusipirkti?

Daug kur. Pas tuos pačius panevėžiečius irgi yra.
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2011 09 05, 15:21)
Pasisės, bet dygsta nuo 2 iki 5 metų, tai tiek metų negalima žemės judinti.

drinks_cheers.gif Pernai sėjau, bet neišdygo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 09 06, 21:38)
drinks_cheers.gif Pernai sėjau, bet neišdygo  unsure.gif

Labas, mergaitės! Jau kokių grožių pas jus pamačiau... Jaučiu, kad užsikrėčiau, nes ir man jau labai reikia. Noriu krapinio blush2.gif Gal turit kuri parduoti? O apie geltoną tai pirmą kart išgirdau. blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes, norejau paklausti, ar dar galima bijunus persodinti ir iki kada,(jeigu persodinciau kokia spalio 10d., ar nebus dar per velu?)
Aciu uz atsakymus is anksto smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,gal kuri turetumete parduoti bijuna ZEmczuznaja ROssyp VIlniuje?
Atsakyti
gal kas turite parduoti krapini bijuna rasykite az
labai lauksiu
Atsakyti
labutis merginos

uzsiemiau ir as bijunais. parsisiunciau keliu spalvu ju -pasisejau ir islindo 5 stiebeliai. gal kas augino nuo seklos ir gali pasakyti kiek konkreciai reikia lieti? nes kolkas tai auginu ant sildomu grindu ir kas antra diena ipilu vandens kad butu gerokai slapia zeme
kad ilgai nejudinti zemes jau skaiciau -o ka dar reiktu zinoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(glinglingas @ 2012 02 08, 15:22)
labutis merginos

uzsiemiau ir as bijunais. parsisiunciau keliu spalvu ju -pasisejau ir islindo 5 stiebeliai. gal kas augino nuo seklos ir gali pasakyti kiek konkreciai reikia lieti? nes kolkas tai auginu ant sildomu grindu ir kas antra diena ipilu vandens kad butu gerokai slapia zeme
kad ilgai nejudinti zemes jau skaiciau -o ka dar reiktu zinoti  4u.gif

Sveikutė, esu išauginus kelis bijūnus iš sėklos, bet auginau lauke laisčiau kaip ir kitus augalus, bet sužydo gal tik 4-5 m.tad kantrybės.
O jei kambaryje tai manyčiau lieti reikia neperdaugiausiai, kad nesupūdyt. Keista, kad leidot sudygt, aš tai irgi šiemet parsisiunčiau šakneles, bet laikau balkone įsodintus vazonuose, neleidžiant sudygti.Tiesa, per tą šiltą žiema keli mėgino kišti galvas, bet spustelėjo šaltukas ir viskas susidėlioja į savo vietas.
Sekmės.
Atsakyti
Parašykite, kaip daiginote - stratifikavote? ax.gif
Atsakyti
nesupratau , o tai kada geriausiai daiginti kiek visur matau kad jau laikas kaip ir g.gif ?
as tai paprasciausiai sumeciau po 5 grudelius i vienkartini puodeli. sudygo tik keli. todel ir klausiu kas ne taip ax.gif

jauciu teks tada taip daryti kaip radau patarine nete- sėklas sumaišyti su švariu drėgnu smėliu ir durpėmis, suberti į polietileno maišelį ir 2–3 mėnesius palaikyti šaldytuve 3–5 laipsnių temperatūroje. Stratifikuotos sėklos sėjamos sausio–kovo mėnesiais. Ką tik surinktas sėklas galima lauke pasėti iš rudens. Tačiau jos sudygsta negreitai – daugiau kaip po pusmečio arba net po metų dvejų metų, kartais tik trečią pavasarį. Pirmamečius daigelius reikia nuolat laistyti, paaugusius galima tręšti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo glinglingas: 11 vasario 2012 - 18:21
O ten kokiu ypatingu bijunu seklos ar sportinis interesas? Laabai jau ilgai teks ziedeliu laukt. As nusipirkau sprindini medejanti bijuna ir tai jau jauciu kad iki pensijos ziedu nesulauksiu. O dar sunys laksto ir gali nulauzt... Galvojau ji kokiais pagaliukais ar tvorele aptvert, bet pamyslijau, ar tai nesukels sunims noro pakelt prie mano ,,apsaugos“ koja g.gif
Atsakyti
jeigu pas mane tai heavenly agnels visokiu spalvu ax.gif user posted image
tai va as irgi skaiciau kad rezultatas dazniausiai tik po 2-3 metu, bet man tiktu ir tiek bigsmile.gif taigi atitversiu vieta specialiai kur nieks nelips ir pavasari sudesiu su tom durpem i zeme smile.gif

sudejus seklas parashyta padengti lengvai zeme ax.gif
--------

su mano daigais she gavosi sad.gif tik vienas gyvas liko .. ir tas nezinia kaip bus toliau unsure.gif ryshkiai kazka ne taip darau. tiesiog ryte atejau ir neleipe buna tipo amen
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo glinglingas: 13 vasario 2012 - 10:17