Festiva Maxima galima nusipirkti Lietuvojpas augintojus, kaina 14 Lt
Taip, jus teisi, as jau ta suzinojau Aciu uz pastebejima.
Sveikos bijūnų mylėtojos Prieš kelias savitėles ir aš sodyboje pasodinau 6 bijūnų šaknis. Pagrinde visos baltos arba švelniai rožines, tokioms jaučiu silpnybę Kaip augs žiūrėsime.... Prieš tai ilgai ieškojau, kur jų įsigyti.... Užsienietiškuose interneto puslapiuose netyčia užtikau komentarą, kad labai gerus bijūnus atsisiunčia žmonės iš Lietuvos, iš www.peonynursery.com. Įėjau į tą puslapį, o ten viskas angliškai parašyta, lietuviškai net nėra , bet daug parduodamų bijūnų nuotraukų su trumpu aprašymu ir kainomis. Paskaičiau apie augintojus, o jie pasirodo yra prie Panevėžio Taip aš apie juos per aplinkui ir sužinojau Bet pas juos puslapyje pateiktos sąlygos tik siuntimo į užsienį, tuomet aš parašiau laišką nurodytu elektroninio pašto adresu ir gavau atsakymą, kad jie gali atsiųsti bijūnus ir Lietuvoje (siuntimas 10 Lt, o bijūno šaknies kainos pagal kursą, nes yra nurodytos $). Pervedžiau pinigus ir po dviejų dienų mano nurodytu adresu gavau siuntinį Tai va.... Gal ir Jus ten rasite norimus bijūnus
QUOTE(Vėjaustė @ 2011 09 02, 11:58)
Sveikos bijūnų mylėtojos
Taip, jau senokai jie prekiauja
Sveikos bijūnistės
šiemet man su bijūnais nepasisekė - vienas visai pumpurų neturėjo - kelsiu šią savaitę jį aukščiau. Lapų jau pjaut nebereiks - kačiukas nužaidė ir nugulėjo (rupūžiokas)
Kitas turėjo prikrovęs nemažai pumpurų, vešlus išaugo, bet pražydo tik vienas žiedas ir tas pats išsigimęs, kiti pumpurai sudžiūvo neprasiskleidę
Kitais metais tikiuos labiau pasiseks, tai noriu juos tvarkingai žiemai paruošt, tep sakant palepint, kad ir mane paskui lepintų laikas jau nupjaut lapus ir pilt pelenais, ar dar per anksti? O gal jau pavėlavau? Lapai dar gražūs, vešlūs
šiemet man su bijūnais nepasisekė - vienas visai pumpurų neturėjo - kelsiu šią savaitę jį aukščiau. Lapų jau pjaut nebereiks - kačiukas nužaidė ir nugulėjo (rupūžiokas)
Kitas turėjo prikrovęs nemažai pumpurų, vešlus išaugo, bet pražydo tik vienas žiedas ir tas pats išsigimęs, kiti pumpurai sudžiūvo neprasiskleidę
Kitais metais tikiuos labiau pasiseks, tai noriu juos tvarkingai žiemai paruošt, tep sakant palepint, kad ir mane paskui lepintų laikas jau nupjaut lapus ir pilt pelenais, ar dar per anksti? O gal jau pavėlavau? Lapai dar gražūs, vešlūs
bijunai pirmais metais nelabai zydi. as praeitais metais pasisodinau 3 krumus, tik vienas zieda isstenejo, o pumpuru prikroves buvo daug. Vakar as juos apzsiziurejau, sveiki grazus, pelenais pabarsciau, lapu nepjoviau ir nepjausiu pakol kas. dar anksti.
Taip, kad tie tavo bijunai, jeigu siemet nezydejo, tai dar nereiskia, kad blogai pasodinai. Pakrapstysi zeme, gali ir kitais metais nezydeti, kitais vel nutarsi kad kazkas blogai nes nezydejo ir vel pakrapstysi ir vel nezydes ir tempsis taip be ziedu. Palik ramybeje.
Taip, kad tie tavo bijunai, jeigu siemet nezydejo, tai dar nereiskia, kad blogai pasodinai. Pakrapstysi zeme, gali ir kitais metais nezydeti, kitais vel nutarsi kad kazkas blogai nes nezydejo ir vel pakrapstysi ir vel nezydes ir tempsis taip be ziedu. Palik ramybeje.
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2011 09 05, 09:06)
bijunai pirmais metais nelabai zydi. as praeitais metais pasisodinau 3 krumus, tik vienas zieda isstenejo, o pumpuru prikroves buvo daug. Vakar as juos apzsiziurejau, sveiki grazus, pelenais pabarsciau, lapu nepjoviau ir nepjausiu pakol kas. dar anksti.
suprasta, dėkui labai
o pelenais dosniai reikia? Kibiro, maziau, daugiau ant 2 krūmų?
QUOTE(Musiukass @ 2011 09 05, 10:17)
suprasta, dėkui labai
Po saują ar dvi
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2011 09 05, 09:34)
tu ka kibira ?? Nudeginsi dar , taigi pelenai sarmas, jie ir dezinfekuoja kartu.
po keleta dideliu sauju, nu panasiai kad puse cm susidarytu. As tai dar su zeme paveliau truputi uzpylus, kad nebutu balto blyno po bijunais
po keleta dideliu sauju, nu panasiai kad puse cm susidarytu. As tai dar su zeme paveliau truputi uzpylus, kad nebutu balto blyno po bijunais
nu pirmą kartą pilsiu, tai nežinau būūūčiau užvarius dooosniai gi ot prisidaryt gali, kai nežinai.. gerai kad yra kur pasiklaust
ačiū merginos
QUOTE(Dvi @ 2011 09 01, 15:53)
Festiva Maxima galima nusipirkti Lietuvojpas augintojus, kaina 14 Lt
O kur galima nusipirkti?