Įkraunama...
Įkraunama...

Bijūnai II tema

Festiva Maxima galima nusipirkti Lietuvojpas augintojus, kaina 14 Lt
Atsakyti
Taip, jus teisi, as jau ta suzinojau smile.gif Aciu uz pastebejima.
Atsakyti
Sveikos bijūnų mylėtojos wink.gif Prieš kelias savitėles ir aš sodyboje pasodinau 6 bijūnų šaknis. Pagrinde visos baltos arba švelniai rožines, tokioms jaučiu silpnybę smile.gif Kaip augs žiūrėsime.... Prieš tai ilgai ieškojau, kur jų įsigyti.... Užsienietiškuose interneto puslapiuose netyčia užtikau komentarą, kad labai gerus bijūnus atsisiunčia žmonės iš Lietuvos, iš www.peonynursery.com. Įėjau į tą puslapį, o ten viskas angliškai parašyta, lietuviškai net nėra smile.gif, bet daug parduodamų bijūnų nuotraukų su trumpu aprašymu ir kainomis. Paskaičiau apie augintojus, o jie pasirodo yra prie Panevėžio smile.gif Taip aš apie juos per aplinkui ir sužinojau smile.gif Bet pas juos puslapyje pateiktos sąlygos tik siuntimo į užsienį, tuomet aš parašiau laišką nurodytu elektroninio pašto adresu ir gavau atsakymą, kad jie gali atsiųsti bijūnus ir Lietuvoje (siuntimas 10 Lt, o bijūno šaknies kainos pagal kursą, nes yra nurodytos $). Pervedžiau pinigus ir po dviejų dienų mano nurodytu adresu gavau siuntinį smile.gif Tai va.... Gal ir Jus ten rasite norimus bijūnus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėjaustė @ 2011 09 02, 11:58)
Sveikos bijūnų mylėtojos wink.gif

Taip, jau senokai jie prekiauja rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos bijūnistės mirksiukas.gif

šiemet man su bijūnais nepasisekė - vienas visai pumpurų neturėjo - kelsiu šią savaitę jį aukščiau. Lapų jau pjaut nebereiks - kačiukas nužaidė ir nugulėjo (rupūžiokas)

Kitas turėjo prikrovęs nemažai pumpurų, vešlus išaugo, bet pražydo tik vienas žiedas ir tas pats išsigimęs, kiti pumpurai sudžiūvo neprasiskleidę sad.gif

Kitais metais tikiuos labiau pasiseks, tai noriu juos tvarkingai žiemai paruošt, tep sakant palepint, kad ir mane paskui lepintų bigsmile.gif laikas jau nupjaut lapus ir pilt pelenais, ar dar per anksti? O gal jau pavėlavau? rolleyes.gif Lapai dar gražūs, vešlūs bigsmile.gif
Atsakyti
bijunai pirmais metais nelabai zydi. as praeitais metais pasisodinau 3 krumus, tik vienas zieda isstenejo, o pumpuru prikroves buvo daug. Vakar as juos apzsiziurejau, sveiki grazus, pelenais pabarsciau, lapu nepjoviau ir nepjausiu pakol kas. dar anksti.
Taip, kad tie tavo bijunai, jeigu siemet nezydejo, tai dar nereiskia, kad blogai pasodinai. Pakrapstysi zeme, gali ir kitais metais nezydeti, kitais vel nutarsi kad kazkas blogai nes nezydejo ir vel pakrapstysi smile.gif ir vel nezydes smile.gif ir tempsis taip be ziedu. Palik ramybeje.
Atsakyti
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2011 09 05, 09:06)
bijunai pirmais metais nelabai zydi. as praeitais metais pasisodinau 3 krumus, tik vienas zieda isstenejo, o pumpuru prikroves buvo daug. Vakar as juos apzsiziurejau, sveiki grazus, pelenais pabarsciau, lapu nepjoviau ir nepjausiu pakol kas. dar anksti.
Taip, kad tie tavo bijunai, jeigu siemet nezydejo, tai dar nereiskia, kad blogai pasodinai. Pakrapstysi zeme, gali ir kitais metais nezydeti, kitais vel nutarsi kad kazkas blogai nes nezydejo ir vel pakrapstysi smile.gif ir vel nezydes smile.gif ir tempsis taip be ziedu. Palik ramybeje.

suprasta, dėkui labai 4u.gif

o pelenais dosniai reikia? Kibiro, maziau, daugiau ant 2 krūmų?
Atsakyti
tu ka kibira ?? smile.gif Nudeginsi dar , taigi pelenai sarmas, jie ir dezinfekuoja kartu.
po keleta dideliu sauju, nu panasiai kad puse cm susidarytu. As tai dar su zeme paveliau truputi uzpylus, kad nebutu balto blyno po bijunais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Musiukass @ 2011 09 05, 10:17)
suprasta, dėkui labai  4u.gif

o pelenais dosniai reikia? Kibiro, maziau, daugiau ant 2 krūmų?

blink.gif Po saują ar dvi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2011 09 05, 09:34)
tu ka kibira ?? smile.gif Nudeginsi dar , taigi pelenai sarmas, jie ir dezinfekuoja kartu.
po keleta dideliu sauju, nu panasiai kad puse cm susidarytu. As tai dar su zeme paveliau truputi uzpylus, kad nebutu balto blyno po bijunais smile.gif

hihihi.gif nu pirmą kartą pilsiu, tai nežinau rolleyes.gif būūūčiau užvarius dooosniai gi smile.gif ot prisidaryt gali, kai nežinai.. rolleyes.gif gerai kad yra kur pasiklaust bigsmile.gif

ačiū merginos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Musiukass: 05 rugsėjo 2011 - 08:39
nors del tu pelenu, kiek prisimenu, tai viena forumiete sake daugiau pyle, bet man kazkaip baisoka daug pilti. Bet kokiu atveju tai tikrai ne kibiras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2011 09 01, 15:53)
Festiva Maxima galima nusipirkti Lietuvojpas augintojus, kaina 14 Lt

O kur galima nusipirkti?
Atsakyti