Įkraunama...
Įkraunama...

Bijūnai II tema

QUOTE(aispra @ 2011 06 12, 10:01)

Noriu jūsų, patyrusių augintojų, paklausti, ar verta man bandyti kokį bijūnėlį pasisodinti.

o kodėl gi ne ? bijūnams saulė patinka ,o jei iškastumėt didesnes duobes,kadangi auga vienoj vietoj daugelį metų ,drenažui įpiltumėt žvyro, smėlio sluoksnį o palei šaknis derlingos žemės ,tai nemanau ,jog kankintumėt jūs juos .Na, nėra jie lepūs ,saviškių nesu niekada tręšus per 15 metų blush2.gif ,pelenų bėrusi , o kasmet apdovanodavo didžiuliais žiedais , kai iškasiau persodinėdama, tai vos į karutį tilpo vienas kelmas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Feniksas45 @ 2011 06 12, 14:18)
o kodėl gi ne ? bijūnams saulė patinka ,o jei iškastumėt didesnes duobes,kadangi auga vienoj vietoj daugelį metų  ,drenažui įpiltumėt žvyro, smėlio sluoksnį o palei šaknis derlingos žemės ,tai nemanau ,jog kankintumėt jūs juos .Na, nėra jie lepūs ,saviškių nesu niekada tręšus per 15 metų blush2.gif ,pelenų bėrusi , o kasmet apdovanodavo didžiuliais žiedais , kai iškasiau persodinėdama, tai vos į karutį tilpo vienas kelmas  doh.gif

Ačiū už padrąsinimą 4u.gif . Reiks kitiems metams planuoti eilinį gėlyno didinimą lotuliukas.gif
Atsakyti
Pas mane irgi pražydo grožis.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
Atsakyti
wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2011 06 12, 22:43)
Pas mane irgi pražydo grožis.

Nuostabu 4u.gif

Pas mane tik keli tamsūs, kaip tik trūksta tokių šviesulių tongue.gif
Atsakyti
Dvi Ar tie ziedeliai firminiai biggrin.gif ,kad zydi lyg ir veliau uz musu lietuviskus g.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2011 06 13, 13:17)
Dvi  Ar tie ziedeliai  firminiai  biggrin.gif  ,kad zydi lyg ir veliau uz musu lietuviskus  g.gif

Zydejimo laikas cia matyt nuo Lietuvos vietos priklauso. Vilniuj visada viskas siek tiek veliau nei pas jediara Suvalkijoj cool.gif Pirmi 2 firminiai, bet vienas pazydo net ne ta spalva kuri turejo buti. Trecias (visiskai baltas) - senovinis is mano krikstamotes darzelio. Rausvas kur daug ziedu ant krumo, is to pacio darzelio parvaziavo. Juokingiausia, kad sodinant kai kur buvo sumaisytos saknys, tai dabar yra krumu, kur puse krumo baltas, o kita puse rausvas doh.gif lotuliukas.gif Ir burbulas kur nepilnai issiskleides - Sara Bernard.
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2011 06 10, 21:56)
Erika1 nuostabu  wub.gif

LAIVITE, jusu az pilna, nuo vakar negaliu jums issiust zinutes. Parasykit man smile.gif
Atsakyti
Man turbut graziausias bijunas yra 'Zhemchuzhnaya Rossyp'. Ji pirkau pas tokia moteri, kuri dalyvauja rudeni mugeje Kairenuose. Cia pirmieji ziedai.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Erika , nuostabi gėlytė.Net pas mus neteko tokių gražių matyti.Likau sužavėta
Atsakyti
Mergaites, kada reikia nukirpti bijunu lapus? vasara kai perzydi ar rudeni pries ziema??

Atsakyti
QUOTE(Alenzi @ 2011 06 24, 18:42)
Mergaites, kada reikia nukirpti bijunu lapus? vasara kai perzydi ar rudeni pries ziema??

Rudenį, juk dabar jie maitina šakniagumbius, kad kitais metais žydėtų rolleyes.gif
Atsakyti