Dauguma mano bijunu yra parsisiusti is Vokietijos...tik gaila, kad jie trumpai zydi, o kai as gyvenu Vilniuje, tai kai kuriu zydejimo net pati nespeju pamatyti..siandien vaziuoju vel i sodyba..gal dar uztiksiu kai kuriuos zydint:)
Dar kelios ziedu nuotraukos..
Ann Berry Cousins
Yellow Crown
Flame
japoniskas sumedejes - Kamata-fuji
sveikos, bijūnų - pinavijų gerbėjos. vis tyliai žiūrėdavau į jūsų grožius. pas mus kaimiški bijūnai, gal ir nieko ypatingo, bet... labai jau mieli žiedai. ir šiemet jų daug (eko trąša, matyt, suveikė).
Yellow Crown tikras bijūnų karalius
QUOTE(Erika1 @ 2011 06 10, 21:56)
pasidalinu ir as keliomis savo bijunu, kuriu is viso turiu apie 40, nuotraukomis
Circus Circus
Hillary
Kansas
Many Happy Returns
West Elkton
Kinietiskas is parduotuves...pavadinimas neatitiko...bet visai grazus
Circus Circus
Hillary
Kansas
Many Happy Returns
West Elkton
Kinietiskas is parduotuves...pavadinimas neatitiko...bet visai grazus
QUOTE(Erika1 @ 2011 06 11, 08:45)
Dauguma mano bijunu yra parsisiusti is Vokietijos...tik gaila, kad jie trumpai zydi, o kai as gyvenu Vilniuje, tai kai kuriu zydejimo net pati nespeju pamatyti..siandien vaziuoju vel i sodyba..gal dar uztiksiu kai kuriuos zydint:)
Ann Berry Cousins
Yellow Crown
Flame
Ann Berry Cousins
Yellow Crown
Flame
VAU TRŪKSTA ŽODŽIŲ KOKIE GRAŽŪS...
grazus ir musu lietuviski kaimietukai tikri princai balti ir ruzavos princeses Grazus,kol jauni ziedeliai
Ir kvepia kaip
O tie naujesnių veislių - kvepiantys?
Mano paskutiniai žiedai
O tie naujesnių veislių - kvepiantys?
Mano paskutiniai žiedai
Sveikos, vis užeinu čia jūsų gėlytėmis pasidžiaugti, nes savų bijūnų neturiu
Nute2 - labai puošnus bijūnas, kaip senovinė rožė
Erika1 - geltonas atrodo neįtikėtinai, o Kamata-fuji kaip iš kokio kiniško paveiklo. Taip ir prašosi ant šilko būti nutapytas
Jediara, Jurgine - kokia žiedų gausa, įsivaizduoju, kad visas kiemas kvepia. Balti mano mylimukai
Noriu jūsų, patyrusių augintojų, paklausti, ar verta man bandyti kokį bijūnėlį pasisodinti. Iš to, ką apie bijūnus esu skaičiusi, atrodo, kad neturėtų jie pas mane augti. Žemė pas mane visiškas raudonas molis (gyvenu šalia buvusio molio karjero). Derligos žemės sluoksnelis - iki 10 cm. Aišku galiu didesnę duobę kasti ir žemę pagerinti, bet kiek bandžiau taip daryti, tai gaunasi tik blogiau, nes tuomet pavasarį ir rudenį būtent čia ima vanduo kauptis ir užsistovi, nes į molį kitur taip greitai nesigeria. Vasarą žėmė labai sukietėja, nes kiemas - atvira pieva, pietų pusė. Baisiai tų bijūnų noriu, bet nesinori ir augalėlių kankinti. Gal ką patarsit .
Nute2 - labai puošnus bijūnas, kaip senovinė rožė
Erika1 - geltonas atrodo neįtikėtinai, o Kamata-fuji kaip iš kokio kiniško paveiklo. Taip ir prašosi ant šilko būti nutapytas
Jediara, Jurgine - kokia žiedų gausa, įsivaizduoju, kad visas kiemas kvepia. Balti mano mylimukai
Noriu jūsų, patyrusių augintojų, paklausti, ar verta man bandyti kokį bijūnėlį pasisodinti. Iš to, ką apie bijūnus esu skaičiusi, atrodo, kad neturėtų jie pas mane augti. Žemė pas mane visiškas raudonas molis (gyvenu šalia buvusio molio karjero). Derligos žemės sluoksnelis - iki 10 cm. Aišku galiu didesnę duobę kasti ir žemę pagerinti, bet kiek bandžiau taip daryti, tai gaunasi tik blogiau, nes tuomet pavasarį ir rudenį būtent čia ima vanduo kauptis ir užsistovi, nes į molį kitur taip greitai nesigeria. Vasarą žėmė labai sukietėja, nes kiemas - atvira pieva, pietų pusė. Baisiai tų bijūnų noriu, bet nesinori ir augalėlių kankinti. Gal ką patarsit .
...Talpose gal kokiose augint, arba gėlyną gal tokį pasidaryt kelių aukštų su pagerinta žeme....na laiptų sistema ar pan...tada ir vanduo dėl mechaninio poveikio žemyn judėtų, o ne ten užsilaikytų...
Erika1 labai graži kolekcija,o jau geltono grožis
Labai grazus geltonas mano vazoje pripilde namus nuostabaus kvapo