Įkraunama...
Įkraunama...

Bijūnai II tema

Groziai neapsakomi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
suerzinot juodai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2011 06 06, 22:10)
Vienas krumas lycnas  mirksiukas.gif  Tom,kur siandien apluzo,irgi galesiu pasidalinti rolleyes.gif

Stoju į eilę prie norinčių Jūsų bijūno ax.gif
Atsakyti
sveikos,
pirkciau balta bijuna, jei kas rudeni dalysite kera, prasau nepamirsti ir pasiulyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2011 06 06, 23:10)
Vienas krumas lycnas  mirksiukas.gif  Tom,kur siandien apluzo,irgi galesiu pasidalinti rolleyes.gif

jei dar laisvų yra rezervuoju bigsmile.gif fantastiška spalva
Atsakyti
QUOTE(žvaigždžiukė @ 2011 06 07, 11:30)
jei dar laisvų yra  rezervuoju  bigsmile.gif  fantastiška spalva

Jis eilinis bijunas,kad nenusiviltumet g.gif Siemet tikrai ipatingai atrodo. Veliau atkreipkit demesi,tycia idesiu kai ne tokie purus ziedai bus. Turiu ankstyvu bordo dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2011 06 07, 14:49)
Jis eilinis bijunas,kad nenusiviltumet g.gif  Siemet tikrai ipatingai atrodo. Veliau atkreipkit demesi,tycia idesiu kai ne tokie purus ziedai bus. Turiu ankstyvu bordo dar smile.gif

man bijūnai pačios nuostabiausios gėlės , tad jokia spalva nepagadins smile.gif
bordo taip pat mielai paimčiau ax.gif o jei baltų dar kada rolleyes.gif

šiuo metu auginu tik rožinius bet ,kad suvešėjo šįmet bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2011 06 07, 15:49)
Jis eilinis bijunas,kad nenusiviltumet g.gif  Siemet tikrai ipatingai atrodo. Veliau atkreipkit demesi,tycia idesiu kai ne tokie purus ziedai bus. Turiu ankstyvu bordo dar smile.gif

Vakar apžiūrėjau saviškius - tikriausiai tokį turiu, toks į violetumą rolleyes.gif
Atsakyti
Pas mane baltas bijunas, taip pat siemet labai raziai zydi. Noreciau dar tamsiai ruzava ar bordo isigyt, man jie labai grazus.
Atsakyti
Nu va kaip geraui cia pas jus paskaitineti smile.gif Aciu uz neuzduotus, bet atsakytus klausimus smile.gif Supratau, kodel pas mane bijunai tokie menki - gi tik pernai rudeniop sodinti. O as jau galvojau, kad kazka ne taip padariau. Tikiuosi si savaitgali kai nuvaziuosiu darzan - jau zydes, ziuresiu kokios spalvos. Nes kai dave, tai nezinojo smile.gif

Ir dar suzinojau, kad buna bijunu medziu - reikes pasnipineti pas ka nors kaip naturoje atrodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ingiote @ 2011 06 08, 16:53)

Ir dar suzinojau, kad buna bijunu medziu - reikes pasnipineti pas ka nors kaip naturoje atrodo  blush2.gif

Gal medėjantys mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai gražūs jūsų bijūnai smile.gif O aš prieš 3 metus pasisodinau, bet jie tik lapus išleidžia, o žiedų nė karto nesukrovė. Kažin, ko jiems trūksta?
Atsakyti
QUOTE(pilo @ 2011 06 09, 07:56)
Labai gražūs jūsų bijūnai smile.gif O aš prieš 3 metus pasisodinau, bet jie tik lapus išleidžia, o žiedų  nė karto nesukrovė. Kažin, ko jiems trūksta?

Arba saules mazai.ar laikas sodinimo blogas. Gal imk ir persodink rugpjucio menesi g.gif
Atsakyti