Groziai neapsakomi
suerzinot juodai
QUOTE(amarrile @ 2011 06 06, 22:10)
Vienas krumas lycnas Tom,kur siandien apluzo,irgi galesiu pasidalinti
Stoju į eilę prie norinčių Jūsų bijūno
QUOTE(amarrile @ 2011 06 06, 23:10)
Vienas krumas lycnas Tom,kur siandien apluzo,irgi galesiu pasidalinti
jei dar laisvų yra rezervuoju fantastiška spalva
QUOTE(žvaigždžiukė @ 2011 06 07, 11:30)
jei dar laisvų yra rezervuoju fantastiška spalva
Jis eilinis bijunas,kad nenusiviltumet Siemet tikrai ipatingai atrodo. Veliau atkreipkit demesi,tycia idesiu kai ne tokie purus ziedai bus. Turiu ankstyvu bordo dar
QUOTE(amarrile @ 2011 06 07, 14:49)
Jis eilinis bijunas,kad nenusiviltumet Siemet tikrai ipatingai atrodo. Veliau atkreipkit demesi,tycia idesiu kai ne tokie purus ziedai bus. Turiu ankstyvu bordo dar
man bijūnai pačios nuostabiausios gėlės , tad jokia spalva nepagadins
bordo taip pat mielai paimčiau o jei baltų dar kada
šiuo metu auginu tik rožinius bet ,kad suvešėjo šįmet
QUOTE(amarrile @ 2011 06 07, 15:49)
Vakar apžiūrėjau saviškius - tikriausiai tokį turiu, toks į violetumą
Pas mane baltas bijunas, taip pat siemet labai raziai zydi. Noreciau dar tamsiai ruzava ar bordo isigyt, man jie labai grazus.
Nu va kaip geraui cia pas jus paskaitineti Aciu uz neuzduotus, bet atsakytus klausimus Supratau, kodel pas mane bijunai tokie menki - gi tik pernai rudeniop sodinti. O as jau galvojau, kad kazka ne taip padariau. Tikiuosi si savaitgali kai nuvaziuosiu darzan - jau zydes, ziuresiu kokios spalvos. Nes kai dave, tai nezinojo
Ir dar suzinojau, kad buna bijunu medziu - reikes pasnipineti pas ka nors kaip naturoje atrodo
Ir dar suzinojau, kad buna bijunu medziu - reikes pasnipineti pas ka nors kaip naturoje atrodo
QUOTE(ingiote @ 2011 06 08, 16:53)
Gal medėjantys
QUOTE(pilo @ 2011 06 09, 07:56)
Labai gražūs jūsų bijūnai O aš prieš 3 metus pasisodinau, bet jie tik lapus išleidžia, o žiedų nė karto nesukrovė. Kažin, ko jiems trūksta?
Arba saules mazai.ar laikas sodinimo blogas. Gal imk ir persodink rugpjucio menesi