Įkraunama...
Įkraunama...

Bijūnai II tema

įmportinis pavadinimas lotuliukas.gif ,jau radau kur gaut thumbup.gif
Atsakyti
Bedarbiams ir nuotraukoms laiko yra blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 01 birželio 2011 - 09:14
QUOTE(amarrile @ 2011 06 01, 10:11)

Jau zydi? bigsmile.gif Grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2011 06 01, 11:11)

Gražu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(kkarile @ 2011 06 01, 11:24)
Jau zydi? bigsmile.gif 

Jau senokai žydi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 06 01, 10:27)

Jau senokai žydi  wink.gif

Pas mane ne schmoll.gif gal, kad rudeni persodinau ir zeme gal pasitaike prastesne...
Atsakyti
ir mano toks žydi , 14 žiedų , negaliu atsigrožėt.Kad nors škvalas neužeitų , o tai vis sinoptikai gazdina , tai tuoj nudaužys gražuolį
Atsakyti
QUOTE(kkarile @ 2011 06 01, 14:16)
Pas mane ne schmoll.gif  gal, kad rudeni persodinau ir zeme gal pasitaike prastesne...

Todėl, kad rudenį sodinote rolleyes.gif
Atsakyti
Žydėjimas 4u.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
Oooo,Jediara, tikra bijūnų karalienė...ir kitų kokie wub.gif o aš ta proga bijūnų kvapo kvepalus įsigijau ir galvoju, reik lėkt iki savo kaimo, bijūnus ir vildagius "pašūtint"...jau turbūt ir karpatiniai katilėliai sužydės tuoj...
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 06 05, 20:31)
Oooo,Jediara, tikra bijūnų karalienė...ir kitų kokie  wub.gif o aš ta proga bijūnų kvapo kvepalus įsigijau ir galvoju, reik lėkt iki savo kaimo, bijūnus ir vildagius "pašūtint"...jau turbūt ir karpatiniai katilėliai sužydės tuoj...

Ačiū 4u.gif Turėsite kvepalus ir visada jausite bijūnų kvapą thumbup.gif
Atsakyti
Wau...kaip grazu smile.gif O mano ziedukai maziukai, ir kai kurie jau dziuva. Ka merginos ne taip padariau??? ar gal cia todel, kad tik rudeni pasodintos???
Atsakyti
QUOTE(Rudojilape @ 2011 06 06, 13:46)
Wau...kaip grazu smile.gif  O mano ziedukai maziukai, ir kai kurie jau dziuva. Ka merginos ne taip padariau??? ar gal cia todel, kad tik rudeni pasodintos???

Rekomenduojama pirmus metus po persodinimo žiedelius nuskinti ir neleisti žydėti rolleyes.gif
Atsakyti