Įkraunama...
Įkraunama...

Bijūnai II tema

Artėja vasara - bijūnų žydėjimo metas 4u.gif

I TEMA

user posted image
Atsakyti
sveiki,
nu bliamba kokie gražūs first.gif
aš rudenį irgi 3 tokius pasodinau, žiūrėsiu ar šiemet jau žydės, aišku jei neiššalo...
ir ačiukas, kad temą pratęsėt thumbup.gif .
Atsakyti
biggrin.gif man irgi seilė tysta žiūrint į foto ,bet vis nenusiperku , kaip suprantu šie bijūnai nelabai gausiai dauginasi ,ar aš klystu ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feniksas45: 06 balandžio 2011 - 08:04
QUOTE(Feniksas45 @ 2011 04 06, 09:55)
biggrin.gif man irgi seilė tysta žiūrint į foto ,bet vis nenusiperku , kaip suprantu šie bijūnai nelabai gausiai dauginasi ,ar aš klystu  ?

Krapiniai dauginasi neblogai (jei norėsite - turiu mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 04 06, 11:06)

vadinasi tas žmogus kurio teiravausi dėl jų dauginimosi ,tiesiog
,,pagudravo,,nenorėdamas parduoti biggrin.gif

būtų neblogai priglobt tik žiūrint kaip čia juos iki pajūrio atskraidint, na ir žinoma kaina ne paskutinėj vietoj ,nes nuo to pakoreguoji kiekį smile.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feniksas45: 06 balandžio 2011 - 12:52
[quote=jediara,2011 04 06, 10:06]
[/quo
netycia uzklidau pas Jus ir pamaciau, toki grozi... smile.gif noreciau ir as ju, kokios salygos butu juos isigyjant ? wink.gif
Atsakyti
jediara as irgi noreciau tu zydinciu krapu smile.gif Ar galesi prideti smoteli sauletos zemeles blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(anoli*** @ 2011 04 06, 15:07)

netycia uzklidau pas Jus ir pamaciau, toki grozi... smile.gif noreciau ir as ju, kokios salygos butu juos isigyjant ? wink.gif

Kad neteršti temos - rašykite jediara@gmail.com 4u.gif , nes AŽ nespėju valyti doh.gif
Atsakyti
Bijūnų niekada neauginau, pamačiau dabar prekybos centre, bet kažkaip pagalvojau ar jie ne rugpjūčio mėnesį yra sodinami, gal aš klystu?
Atsakyti
bijūnus geriausia sodinti rudenį, bet jei negailėsit vasarą vandenuko ,tai nieko tokio jeigu bus sodinti pavasarį.
Atsakyti
QUOTE(Feniksas45 @ 2011 04 09, 11:09)
bijūnus geriausia sodinti rudenį, bet jei negailėsit vasarą vandenuko ,tai nieko tokio jeigu bus sodinti pavasarį.

Supratau, ačiū.
Atsakyti
Klausimėlis, įsigijau olandiškų labai gražių bijūnų..pakuotėsė jau lenda daigai, tai valio, gyvi...bet sodinami jie bus po kokių poros savaičių, kai juo parvešiu į kitą Lietuvos galą, kur jie ir bus sodinami į nuolatinę vietą...Tai ką dabar tas pora savaičių - iki švenčių su jais daryti - kambaryje, jaučiu sulapos beregint, balkone laikyt, ar įsodint geriau ir balkone laikyt, bijau, kad paskui neiššaltų nepripratę prie lauko?
Atsakyti