QUOTE(daza @ 2011 10 27, 15:48)
Šiandien minkiau su trupučiu mažiau miltų ir daugiau pieno, ty minkštesnę tešlą.
Labai lipo prie rankų minkant. Neišlaikė nervai, tepiau rankas aliejumi. Gavosi žymiai minkštesnė tešla. Tampėsi tikrai lengviau, aišku skylių išvengti nepavyko, bet čia manau praktikos stoka. Taip susiklostė aplinkybės, kad padariusi turėjau palikti pakilti, pakilo nemažai. Koks variantas prapjovus bus, parašysiu savaitgalį.
Labai įdomu kas gausis.Būtinai parašykite, daza.Girdėjau, kad reikia susukus iš karto dėti į orkaitę apie 230 laipsnių temperatūra. Tuomet užsifiksuoja lakštai, o po 10-12 min. sumažinti temperatūrą iki 190-180 laipsnių. reikės pabandyti taip gaminti
.