QUOTE(kisule @ 2011 10 25, 10:51)
Gal temperatura per maza buvo arba jeigu uzdengiate simtalapi ir kepate,tada bent man mazai gaunasi karameles.Nors dar pagalvojau,kad ir nuo sviesto galetu daug kas priklausyti.As is savo patirties galiu pasakyti,kad man skaniausiai ir geriausiai karamele gaunasi,kaip naudoju "smetoniska" sviesta.
Na, jei temperatura padidinciau, tai bijau kad tada sudegtu ir liktu neiskepes...Siaip as dejau folija kai tik virsus apskrudo, be jo butu visai sudeges. O sviesta naudojau 82% riebumo, bet tikrai ne "Smetoniska", o berods paprasta "Favorite", nebepamenu tiskliai. Na, tikrai jis mano ne paskutinis, dar tobulinsim toliau
Papildyta:
QUOTE(dangiuk @ 2011 10 25, 13:13)
Visada kepu su Optimos sviestu, bet labai daug reikšmės turi CUKRUS... ne visi karamelizuojasi, po kelių visai be karamelės pyragų apsistojau ties irgi Optimos cukrumi... gaunasi tiršta, gausi karamelė....
Na, apie cukru ne nepagalvojau. Reiks atkreipt demesi, aciu uz patarimus:)