O gal atsirastu Kaune galinciu iskepti si skanesta? Na tortus pradejau kept, bet iki simtalapio dar nepribrendau O taip man jo norisi
QUOTE(vivir @ 2011 06 22, 13:37)
O gal atsirastu Kaune galinciu iskepti si skanesta? Na tortus pradejau kept, bet iki simtalapio dar nepribrendau O taip man jo norisi
pabandykit, tikrai nera taip sudetinga kaip atrodo
QUOTE(mamkaa @ 2011 06 21, 17:27)
Manau visi kombainai turi minkymo funkcija. Mano 5 metu senukas philips kombainas irgi turi, niekada neminkau rankomis teslos.
butinai pasidomesiu, niekada net tokia mintis nesove i galva
QUOTE(Agniska @ 2011 06 22, 08:49)
Pas mane Bosh'as,nepamainomas daikčiukas virtuvėje O minko super
aciu
sveikutes
is proto einu del sio skanesto ir labai uzsimaniau simtalapio savo maziuko krikstynom, bet aisku susgribau paskutine minute
Gal zinot ar kuri galit iskepti sitam sestadieniui (liepos 2d) simtalapi Vilniuje?!??!!
labai lauksiu pasiulymu i AZ
is proto einu del sio skanesto ir labai uzsimaniau simtalapio savo maziuko krikstynom, bet aisku susgribau paskutine minute
Gal zinot ar kuri galit iskepti sitam sestadieniui (liepos 2d) simtalapi Vilniuje?!??!!
labai lauksiu pasiulymu i AZ
sveikos, kepejeles,
gal galit nukreipti, kur Vilniuje kepa simtalapius, teko girdet, kad kazkur Fabijoniskese yra parduotuve. labai reikia ketvirtadieniui (liepos 7), bet kol kas paieskos bevaises.
gal galit nukreipti, kur Vilniuje kepa simtalapius, teko girdet, kad kazkur Fabijoniskese yra parduotuve. labai reikia ketvirtadieniui (liepos 7), bet kol kas paieskos bevaises.
QUOTE(Džigė @ 2011 06 22, 13:36)
pabandykit, tikrai nera taip sudetinga kaip atrodo
Pritariu,nepabandžius nesužinosit
Jau ką ką, bet šimtalapį galėčiau valgyti ir valgyti, pati jį kepiau seniai seniai, gal kokį kartą ar du tą tampytą, o šiaip tik iškočioju plonai mielinę tešlą ir kepu. Šiandien taip ėmė ir užėjo noras vėl išsikepti tą tikrąjį, nes pirkti be progos gaila pinigų, o be to skanaus taip ir nerandu
Kepiau pagal populiarųjų čia Cypciuko receptą, tik cukraus ir sviesto pagal save dėjau. Galiu pasakyti, kad turėjo gautis , bet truputi apačia neapkepė ir nesigavo ta karamelė, nes , kad sviestas nelašėtų įdėjau skardą po apačia su vandeniu (po kokio 30min kepimo), todėl ir nepaskrudo man. Bet šiaip tai skanu Aišku, sekanti kartą tikiuosi bus skaniau Beje dariau iš 1kg miltų ir vieną su aguonomis visuose sluoksniuose, kitą su aguonomis vienam sluoksnyje ir tas ir tas skanūs.
Ši foto nelabai kokybiška, bet taip jau išėjo
Kepiau pagal populiarųjų čia Cypciuko receptą, tik cukraus ir sviesto pagal save dėjau. Galiu pasakyti, kad turėjo gautis , bet truputi apačia neapkepė ir nesigavo ta karamelė, nes , kad sviestas nelašėtų įdėjau skardą po apačia su vandeniu (po kokio 30min kepimo), todėl ir nepaskrudo man. Bet šiaip tai skanu Aišku, sekanti kartą tikiuosi bus skaniau Beje dariau iš 1kg miltų ir vieną su aguonomis visuose sluoksniuose, kitą su aguonomis vienam sluoksnyje ir tas ir tas skanūs.
Ši foto nelabai kokybiška, bet taip jau išėjo
QUOTE(Neeri @ 2011 07 04, 18:08)
kad sviestas nelašėtų įdėjau skardą po apačia su vandeniu (po kokio 30min kepimo), todėl ir nepaskrudo man.
Tundra... Nepyk, bet kas po simtalapiu deda skarda su vandeniu?!!!!!!
QUOTE(summersun @ 2011 07 04, 09:30)
sveikos, kepejeles,
gal galit nukreipti, kur Vilniuje kepa simtalapius, teko girdet, kad kazkur Fabijoniskese yra parduotuve. labai reikia ketvirtadieniui (liepos 7), bet kol kas paieskos bevaises.
gal galit nukreipti, kur Vilniuje kepa simtalapius, teko girdet, kad kazkur Fabijoniskese yra parduotuve. labai reikia ketvirtadieniui (liepos 7), bet kol kas paieskos bevaises.
zinau kad Gulbines imone kepdavo tai mandarine lygtais yra jos parduotuve, jos puslapyje pasiziurek tiksliau
QUOTE(liucijabalt @ 2011 07 04, 20:17)
Tundra... Nepyk, bet kas po simtalapiu deda skarda su vandeniu?!!!!!!
Aha, aš ir nesuprantu, koks d.... taip sugalvojo Pasirodo, kas tinka vienu atveju, nebūtinai turi tikti ir kitu
QUOTE(Neeri @ 2011 07 05, 10:35)
Aha, aš ir nesuprantu, koks d.... taip sugalvojo Pasirodo, kas tinka vienu atveju, nebūtinai turi tikti ir kitu
Na, kadangi jau taip susimoviau pirmadieni kepdama šimtalapį, tai vakar pakartojau kepimo procedūrą. Aišku mano gamybos procesas tetruko pusvalandį, tešlą gamino ir kildino duonkepė, kočiojau vieną lakštą, po kočiojimo dar patampiau jį šiek tiek, įdaraui pridėjau aguonų, džiovintų spanguolių ir razinų daug, daug cukraus , kepiau aukštoje blėkoje ir gavosi Tie sluoksniai ne tokie jau permatomi, bet skonis dieviškas ir nusprendžiau, kad nevargsiu tris valandas vien dėl plonyčių sluoksnių