Kaip ir zadejau simtalapio vidus gavosi skanus ir ne sausas, tik kita karta i aguonas cukru deciau atskirai, nes jos buvo nesaldzios
QUOTE(neli @ 2011 04 24, 20:41)
Jie kartoniniai, iš Thomas Philips.
O kiek kainuoja?
Dejau paprasta puodeli
Dzige
del aguonu pritariu man jose irgi saldumo truko
del aguonu pritariu man jose irgi saldumo truko
QUOTE(matuke @ 2011 04 24, 00:01)
Akilezna, tamsumas sakyciau priklauso nuo kepimo ilgumo, gali ciut trumpiau kitakart kepti
o as dar turiu pastebejima toki, kad man truko saldumo aguonose, gal reiks kitakart dali cukraus supilti i aguonu mase
o as dar turiu pastebejima toki, kad man truko saldumo aguonose, gal reiks kitakart dali cukraus supilti i aguonu mase
irgi pagalvojau, kad per ilgai kepiau, kita karta tikrai kokia valanda kepsiu ne ilgiau, nes ir patamsejo ir manau ir sausesnis del to buvo, o del aguonu tai nezinau jau pirkau paruostas aguonas, jos saldzios.
QUOTE(dangiuk @ 2011 04 24, 11:40)
Kai dedi tešlą pakilt, patepk aliejum gabaliukus, neapdžius, ir aš apdengiu maistine plėvele - taip tešla lieka minkšta, nesudžiūva.
as patepiau, bet kita karta irgi uzdengsiu plevele, o ne ranksluosciu.
QUOTE(dangiuk @ 2011 04 24, 22:32)
aš tik pakočioju kiek, kad prasisklaidytų tešla, paskui tampau ant rankų, kažkas panašaus, kaip picų kepėjai....
Va čia mano kepimo proceso dalis (kažkada kitu niku buvau įkėlus foto)....
Va čia mano kepimo proceso dalis (kažkada kitu niku buvau įkėlus foto)....
kaip gerai ir plonai istampyta, geras
QUOTE(Džigė @ 2011 04 25, 22:14)
Kaip ir zadejau simtalapio vidus gavosi skanus ir ne sausas, tik kita karta i aguonas cukru deciau atskirai, nes jos buvo nesaldzios
kaip ir rasiau labai graziai gavosi ir pjuvis ir cia pirmas kartas
Skonis tikrai nerealus valgyciau ir valgyciau, jau noriu vel
kokie ispudungi pjuviai
QUOTE(Solen @ 2011 04 26, 21:23)
kokie ispudungi pjuviai
pritariu
Papildyta:
QUOTE(pasta222 @ 2011 04 26, 20:51)
kiek laiko kepta ir kokioj temp.?
QUOTE(dangiuk @ 2011 04 24, 21:32)
Nu mūsų kaime tokio nėr...
aš tik pakočioju kiek, kad prasisklaidytų tešla, paskui tampau ant rankų, kažkas panašaus, kaip picų kepėjai....
Va čia mano kepimo proceso dalis (kažkada kitu niku buvau įkėlus foto)....
aš tik pakočioju kiek, kad prasisklaidytų tešla, paskui tampau ant rankų, kažkas panašaus, kaip picų kepėjai....
Va čia mano kepimo proceso dalis (kažkada kitu niku buvau įkėlus foto)....
Gal pasikartosiu,bet noreciau suzinoti kokius miltus jus naudojate?
Papildyta:
QUOTE(pasta222 @ 2011 04 26, 19:51)
Ir kokius jus?
QUOTE(Neryte @ 2011 04 26, 20:21)
Pasikartosiu - iš grūdų punkto bevardžius. Geresnių niekur nebūna (bent man). Jei perku parduotuvėj, tada imu karališkus.
QUOTE(pasta222 @ 2011 04 26, 19:51)
Super!!! Nerealus simtalapis tik daugiau aguonu deciau, o lapukai istampyti fantastiskai