Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (Totoriškas pyragas), 5 tema

Kaip ir zadejau simtalapio vidus 4u.gif gavosi skanus ir ne sausas, tik kita karta i aguonas cukru deciau atskirai, nes jos buvo nesaldzios 4u.gif smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2011 04 24, 20:41)
Jie kartoniniai, iš Thomas Philips.

O kiek kainuoja?
Atsakyti
[user posted image
[/quote]
ką dėjote į vidų šimtalapio ar stiklinę ar kokią skarbonkę?
Atsakyti
Dejau paprasta puodeli 4u.gif
Atsakyti
Dzige thumbup.gif
del aguonu pritariu mirksiukas.gif man jose irgi saldumo truko g.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2011 04 24, 00:01)
Akilezna, tamsumas sakyciau priklauso nuo kepimo ilgumo, gali ciut trumpiau kitakart kepti  mirksiukas.gif
o as dar turiu pastebejima toki, kad man truko saldumo aguonose, gal reiks kitakart dali cukraus supilti i aguonu mase  ax.gif

irgi pagalvojau, kad per ilgai kepiau, kita karta tikrai kokia valanda kepsiu ne ilgiau, nes ir patamsejo ir manau ir sausesnis del to buvo, o del aguonu tai nezinau jau pirkau paruostas aguonas, jos saldzios.
QUOTE(dangiuk @ 2011 04 24, 11:40)
Kai dedi tešlą pakilt, patepk aliejum gabaliukus, neapdžius, ir aš apdengiu maistine plėvele - taip tešla lieka minkšta, nesudžiūva.  4u.gif

as patepiau, bet kita karta irgi uzdengsiu plevele, o ne ranksluosciu.
QUOTE(dangiuk @ 2011 04 24, 22:32)
aš tik pakočioju kiek, kad prasisklaidytų tešla, paskui tampau ant rankų, kažkas panašaus, kaip picų kepėjai....

Va čia mano kepimo proceso dalis (kažkada kitu niku buvau įkėlus foto)....

thumbup.gif kaip gerai ir plonai istampyta, geras bigsmile.gif
QUOTE(Džigė @ 2011 04 25, 22:14)
Kaip ir zadejau simtalapio vidus  4u.gif  gavosi skanus ir ne sausas, tik kita karta i aguonas cukru deciau atskirai, nes jos buvo nesaldzios  4u.gif  smile.gif

kaip ir rasiau labai graziai gavosi ir pjuvis thumbup.gif ir cia pirmas kartas mirksiukas.gif
Skonis tikrai nerealus valgyciau ir valgyciau, jau noriu vel biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
jolanta.jjolanta mmmmm.....skaniai atrodo wub.gif

mano velykinis
user posted image
Atsakyti
kokie ispudungi pjuviai bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Solen @ 2011 04 26, 21:23)
kokie ispudungi pjuviai bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif pritariu
Papildyta:
QUOTE(pasta222 @ 2011 04 26, 20:51)
jolanta.jjolanta mmmmm.....skaniai atrodo wub.gif

mano velykinis

kiek laiko kepta ir kokioj temp.?
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2011 04 24, 21:32)
Nu mūsų kaime tokio nėr...  verysad.gif

aš tik pakočioju kiek, kad prasisklaidytų tešla, paskui tampau ant rankų, kažkas panašaus, kaip picų kepėjai....

Va čia mano kepimo proceso dalis (kažkada kitu niku buvau įkėlus foto)....



Gal pasikartosiu,bet noreciau suzinoti kokius miltus jus naudojate?
Papildyta:
QUOTE(pasta222 @ 2011 04 26, 19:51)
jolanta.jjolanta mmmmm.....skaniai atrodo wub.gif

mano velykinis
user posted image

Ir kokius jus?
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2011 04 26, 20:21)
Gal pasikartosiu,bet noreciau suzinoti kokius miltus jus naudojate?


Pasikartosiu - iš grūdų punkto bevardžius. biggrin.gif Geresnių niekur nebūna (bent man). Jei perku parduotuvėj, tada imu karališkus. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangiuk: 26 balandžio 2011 - 20:29
QUOTE(pasta222 @ 2011 04 26, 19:51)

mano velykinis
user posted image

Super!!! thumbup.gif Nerealus simtalapis tik daugiau aguonu deciau, o lapukai istampyti fantastiskai thumbup.gif
Atsakyti