Na va mano simtalapis jau orkaitej
sunku pasakyt kas ten gausis
ir svarbiausia keleta kartu perskaiciau recepta ir pastabeles ir vistiek blogai padariau...
! Pastabeles:
1.Tešlos gabaliukų neperkildint (geriausia, kad pakiltų dvigubai) !
Perkeldinau, pakilo dvigubai greitai, o as laikiau dar kokias 2 valandas
todel virsus labai sukietejo ir nesamone gavosi, sunku buvo tampyt, is karto skyles darydavosi
del to ir istampyt normaliai neisejo
2.Nepadaugint miltų!
miltu pasakyciau man per daug 500g, gal nuo miltu priklauso
, be to idejau ne 2,5 o 3 kiausinius ir vistiek prie ranku galima sakyt visai nelimpo, kieta tesla buvo, tai vis tepiau rankas sviestu ir suminkstejo.
3.Rekomenduojami miltai 405D.
miltu neturejau tokiu, todel teko imt kokias turejau, todel gal viska taip paziurejus ir iskilo man sunkumu siek tiek, butent su tempimu, ko ir bijojau
O dabar ziuriu puse simtalapio riebaluose plaukiuoja,
idomu taip turi but ir greitai patamsejo virsuj, todel uzdengiau folija, kad nesudegtu. Bet svarbiausia dabar idomu kaip vidus bus ir skonis, bet tai suzinosiu tik rytoj.
Papildyta:
QUOTE(Goudute @ 2011 04 23, 17:10)
Mano vakar keptas
Grazuolis
bet kokie fajni pas jus ratukai iseina
man neisejo taip gerai istampit tesla, dabar tai jau zinau kaip darysiu kita karta ir paskutinius blinus netempiau o kociuojau ir buvo
plonuciai isejo, paliginus su pirmais kai bandziau tampyt ranokm
nes jos dar patepiau gerai sviestu kur isdziuvo virsus, svarbiausia dabar man tie riebalai isigers ar ne
ir ar ju taip daug turi but...