Įkraunama...
Įkraunama...

Diabetas

QUOTE(Vaivuze @ 2008 10 11, 11:38)
Sveika, anksciau ir as stengdavausi virti sunui atskirai, bet is to nieko gero neisejo. Aisku ir mes valgydavom su juo kartu ir ta pati, bet ir jam ir mums labai greitai toks maistas nusibodo, jis pradejo labai stresuoti ir nervuotis, kad negali valgyti to ka buvo iprates, pradejo aiskinti, kad nekencia viso pasaulio ir nenori gyventi. Zodziu dabar jau mano sunus valgo viska kaip ir mes, aisku arbata geria be cukraus ir saldumynu labai ribojam, bet jei kokia svente ar sveciu turim ir jo cukrus geras, tai ir torto ir saldumynu tikrai suvalgo, tik insulinu tuos angliavandenius padengiam. Taigi siulyciau tavo mamai nestresuoti, nes nuo to ir jai ir tavo broliui tik blogiau  doh.gif

Jei mama turi interneta ir noro,  tegu jungiasi prie musu www.dia.lt/forumas  4u.gif Ten ir receptu ras ir su kitom mamom pabendraus, savo isgyvenimais pasidalins ir daug naudingu patarimu ras. Zodziu ne tokia vienisa jausis  4u.gif

labai ačiū jums užnuorodą- būtinai perduosiu. Pas juos tokia pati bėda- negali valgyt ko įpratęs, o dar amžius toks- keturiolikinis... Irgi pyksta ant viso pasaulio, sako, gyvent nenoriu... verysad.gif O aš toli. Nė nežinau kuo padėt.
Atsakyti
QUOTE(rikutis @ 2008 10 11, 13:55)
labai ačiū jums užnuorodą- būtinai perduosiu. Pas juos tokia pati bėda- negali valgyt ko įpratęs, o dar amžius toks- keturiolikinis... Irgi pyksta ant viso pasaulio, sako, gyvent nenoriu...  verysad.gif  O aš toli. Nė nežinau kuo padėt.

nera uz ka 4u.gif Mes visos cia panasaus likimo verysad.gif
Atsakyti
sveikos. o kokie cukrai vaikams turi but, tokie kaip ir suaugusiam? as pati sergu jau 5m. sian ryte pamatavau cukru dukrytei jei 1m.3men ir nevalgius parode 5.9 kaip manot ka daryt?
Atsakyti
QUOTE(Kikina @ 2008 10 13, 12:56)
sveikos. o kokie cukrai vaikams turi but, tokie kaip ir suaugusiam? as pati sergu jau 5m. sian ryte pamatavau cukru dukrytei jei 1m.3men ir nevalgius parode 5.9 kaip manot ka daryt?

Sveika 4u.gif Na tikrai nezinau ar yra kokie nors leistini nukrypimai nuo normos vaikams, bet manau tu neturetum dar panikuoti schmoll.gif pasistenk stebeti mazyle, pamatuok kartas nuo karto cukreli ir matysi ar jis pakils dar daugiau ar ne. Jei jau pastebesi ka nors negero, tada butinai kreipkis i vaiku endokrinologa verysad.gif
As puikiai suprantu kaip tau neramu doh.gif Mano sunus serga CD jau 5 metai, dabar auginu 9 men dukra, bet iki siol moraliskai neprisiruosiu jai pamatuoti cukraus doh.gif Kas jei....
Atsakyti
dekui,uz palaikima. susiradau vaiku endokrinologe, tai sake norma iki 6, sake stebet. Vaivuze,linkiu ir tikiuos kad dukrele tavo nesirgs
Atsakyti
QUOTE(Kikina @ 2008 10 13, 16:39)
dekui,uz palaikima. susiradau vaiku endokrinologe, tai sake norma iki 6, sake stebet. Vaivuze,linkiu ir tikiuos kad dukrele tavo nesirgs

As irgi labai tikiuosi, kad nesusirgs unsure.gif Jus irgi laikykites ir ziurekit nesirkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivuze @ 2008 10 14, 06:40)
As irgi labai tikiuosi, kad nesusirgs unsure.gif Jus irgi laikykites ir ziurekit nesirkit  4u.gif

vienas is baisiausiu dalyku kai vaikas ima sirgt ir negali padet
Atsakyti
mano sunui itaria cukrini diabeta, noreciau daugiau kazka zinoti, kaip buna kitiem su tokia ligele.. verysad.gif
Atsakyti
sveika,
musu seimoje yra serganciu sia liga........ broliui ir teciui jau virs 20m ji diagnozuota..... nera taip blogai, kaip gali pasirodyti, reikia tik prieziuros..... ziuret koki maista valgyt, vaistukus reguliuot..... o kokia forma itaria? yra juk labai daug knygu, labai daug informacijos apie tai...... nera ji tokia baisi, kai gali pasirodyti is pat pradziu, svarbiausia - prisiziureti, tik nuo to priklauso kaip wiskas bus toliau.... sekmes jums ir laikykites!
Atsakyti
Labas.Labai skaudi tema,kai suzinai,kad tavo vaikas susirgo cukralige.As tai patyriau pries dvi savaites.Tai buvo taip klaiku,bet dabar po ligonines mes mokomes gyven ir susigyvent su ta liga.dar truputi sunkoka reguliuot maista insulina,bet po truputi...nusipirkau knyga'Vaiku,paaugliu ir jaunuoliu pirmo tipo diabetas'tikrai gera knyga.sia knyga galima uzsisakyt internetu www.knygininkas.lt Svarbiausiai stiprybes,Sekmes
Atsakyti
sweika,tai tikrai nera labai lengva liga ypac mazam vaikui,kaip cia wisos sako kad susigyvent tik reikia. Serga cukriniu diabetu mano pusbrolis,kuriam tik 3m.ir patikekit tikrai nera lenga jam ir jo mamai.o jum stiprybes,gal viskas bus gerai .
Atsakyti
labai skaudi tema, mano dukryte susirgo 2008m. gruodzio men. o trys metukai bus tik balandzio pabaigoj. pirma reakcija sokas, vyras tai pora menesiu neatsigavo, bet dabar bandom su tuo gyventi sekasi po truputi be galo sunku kai vaikas nevalgo nera kaip paaiskinti, kad butina pasakyk pyplei, kad tau reikia, tai "ne" zodeli puikiai naudoja. darzelis musu grazioj formoj "atsikrate" likom tik patys su savo negalia.
Atsakyti