Įkraunama...
Įkraunama...

Diabetas

QUOTE(ANDZY @ 2008 02 22, 13:55)
Goduke, bet siuliciau tau nusipirkti josteles KETOSTIKS, patikrinsi acetona slapime, nes jei jis yra tai bet kokiu atveju reikia ji isplaut is organizmo, nes galimas apsinuodijimas, o tai yra blogai. as viena karta saviskiui nedaziurejau, jam buvo didelis acetonas, tai ji pikino , baisiai galva skaudejo,net verke is skausmo, galvojau jau vesiu i ligonine, bet puse dienos gere skiscius ir aciu Dievui issiplove...
Sekmes

aciu labai 4u.gif , jau suderinau su dakatre kad antradieni padarys tyrimus, o daba tik skysciu daug gerti unsure.gif siandie pat nusipirksiu ta juostele, tikiuosi ten instrukcija yra. as taip bijau, kalbejausi su teciu, jis diabetikas, tai taip prigasdino, kad nezinau ar sulauksiu to antradienio verysad.gif nieko riebaus, mes valgom darzoviu kosytes su jautiena ar triusiena ir jokiu papildomu riebalu. o kaip tuos tyrimus daro, kraujuka ima?
P.S. ir jei tai tikrai del skysciu trukumo tas kavapas, tai idomu per kiek laiko jis turetu isnykti, jei daug skysciu pradesiu duoti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goduke: 22 vasario 2008 - 14:18
QUOTE(goduke @ 2008 02 22, 15:11)
aciu labai 4u.gif , jau suderinau su dakatre kad antradieni padarys tyrimus, o daba tik skysciu daug gerti unsure.gif siandie pat nusipirksiu ta juostele, tikiuosi ten instrukcija yra. as taip bijau, kalbejausi su teciu, jis diabetikas, tai taip prigasdino, kad nezinau ar sulauksiu to antradienio verysad.gif nieko riebaus, mes valgom darzoviu kosytes su jautiena ar triusiena ir jokiu papildomu riebalu. o kaip tuos tyrimus daro, kraujuka ima?

tom jostelem naudotis labai lengva, ikisi ta juostele i puoduka su sisiukais ir pagal parodymus viska pamatysi smile.gif nepergyvenk taip, aisku , iki antradienio daug laiko, jei tavo tetis diabetikas, tai turi gliukomati tikriausiai, gali del savo ramybes patikrinti maziukui cukriuka is ryto nevalgius ir 2 val. po valgio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ANDZY: 22 vasario 2008 - 14:23
QUOTE(ANDZY @ 2008 02 22, 15:19)
tom jostelem naudotis labai lengva, ikisi ta juostele i puoduka su sisiukais ir pagal parodymus viska pamatysi  smile.gif nepergyvenk taip, aisku , iki antradienio daug laiko, jei tavo tetis diabetikas, tai turi gliukomati tikriausiai, gali del savo ramybes patikrinti maziukui cukriuka is ryto ir 2 val. po val po valgio

tai iki tecio reikia nuvaziuoti, ne kartu gyvenam, as ir tokia minti turejau g.gif bet jis sako kad vaistinese tikrina jei sumoki pinigelius g.gif
Atsakyti
QUOTE(goduke @ 2008 02 22, 15:22)
tai iki tecio reikia nuvaziuoti, ne kartu gyvenam, as ir tokia minti turejau g.gif bet jis sako kad vaistinese tikrina jei sumoki pinigelius g.gif

nezinau kaip vaistinese, tikrai nekekvienoj, jei jus vilniete, tai galit nuvaziuot iAbovita (Zemaites g., namo nr. neprisimenu, internete yra adresas), ten uz 15 Lt daro ir iskart pasako gliukuota - jis parodo 3 paskutiniu menesiu vidurki , tyrimas is pirstuko, kitose istaigose brangiau ir gali imti kraujuka is venos
Atsakyti
QUOTE(ANDZY @ 2008 02 22, 15:26)
nezinau kaip vaistinese, tikrai nekekvienoj, jei jus vilniete, tai galit nuvaziuot iAbovita (Zemaites g., namo nr. neprisimenu, internete yra adresas), ten uz 15 Lt  daro ir iskart pasako gliukuota - jis parodo 3 paskutiniu menesiu vidurki , tyrimas is pirstuko, kitose istaigose brangiau ir gali imti kraujuka is venos

jau vyra pasiunciau tos juosteles, paziuresim ka ji parodys g.gif tada leksim jei ka pas dieduka ir ziuresim kas cia bus verysad.gif labai aciu jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif uz palaikyma ir informacija, nezinau kur detis ksip baisu verysad.gif o kada idomu tas kavapas turi dingti jei tai del skysciu trukumo g.gif
Atsakyti
QUOTE(goduke @ 2008 02 22, 15:32)
jau vyra pasiunciau tos juosteles, paziuresim ka ji parodys g.gif tada leksim jei ka pas dieduka ir ziuresim kas cia bus verysad.gif labai aciu jums 4u.gif  4u.gif  4u.gif uz palaikyma ir informacija, nezinau kur detis ksip baisu verysad.gif o kada idomu tas kavapas turi dingti jei tai del skysciu trukumo g.gif

Labai jus suprantu del nerimo ... verysad.gif
na acetonas buna ne tik del skysciu trukumo... o nepastebejot: gal pradejo slapintis daugiau? beto, , pasikartosiu, acetonas tai dar ne cukralyge, del sventos ramybes pasitikrinkit cukriuka kraujyje
Pamirsau pasakyt kad dar yra ir juosteles kurios rodo gliukozes kieki slapime, tada nereikes ir kraujuko analizes daryt, tada jau bus viskas aisku (turiu omeny ne diagnoze o tik parodymus)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ANDZY: 22 vasario 2008 - 14:47
QUOTE(ANDZY @ 2008 02 22, 15:43)
Labai jus suprantu del nerimo ...  verysad.gif
na acetonas buna ne tik del skysciu trukumo... o nepastebejot: gal pradejo slapintis daugiau? beto, , pasikartosiu, acetonas tai dar ne cukralyge, del sventos ramybes pasitikrinkit cukriuka kraujyje
Pamirsau pasakyt kad dar yra ir juosteles kurios rodo gliukozes kieki slapime, tada nereikes ir kraujuko analizes daryt, tada jau bus viskas aisku (turiu omeny ne diagnoze o tik parodymus)

tai va laukiu kol vyras atves tas juosteles del acetono, tuomet ziuresim kaip cia bus, aisku kad nusipirksiu ir tas del cukraus, butinai parasysiu kaip mums sekasi.aciu jums labai 4u.gif
Atsakyti
Aciu jums ANDZY labai labai 4u.gif uz palaikyma, uz suteikta informacija uz tai kad atsakete 4u.gif 4u.gif 4u.gif buvom katik pas savo daktare ir padare tyrimus, krujukas 5,4 pavalgius, o slapime nerasta acetono, zodziu man kaip akmuo nuo sirdies nukrito bigsmile.gif buciau neisedejusi svaitgalio ramiai namuose ax.gif doh.gif o kvapas ne acetono tik panasus i ji, tai gali buti ir nuo skysciu ir nuuo maisto, zodziu reikia stebeti daba mano mazuli man ax.gif dar karta aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(goduke @ 2008 02 22, 20:00)
Aciu jums ANDZY labai labai 4u.gif uz palaikyma, uz suteikta informacija uz tai kad atsakete 4u.gif  4u.gif  4u.gif buvom katik pas savo daktare ir padare tyrimus, krujukas 5,4 pavalgius, o slapime nerasta acetono, zodziu man kaip akmuo nuo sirdies nukrito bigsmile.gif buciau neisedejusi svaitgalio ramiai namuose ax.gif  doh.gif o kvapas ne acetono tik panasus i ji, tai gali buti ir nuo skysciu ir nuuo maisto, zodziu reikia stebeti daba mano mazuli man ax.gif dar karta aciu 4u.gif

DZIAUGIUOSI DEL JUSU thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(goduke @ 2008 02 22, 21:00)
zodziu reikia stebeti daba mano mazuli man ax.gif dar karta aciu 4u.gif

thumbup.gif ir mes dziaugiames, kad viskas gerai! Aukit diduciai ir sveikuciai mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip matau cia jau senokai niekas nesilanke g.gif O as tik dabar, netycia, atradau sia tema doh.gif Mano sunus sia liga susirgo pries pat 3 metuku gimtadieni cray.gif, tai taip ir gyvenam dabar jau bevei 5 metai su sia ligele. Aisku nesusitaikem, bet prisitaikem, nors iki siol labai sunku ir gaila vaiko. Isgyvenom ir mes darzelio problema, nors visada galvojau, kad dideliam mieste lengviau, bet cia paskaicius supratau kad ne sad.gif Dabar mes jau mokiniai, tai visai kitos problemos (nors ir panasios). Gaila, kad mazai kas i sia tema cia atsiliepia - butu idomu pabendrauti su kitom mamom. Kiek zinau, tai vaikuciu serganciu diabetu visoje LT yra labai daug mastau.gif
Atsakyti
labas Vaivuze, man irgi noretusi pabendraut su mamom, tokios kaip mes... kartu lengviau... 4u.gif cia mazokai zmoniu lankosi, yra saitas internete specialiai apie vaikus su diabetu, www.dia.lt
Atsakyti