Įkraunama...
Įkraunama...

Diabetas

Sveikutes.Labai sunerimavau del dukrytes,is jos burnytes jau kelis kartus uzuodziu acetono kvapa,bijau kad tai nebuti diabeto pradzia verysad.gif
Atsakyti
Labas Korrona, tai tu nusipirk tokiu juosteliu, kuriom galima patikrint ar yra acetono (Ketostiks vadinasi, kainuoja apie 25 Lt), ir tikrai zinosi ar yra acetono ar nera, be to, acetonas -tai dar ne diabetas smile.gif , acetonas pas vaikus daznai buna, ypac kai riebiai prisivalgo, bet jei pergyveni, tai galima pililkinikoj ar kokioj mokamoj klinikoj(ten iskarto pasakys) pasidaryti kraujo tyrima cukrui,
sekmes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ANDZY: 29 spalio 2007 - 13:02
QUOTE(ANDZY @ 2007 10 29, 14:01)
Labas Korrona, tai tu nusipirk tokiu juosteliu, kuriom galima patikrint ar yra acetono (Ketostiks vadinasi, kainuoja apie 25 Lt), ir tikrai zinosi ar yra acetono ar nera, be to, acetonas -tai dar ne diabetas  smile.gif , acetonas pas vaikus daznai buna, ypac kai riebiai prisivalgo, bet jei pergyveni, tai galima pililkinikoj ar kokioj mokamoj klinikoj(ten iskarto pasakys) pasidaryti kraujo tyrima cukrui,
sekmes

aciu 4u.gif kad matai as siuo metu ne LT gyvenu,o atostogoms grysiu tik gruodi verysad.gif ,ryt bandysiu vest cia pas savus daktarus,bet zinau kad jie nieko nepasakys,nes jie sundaktariai(cia kalbu apie anglijos dakt).Seip dukryte gerai jauciasi,apetitas geras,judri wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ANDZY @ 2007 10 29, 14:01)
Labas Korrona, tai tu nusipirk tokiu juosteliu, kuriom galima patikrint ar yra acetono (Ketostiks vadinasi, kainuoja apie 25 Lt), ir tikrai zinosi ar yra acetono ar nera, be to, acetonas -tai dar ne diabetas  smile.gif , acetonas pas vaikus daznai buna, ypac kai riebiai prisivalgo, bet jei pergyveni, tai galima pililkinikoj ar kokioj mokamoj klinikoj(ten iskarto pasakys) pasidaryti kraujo tyrima cukrui,
sekmes

Korrona, matai, tos juosteles buna kiekvienoj vaistinei, cia tu daktaru tikrai tau nereikes rolleyes.gif gali namie pati paziziuret, nes jei yra acetono (tik negalvok kad gasdinu mastau.gif )tai galima ir i ligonine patekti, o siaip pirmas ir vienintelis vaistas nuo acetono- vanduo, kuo daugiai vandens, tuo greiciau issiplauna viskas... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ANDZY @ 2007 10 29, 15:34)
Korrona, matai, tos juosteles buna kiekvienoj vaistinei, cia tu daktaru tikrai tau nereikes  rolleyes.gif  gali namie pati paziziuret, nes jei yra acetono (tik negalvok kad gasdinu  mastau.gif )tai galima ir i ligonine patekti, o siaip pirmas ir vienintelis vaistas nuo acetono- vanduo, kuo daugiai vandens, tuo greiciau issiplauna viskas...  smile.gif

tai daba pilu ir pilu i puodeli vandenuka smile.gif tikiuosi praeis smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, ir as jungiuoi prie jusu 4u.gif

mano sunus serga CD nuo 2003 metu....

QUOTE(Akvarele @ 2007 03 14, 16:42)
Švietimo skyriuje nukreipė į darželį "Aitvaras" alergiškiems vaikams. Pasiskambinau, jie su diabetu nieko bendro neturi ir nenori turėti.
Padėkit, prašau...

joo, "Aitvaras" mad.gif mes lankem si darzeli, o kai susirgom, mandagioj formoj parode mums i duris! O auklytem pasake, kad jei mus priims, ismes is darbo - is musu reikalavo paraso, kad pretenziju neturim jei kas atsitiktu.... wacko.gif
Iskart isvykom i kita miesta, o kai grizom i Vln, nuejau i Lazdynu darzeli, ten ir pabaigem savo keliones iki mokyklos ax.gif
Akvarele, kaip jums sekasi, ar radot darzeli? unsure.gif puikiai tave suprantu, as irgi viena auginau savo angeliuka.... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskute_gauruota: 02 lapkričio 2007 - 09:52
Sveikos mamytes! Laukiam rytoj vilnieciu vaiku klube DiaBite Antakalnyje mirksiukas.gif Draugaukime ir padekime viena kitai! drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikutes, kazkaip cia tilu. mano dukryte irgi serga CD. turiu daug klausimu. gal kas galetu atsakyit kaip jus tvarkotes su sia liga. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chanuma @ 2008 02 03, 00:13)
sveikutes, kazkaip cia tilu. mano dukryte irgi serga CD. turiu daug klausimu. gal kas galetu atsakyit kaip jus tvarkotes su sia liga. 4u.gif

labukas smile.gif cia tikrai mazai zmoniu uzeina, tai mes daug bendraujam dia.lt forume wink.gif ten yra atskiras skyrelis mamytems wub.gif
Atsakyti
sivakara pastebejau kad mano suneliui is burnytes acetono kvapas, kadangi jau beveik naktis dakatrei nemandagu skambinti, bet neturiu sau vietos, ar tai gali reiksti kad vaikui gali buti cukralige. Mano tetis diabetikas, jo mama sirgo taip pat. paskaiciau cia kaikuriuose puslapiuose, kad gali trukti skysciu, bet man atrodo kad as ju pakankamai duodu. na zodziu ryt reisk kreiptis i daktare, bet gal kas galite papasakoti ar tuejote toki atveji su 6,5menesiu kudikiu verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(goduke @ 2008 02 21, 23:03)
sivakara pastebejau kad mano suneliui is burnytes acetono kvapas, kadangi jau beveik naktis dakatrei nemandagu skambinti, bet neturiu sau vietos, ar tai gali reiksti kad vaikui gali buti cukralige. Mano tetis diabetikas, jo mama sirgo taip pat. paskaiciau cia kaikuriuose puslapiuose, kad gali trukti skysciu, bet man atrodo kad as ju pakankamai duodu. na zodziu ryt reisk kreiptis i daktare, bet gal kas galite papasakoti ar tuejote toki atveji su 6,5menesiu kudikiu verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Labas Goduke, nereikia taip pergyventi... smile.gif acetonas, tai dar ne diabeto diagnoze, mano draugei (o jai dabar 31 m.) visa vaikyste buvo acetonas, gydytojai sake kad tai tiesiog kazkas blogai veikia (tiksliai diagnozes nezinau), bet ji tai peraugo ir dabar jai viskas gerai smile.gif
Kaip ir sakiau acetonas dazniausiai vaikams pasireiskia del riebaus maisto (bet jusiskui tik 6,5 men... unsure.gif gal riebiai nemaitinat... ).
Aisku, jei jus nerimaujate (o tam kaip suprantu yra pagrindo) yra tyrimai, pasikonsultuokit su savo pediatru, padarykit atitinkamus tyrimus (gliukuotas hemoglobinas, tyrimai antikuniams, gliukozes tolerancijos tyrimas... )ir tikiuosi viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(goduke @ 2008 02 21, 23:03)
sivakara pastebejau kad mano suneliui is burnytes acetono kvapas, kadangi jau beveik naktis dakatrei nemandagu skambinti, bet neturiu sau vietos, ar tai gali reiksti kad vaikui gali buti cukralige. Mano tetis diabetikas, jo mama sirgo taip pat. paskaiciau cia kaikuriuose puslapiuose, kad gali trukti skysciu, bet man atrodo kad as ju pakankamai duodu. na zodziu ryt reisk kreiptis i daktare, bet gal kas galite papasakoti ar tuejote toki atveji su 6,5menesiu kudikiu verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Goduke, bet siuliciau tau nusipirkti josteles KETOSTIKS, patikrinsi acetona slapime, nes jei jis yra tai bet kokiu atveju reikia ji isplaut is organizmo, nes galimas apsinuodijimas, o tai yra blogai. as viena karta saviskiui nedaziurejau, jam buvo didelis acetonas, tai ji pikino , baisiai galva skaudejo,net verke is skausmo, galvojau jau vesiu i ligonine, bet puse dienos gere skiscius ir aciu Dievui issiplove...
Sekmes
Atsakyti