Įkraunama...
Įkraunama...

Diabetas

QUOTE(aidulka @ 2014 04 17, 07:33)
Sveikos,mamytės,jungiuosi ir aš į jūsų būrį-susirgo dukra 12 m.Nuo kovo 26 leidžiamės vaistus.Gal atsirastų mamyčių iš suvalkijos kraštų?Būtų smagu,db.pas mus paauglystė,tai sudėtingas metas-prieštaravimai,kad skauda,kai leižiasi,po to sako,kad nevalgys,kad nereikėtų vaistų leistis.Sudėtinga... verysad.gif

Užjaučiu tikrai nesmagu, pas mus ir 11 metų berniukas serga 1,5 metų o zodiakas liūtukas. Košmaras, susileidžia o paskui šaukia kad nebevalgys aplamai nes jam neleidom suvalgyt kepsnio atliekamos džiūvėsėlių plutelės. Ptas cukraus nesideda ir broliui neleidžia doh.gif Nuo pat pradžių pats skaičiuojasi angl, pabandyk pasakyt kad nekrauk tiek dauk, atsakymą šauna aš taigi augantis organizmas man reikia daug doh.gif Nu žodžiu stiprybės ir ištvermės tėvams, tepadeda mums aukščiausias 4u.gif

Atsakyti
Gal kažkieno cukrinukas studijuoja Anglijoje? Labai įdomi būtų bet kokia informacija.
Papildyta:
Gal kažkieno cukrinukas studijuoja Anglijoje? Labai įdomi būtų bet kokia informacija.
Papildyta:
Papildyta:
Gal kažkieno cukrinukas studijuoja Anglijoje? Labai įdomi būtų bet kokia informacija. 4u.gif
Atsakyti
Kažkas čia man užsikirto... Atsiprašau, kad priteršiau blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, mamos, jungiamės ir mes prie jūsų verysad.gif
Prieš daugiau nei sav. grįžom iš Santariškių, klausimų dar daug, bandom pratintis gyventi kitaip, mano dukrai greit bus 8 m.
Atsakyti

Labai gaila:-(, laikykites! o simptomai labai ryskus buvo, kada kilo itarimas, kad kazkas negerai?
Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2014 08 14, 11:31)
Prieš daugiau nei sav. grįžom iš Santariškių, klausimų dar daug, bandom pratintis gyventi kitaip, mano dukrai greit bus 8 m.

Laikykites,zinau,koks sokas is pradziu,bet po truputi viska sutvarkysit 4u.gif mes irgi pries 2 men is Santariskiu grizom,musu dukrytei 3 metukai greit bus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2014 08 14, 11:31)

Zinokit,butinai prisijunkit Faceboke,yra uzdara grupe Vaiku su 1 diabeto tevams, duokit uzklausa Zivilei,ten susibure tevai su musu bedom,tikrai duos patarymu,yra lenteliu,kaip skaicuoti anglevandenius ir siaip daug naudinos info smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ele:) @ 2014 08 15, 07:36)
Labai gaila:-(, laikykites! o simptomai labai ryskus buvo, kada kilo itarimas, kad kazkas negerai?

Ji visad buvo "drūta" mergaitė, turėjo šiek tiek viršsvorio, ir kai pavasarį pradėjo kg po truputį tirpri, visi nudžiugom, ji labiausiai, nes kompleksas jau buvo doh.gif tačiau jie toliau tirpo, bet viską"nurašiau" vasarai ir padidėjusiam aktyvumui bei judrumui, dar ir Turkijoj spėjom pabuvoti ir gauti gerą dozę saldumynų doh.gif kai grįžom, jau lėkiau pas gyd, prašyti, kad ieškotumėm kodėl vis dar krenta svoris, nors prieš gerą mėn. buvau jai ir endokrinologei minėjusi, jog neramu, nes nurkito jau apie 7 kg., tačiau išgirdau, kad dabar ji normaliai atrodo ir viskas čia gerai doh.gif taigi pati kai pareikalavau kraujo tyrimo, tada ir išaiskėjo kas ir kaip verysad.gif

QUOTE(viki11 @ 2014 08 15, 15:06)
Zinokit,butinai prisijunkit Faceboke,yra uzdara grupe Vaiku su 1 diabeto tevams, duokit uzklausa Zivilei,ten susibure tevai su musu bedom,tikrai duos patarymu,yra lenteliu,kaip skaicuoti anglevandenius ir siaip daug naudinos info smile.gif

Jau radau, bandysiu jungtis, nes šiaip tai tikrai daug domiuosi, bet vis dar lieka klausimų 4u.gif
Atsakyti
Sveikos Cukrinukų mamytės! Gal žinote, kur Kaune gauti gerą psichologą, kuris specializuojasi su diabetu sergančiais vaikas?
Atsakyti
QUOTE(Juliukas @ 2014 09 05, 10:31)
Sveikos Cukrinukų mamytės! Gal žinote, kur Kaune gauti gerą psichologą, kuris specializuojasi su diabetu sergančiais vaikas?

Klinikose buvo seniau labai gera vaikų psichologė pasiteiraukit endokrinologės mums buvo rekomendavus pati skyriaus vedėja, bet neprireikė smile.gif mums patiems labiau reikėjo psichologo nei mūsų vaikui blush2.gif Jis ir dabar mus labiau nuramina, nei jį patį reiktu raminti. Pasiteiraukit, klinikose ten gydytojai tikrai pagelbės 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, kaip tik 30 dieną einam pas gydytoja, pasidomėsiu smile.gif
Mes kaip ir ramūsm truputį kitų problemų turim, galvoju, gal pakalbėjus su kitu žmogum lengviau bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juliukas: 08 rugsėjo 2014 - 10:36
Sveikos mamytes,norejau vueno klausimuko,gal kuri man paaiskins jas mums cia buvo g.gif mano 2 metuku berniukai buvo nukrites cukrus iki 3,greit nuveziau i ligonine,labai daug gere,pastate laselines ir daviau keleta saldainiu...cukrus greit atsistate.Pirma karta mums taip:(kas cia galejo buti? Ar reiktu darytis kokius tyrimus,nes gyd.sako reik stebet??seimoje yra kas serga cukralige,gal reiktu visai atsisakyti saldumynu ar kaip?nieko nesuprantu...
Atsakyti