QUOTE(vidikė @ 2013 02 04, 16:11)
Vaikiukas kaip ir nedidelis. Dabar jam 6 metai. Dar truputį pagyvensim su penais, o paskui žiūrėsim, kai bus sudėtinga susitvarkyti su cukrais, tada rimčiau apie pompa galvosime. Rudenį reikės jau į mokyklą eiti. Vėl didžiulis galvos skausmas kaip išspręsti visus klausimus, kaip susiderinti režimą ir t.t.
Dėl psichologijos. Kažkodėl atrodo, kad kol neprijungtas 24 val per parą prie insulino, jis atrodo sveikesnis. Žinau, kad tai tik iliuzija ir savęs apgaudinėjimas, bet kažkaip biški lengviau man...
Dėl psichologijos. Kažkodėl atrodo, kad kol neprijungtas 24 val per parą prie insulino, jis atrodo sveikesnis. Žinau, kad tai tik iliuzija ir savęs apgaudinėjimas, bet kažkaip biški lengviau man...
Kaip suprasti neprijungtas prie insulino 24val. per para? Jus bazinio nenaudojat?
Nes realiai ar su pompa ar su penais buni prijungtas prie insulino istisas 24h per para, o su penais prijuntas prie dar didesnio rezimo.
As išvis priestarauju mazameciams Penus, mano vyras nuo vaikystes serga, dukryte paveldejo, tai puikiai suprantu is jo pasakojimu kas vaikui yra adata kasdiena...neskaitant cukraus matavimu....
Aisku vaizda gadina ta pompa, ypac musiskos Lietuvoje esancios, gaila nepreinam mes prie naujoviu - belaidziu pompu, kad nors galimybe butu tokia...noretusi..
Pompyte islaisvina is griezto rezimo, duriu gausybes...man tie trys ar keturi kartai peno durio gausybe....aciu dievui ilgai nesikankinom mes su jais, priejom prie pompos, bijau net prisiminti savo dukryte veido israiska..asaras kai reikdavo leisti insulina...ji netgi valgyti sakydavo kad nenori nes durti reiks..O pompa tokiu baimiu mums nesukelia, kazkaip ir nekrenta i akis kai ipratom, pasislepia po rubeliais, gyvenam valgom viska kaip visi vaikai.
Pompos lipduka pasikeiciam kas tris-keturias dienas, tai nelabai baisu, kaip dukryte sako kad nelabai ir jauciasi kai ji keiciam ir zymiu nera, o nuo penu visa melynas pilviukas buvo...