Įkraunama...
Įkraunama...

Diabetas

Liepos 7 d., ketvirtadienį, kviečiame sergančių diabetu vaikučių mamytes į susitikimą su gydytoju, profesoriumi Stanislavu Mezencevu. Tai žmogus, per 30 savo darbo ir ieškojimų metų atradęs tikrąjį ryšį tarp mitybos ir diabeto, todėl niekada nerekomenduojantis bendro pobūdžio dietų ir angliavandenių skaičiavimo. Viskas yra individualu, todėl maitintis reikia pagal konkretaus žmogaus genetinius ir energetinius poreikius. Pradėjus vartoti būtent jam tinkamą vandenį, gėrimus ir maisto produktus, organizmas pats susitvarko su liga! Tam nereikia jokių brangių tyrimų ar aparatų, o išmokti atsirinkti galima net konkretų geriamąjį vandenį, vaisių ir daržovių veisles, produktų apdorojimo būdą ir t.t. Tokio tikslumo negali pasiūlyti nei vienas testas, bet būtent tokiu tikslumu kiekvieno iš Jūsų organizmas reaguoja į skirtingus gėrimus ir maistą. Jūs nustebsite sužinoję, kad netgi išgėrus vienokio ar kitokio vandens, cukraus kiekio kraujyje rezultatai bus skirtingi, nors angliavandenių jame nėra. Beje, šie rezultatai gali būti visiškai kitokie, nei kito ta pačia liga sergančio žmogaus. Kodėl? Į šį ir kitus klausimus jums atsakys profesorius Stanislavas Mezencevas, pagal savo autorinę metodiką išgelbėjęs daug pacientų, tame tarpe ir vaikų, ne tik su priklausomybe nuo insulino bei diabeto komplikacijomis, bet ir su daugeliu kitų chroniškų „neišgydomų“ ligų.

Susitikimas vyks liepos 7 d., ketvirtadienį, 18 val. Vilniuje. Įėjimas nemokamas.
Profesorius savo metodiką pristatys rusų kalba su sinchroniniu vertimu į lietuvių kalbą.
Vietų skaičius ribotas, todėl prašome iš anksto užsiregistruoti adresu ruta@mezencev.ru. Užsiregistravusieji gaus tikslią informaciją apie susitikimo vietą.
Atsakyti
Mamytes, papasakokit kaip susitvarkote bureliuose, mokyklose su cukriukais ir vaistukais....nuo rugsejo 1 eisime i mokyklele privacia, nes is darziuko isbraukiau po baisios diagnozes, bet kaip susitvarkyti...kaip maziukai geba pasirupinti...nzn

O mokykloje? unsure.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fedes: 21 rugpjūčio 2011 - 21:39
Maniškė ir valgė ir viskas buvo ok, itariau del troškuliuko, nes visad nemega skysčių buvo. Ištyrėm cukriuka ir.................
Viliuosi kad viskas ok jums, mažiukai būna linkę aplamai dauk gerti
Atsakyti
QUOTE(irbyte @ 2011 08 09, 19:09)
Mamytes, papasakokit kaip susitvarkote bureliuose, mokyklose su cukriukais ir vaistukais....nuo rugsejo 1 eisime i mokyklele privacia, nes is darziuko isbraukiau po baisios diagnozes, bet kaip susitvarkyti...kaip maziukai geba pasirupinti...nzn

O mokykloje? unsure.gif

Laba diena,pisijungiu ir as mamytes pie jusu...

mano sunus irgi serga sia baisia liga,susirgo vasario menesi,jam 1 laipsnio diabetas,is pradziu galvojau kad isprotesiu,sukosi visokios mintys..o labiausiai kaip reikes jam eiti i mokykla!!!
Bet galiu pasakyti,mums pavyko viskas puikiai...
lanko mokykla,sportuoja,ir puikiai pasirupina savimi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda @ 2005 12 21, 09:08)
Sveikos, mamytes 4u.gif
Paskaitinejau foruma, bet neradau temos kur kalbetu apie vaikuciu diabeta, taigi atidarau, jei kartojuosi sorry.

Mano vyresnei dukrytei pries pora dienu nustate diabeta, ir namo is ligononines isleido su insulino injekcijom. As dar vis soke ir nelabai isivaizduoju kaip reiks tvarkytis. Zinau kad priprasim, bet dabar....Daugiausia neaiskumu man kyla del mitybos, aiskino kad maisto pagrindas turi but anglaivandeniai, bet nesaldus, bet jie vis tiek kraujyje virsta cukrumi, kazin kodel.

Mamytes jeigu yra forume, kuriu vaikuciai serga sia liga atsiliepkit, gal galesit man kazka patarti.

labas,yra mayciu tokiu,bet ziuriu tame forume nelabai kas ir bendrauja?
Atsakyti
Kiek suprantu mūsų tikrai nemažai, bet kalbančių mažoka, forumas tyli.....gaila, nes tikrai yra lengviau kai palaikom vieni kitus, dalinamės patirtimis, išgyvenimais...
Man tai labai sunkususigyventi.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(irbyte @ 2011 09 10, 21:52)
Kiek suprantu mūsų tikrai nemažai, bet kalbančių mažoka, forumas tyli.....gaila, nes tikrai yra lengviau kai palaikom vieni kitus, dalinamės patirtimis, išgyvenimais...
Man tai labai sunkususigyventi.... unsure.gif

Palaikau tave Irbyte,kazkodel tas forumas labai jau pasyvus...man taippat sunku susigyventi,bet na....reikia juk gyventi ir padeti savo vaikams kuo tik galime
Atsakyti

Parduodu diagnostines juosteles FreeStyle lite cukrui matuoti. Kadangi draugas labai retai matuoja cukru, prisikaupe labai daug. Vaistinese jos kainuoja beveik 100 lituku, taciau as jas parduodu dvigubai pigiau. Visos juosteles galioja iki kitu metu, vienos iki kovo, kitos iki birzelio ir spalio menesiu. Del issamesnes informacijos rasykit i AZ. smile.gif

My Webpage
Atsakyti
laba diena, mano vaikutis visai neseniai susirgo diabetu. naudojom vienus vaistus, dabar pakeitem kitais. gal kam reiketu novo rapid (penfill), turiu 4vnt. galioja iki 2012/11 ir juosteles performa (accu chek) 6 vnt. galioja iki 30/06/2012.

jei kas susidomesit rasykit e-pastu, taip bus greiciau,del kainos susitarsim rolleyes.gif iki
Atsakyti
Sveikos mamytės,

mes turime irgi tą pačią bėdą sad.gif, sužinojome prieš porą savaičių...
Kaip Jūs sprendėte darželio problemą?
Gal žinote, kur yra specializuotos grupės?
Atsakyti
sveikos visos mamytes, mano sunui irgi pries 2 sav diagnozavo CD. Kazkoks kosmaras, gyvenu kaip sapne. Ka duodat vaikam valgyti, pagal ligonines meniu tai tik duona ir bulves galima.
Papildyta:
juosteles performa (accu chek) 6 vnt. galioja iki 30/06/2012.

Ar dar turite, o cia 6 juosteles ar 6 dezutes
Atsakyti