Manau nebūtina rėmintis į etno, kam tas patinka - gali bet kokią temą, kad ir misterijas, sodą ar kosmosą ne tik paparčio žiedus etno motyvais vaizduot
Man kažko su jumis čia taip grėsmingai viskas pradeda rodytis, visos kažkokius gigant projektus turi, Katinytis kažką didelio, Raganėlė vat jau netveria savo kailyje. O ir dalyvių nemažai atsirado . Žodžiu ruošias būt ...visai baisu ., nors kai pasiūliau taip viskas nebaisiai atrodė.
liau liau liau... va ir as taip norejau parasyt, tik zodziai kitaip susidelioju...net siurpas eina per nugara, kad gal per anksti sutikau su velimo dinozaurem ir grandiozinem idejom....
Aš tapkučiu ir neveliu . Bet jei galima atsisakyčiau prizo idėjos visiškai .Geriausia paskata yra kažka pasiekti ar igyvendinti , o ne kažka gauti .O be to kam dar apkrauti žmones siuntinėjimais ir pan. Gal kas galvos kitaip
Man kažko su jumis čia taip grėsmingai viskas pradeda rodytis, visos kažkokius gigant projektus turi, Katinytis kažką didelio, Raganėlė vat jau netveria savo kailyje. O ir dalyvių nemažai atsirado . Žodžiu ruošias būt ...visai baisu ., nors kai pasiūliau taip viskas nebaisiai atrodė.
Aš irgi linkus be prizų, na nebent tiesiai į nacionalinę... o kad aš čia spirgu, tai nekreipkit dėmesio, gi neseniai vilną pirmąkart pačiupinėjau, tik kad naglas žmogas esu ir į konkursus jau lendu va per šitą mano vėlimo užplaukimą pomidorai nepasėti liko, teks iš bobučių turguj pirkt... O gal kokią daržo tematiką pavasario proga? kašikų kai privelsim
Aš irgi linkus be prizų, na nebent tiesiai į nacionalinę... o kad aš čia spirgu, tai nekreipkit dėmesio, gi neseniai vilną pirmąkart pačiupinėjau, tik kad naglas žmogas esu ir į konkursus jau lendu
va per šitą mano vėlimo užplaukimą pomidorai nepasėti liko, teks iš bobučių turguj pirkt... O gal kokią daržo tematiką pavasario proga? kašikų kai privelsim
juokiaus iki ašarų
kažko tais jokios temos sugalvot negaliu, tuščias puodas, o ne galva.
mintis apie konkursą labai kiux, o prizo tikrai manau nereikia