Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(Besijuokianti @ 2011 04 04, 14:36)
Man tai kuo daugiau tuo idomiau, vat randasi tokiu idomiu dalyku kaip etnografiniai motyvai, super thumbup.gif . Gal ir visoms taip  smile.gif
- Gal tada siandien kas kokiu ideju temos atzvilgiu turi, tegul raso, ryt ryte pabandysiu viska i saraseli italpint. O per rytoju gal galutinai isrinktumem tema.
- Del termino  - gal iki geguzes 1? Savaite sugalvot, savaite padaryt/perdaryt, savaite nufotkint/pateikt.
Ar iki Velyku?
- Ir darbus ar anonimiskai teikiam, ar ne?

iki geg.1d. rinkciausi cool.gif
darbus - anonimiskai.
Atsakyti
El. paštu gal vienai kažkuriai, o ta sunumeruoja ir sunumerukais įkelia į temą.
Atsakyti
Besijuokianti - labai sveikintina iniciatyva thumbup.gif. Tokie projekciukai - puiki galimybe saviraiskai ir tobulejimui thumbup.gif
Jeigu priimsit - taipogi mielai sudalyvauciau 4u.gif

Labai fainos siulytos temos etnografiniais motyvais, misterijos, gamtos faktutros, paslapciu sodas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 04 04, 13:52)
El. paštu gal vienai kažkuriai, o ta sunumeruoja ir sunumerukais įkelia į temą.

Logiška smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 04 04, 14:36)
Man tai kuo daugiau tuo idomiau, vat randasi tokiu idomiu dalyku kaip etnografiniai motyvai, super thumbup.gif . Gal ir visoms taip  smile.gif
- Gal tada siandien kas kokiu ideju temos atzvilgiu turi, tegul raso, ryt ryte pabandysiu viska i saraseli italpint. O per rytoju gal galutinai isrinktumem tema.
- Del termino  - gal iki geguzes 1? Savaite sugalvot, savaite padaryt/perdaryt, savaite nufotkint/pateikt.
Ar iki Velyku?
- Ir darbus ar anonimiskai teikiam, ar ne?

Jep... as rinkciausi iki geguzes 1 d. turint omeny, kad pries velykas ir taip bus ka veikt...
Atsakyti
As netgi pageidauciau geguzes 15 blush2.gif Bo savaitgaliniai darbai darzuose, dar namu kuopimas nusimato, o dar uzsakymu pabyra... blush2.gif Nu, bet jei daugumai tinka geguzes 01, tai bandysiu spet. Bet noriu bandyt kazka kitokio, nes jei bus slepetes, tai nemanau, kad bus paslaptis, kad mano. biggrin.gif O beto noriu kazko ir be slepeciu. Truputi pavargau nuo ju, nors minciu tai pilna galva.
Atsakyti
man irgi nelabai tinka gegužės 1 , nes yra truputis isipareigojimu, dar truputis viso kito, o norisi padaryt tikrai kažka didelio ir gražausssssssss lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ( jau man vien didelio dabar skamba išdidžiai lotuliukas.gif ).Juk ir minti reik rast ax.gif , o dėl etnografiniu , tai eeee net nežinau , nelabai draugauju su šiuo dalyku blush2.gif , bet aišku galima pasigilinti ir paieškot .
Atsakyti
Manau nebūtina rėmintis į etno, kam tas patinka - gali bet kokią temą, kad ir misterijas, sodą ar kosmosą ne tik paparčio žiedus etno motyvais vaizduot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 04 04, 15:42)
man irgi nelabai tinka gegužės 1 , nes yra truputis isipareigojimu, dar truputis viso kito, o norisi padaryt tikrai kažka didelio ir gražausssssssss  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ( jau man vien didelio dabar skamba išdidžiai  lotuliukas.gif ).Juk ir minti reik rast  ax.gif , o dėl etnografiniu , tai eeee net nežinau , nelabai draugauju  su šiuo dalyku  blush2.gif , bet aišku galima pasigilinti ir paieškot .

kaip jumspOOOOOvydziu minciu, fantazijos.... mano galva tuscia kaip puodas... kazi ar be tapuku dar ka isivazduoju...musiau, kad ne verysad.gif
Atsakyti
Man kažko su jumis čia taip grėsmingai viskas pradeda rodytis, visos kažkokius gigant projektus turi, Katinytis kažką didelio, Raganėlė vat jau netveria savo kailyje. O ir dalyvių nemažai atsirado thumbup.gif . Žodžiu ruošias būt ...visai baisu biggrin.gif ., nors kai pasiūliau taip viskas nebaisiai atrodė.
Atsakyti
Nebajok, iš to didumo dar gali gautis visiškai mažai ugnies lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir aš noriu su mažu pasiūlymu:
Kiekviena vėlėjėlė nuvelia po mažytį prizą (sagė, gėlytė, avytė, meškiukas, drugelis....)ir apdovanojam laimėtojas biggrin.gif
O ar priimsite į būrį ne tapkučių vėlėjas?

Atsakyti