Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Aš ne kaip dažymo pamokėlę norėjau įdėt, bet tiesiog spalvos kokios ir iš ko gaunąs smile.gif . Man labai gražu tie tokie visokie atspalviai, pvz. violetiniai kopūstai, anglis, chna ir pan.

Kadabriuk, nemoku aš verpt.
Atsakyti
Bet dažant natūūraliai keičiasi spalva po kurio laiko ax.gif , aišku negaliu teigti , kad visais būdais dažytas pakeičia spalva.
Nemoku aš anei verpt ax.gif , anei megzt ax.gif
Atsakyti
na ka gi, merginos, teks su manim mokytis smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 04 12, 15:26)
p.s. zollia, prasysiu tave, kad i svecius uzlektum ir pamokintum 

O galvoji, kad mokėčiau? schmoll.gif Tik sakau, kad mokėjau... Ir žinau, kad labai barė, kol išmokau su pamina dirbt. Aš vis atleisdavau ir siūlas verpiamas tuoj susisukdavo į tokias kilpas doh.gif .
Atsakyti
Labas rytas,
ko velejos nutilo?
Atsakyti
sveikos velejeles, kad jau tema baiginejas, nesupykit, kad patersiu, manau atsakymo cia greiciausiai sulauksiu. Nukirpta aviu vilna kokio karstumo vandeny plaunama? Randu, kad karstam, bet kiek tas karstas 40, 60, 90? Manau tikrai yra cia per tai praejusiu.
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 04 13, 08:24)
Labas rytas,
ko velejos nutilo?




Veliu

kukuska007 ui nizinau... blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Trakst @ 2011 04 13, 09:52)
Veliu

kukuska007 ui nizinau...  blush2.gif  g.gif

as irgi veliau, bet parodyt neturiu kooo... is BG karsinio- man tik tos "meskutes" gaunasi...mielos , bet "meskutes" gauruotos-ukiskos, gaspadoriskos wink.gif
Atsakyti
labas 4u.gif 4u.gif
tai kaip suprantu to musu konkurselio taip ir nebebus g.gif
Atsakyti
nebežinau blansyte.... aš tai kažkaip šiuo metu konkursui nedarau..
Atsakyti
Blanšyt, aš suprantu, kad nebebus. Iš vis visą tą reikalą tai suprantu, kad kažkas "persistengė" ištrynęs visą temą, o SM administracija kaip ir dera gina savus. Aš turbūt taip pat daryčiau jų vietoj smile.gif Nematau jokios prasmės daugiau kažką ten ryškintis ar derint.
Vis galvoju apie bendrą blogą, su konkursais, galbūt vertimu tokios naudingos info, kaip darbų fotografavimas, jų pateikimas (pas rusaitės bloguose daug tokių postų yra, būtų galima paprašyt leidimo išsiverst), galbūt mini pamokėlėm. Šiaip toks dalykas galėtų būt naudingas, kaip kažkokios info koncentracija vienam saite, nes dabar nesigaudančiam veltinio pasaulyje sunku ką surast.
Bet nežinau, ar mes esam tokios stiprios, kad iš to blogo nepadarytumėm dar vienos "skylės", kur prasidės kažkokių suveltų pirmųjų burbuliukų krovimas... , ar nepradėsim kaip visiem nutinka konkuruot tarpusavy ir t.t. (atsiprašau, kad taip tiesmukai, bet tokios mintys lenda wub.gif )
Atsakyti
Žinai tavo žodžiuos yra tiesos... Ir yra tokių apmirusių forumų nemažai. skirtų tk rankarbiam..
Na pavyzdžiui man asmeniškai nelabai įomu kitsu mokyt, pamokas dėt. Ne spas mane ir taip viskas chaotiškai vyksta doh.gif Aišku galiu ką patart jei kam reik. Bet ar mes išlaikysim tokį ko ne portalą - nežinau... ir dėl tos tarpusavio konkurencijos. Nors ir čia galima konkuruot ir muštis jei nori smile.gif)))))

net nežinau smile.gif
Atsakyti