Pgl SM taisykles draudžiamas tarpininkavimas. Bent jau aš teisiškai suprantu, kad draužiama tai daryti už užmokestį, kurio bg temoj nebuvo. O ir tikslas buvo - gaut kuo didesnę nuolaidą, ir atpigint siuntimą... Bet kaip suprantu tikrai yra suinteresuotų, kad tokie pirkimai nevyktų, taip kad galėjo būt visaip.
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 04 12, 08:51)
Pgl SM taisykles draudžiamas tarpininkavimas. Bent jau aš teisiškai suprantu, kad draužiama tai daryti už užmokestį, kurio bg temoj nebuvo. O ir tikslas buvo - gaut kuo didesnę nuolaidą, ir atpigint siuntimą... Bet kaip suprantu tikrai yra suinteresuotų, kad tokie pirkimai nevyktų, taip kad galėjo būt visaip.
As suprantu, kad nieko nesuprantu
QUOTE(Trakst @ 2011 04 12, 08:36)
Na ka padarysi. Yra kaip yra. Labai nepasispardysim gi. O mane si konkurso ideja pastumejo imtis man gan naujos ir begalo idomios veiklos - dazymo augalais.
aš seniai galvoju pabandyt nudažyt vilną svogūnų lukštais, pernai dažydama kiaušinius buvau įdėjusi vilnonį mediagos gabaliuką, nusidažė. bet mane stabdo kvapas-įdomu nešiojant, kai tapkė sudrėks, ji nepradės kvepėt svogūnais kad veliant kvepės, tai net neabejoju ir ar dažo nepaleis veliant nuo muilo vien žodž jaučiu šiais metais dažydama kiaušus, tikrai įmerksiu vilnos sruogą
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 04 12, 07:51)
Bet tai dėl bulgariškos vilnos užsakymo negalėj konkurso uždaryt
Manau jei būtume užveisę pavasarinių vaizdų per langą temą, tai nebūtų dėmesio kreipę. Bet jei tapkių konkursas komercija, tai reiškias bet koks darbu dėjimas čia yra komercija ( o jei kas susidomės ir norės pirkt)
Ai žodžiu, šiandien tai aš ne tuščiom, pagaliau vienos išdžiuvo
Papildyta:
Baikit, skelbimų lentoj ta starpininkavimas gerokai išsibujojęs. Pati esu isokio šlamšto iš USA pirkus, bet manau tos temos SM "atkatą" moka
Ai žodžiu, šiandien tai aš ne tuščiom, pagaliau vienos išdžiuvo
Papildyta:
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 04 12, 07:51)
Baikit, skelbimų lentoj ta starpininkavimas gerokai išsibujojęs. Pati esu isokio šlamšto iš USA pirkus, bet manau tos temos SM "atkatą" moka
srauni_upe, kvieti žiemą atgal Gražu
QUOTE(žollia @ 2011 04 12, 09:33)
srauni_upe, kvieti žiemą atgal Gražu
anaiptol Roges žiemai ruošk vasarą )))
QUOTE(kadabra @ 2011 04 12, 10:28)
Srauni_upe - idealios, jei kitai ziemos bent puses tokio grozio nenusivelsiu, busiu tavo kliente Nr.1
melagių melagė tu gražiau už mane veli
QUOTE(srauni_upe @ 2011 04 12, 11:56)
melagių melagė tu gražiau už mane veli
vaje, kaip tu cia apie mane taip
man tavo darbai labai grazus, o ir savotiski tokie, meniski, va