Kartą radau blogą kur mama lygina sauskelnes su visokiu prabėgusiu turiniu Vo čia tai joa pagalvijau Tai tie visi šonai, kiek metų ir ką valgai yra vienas juokas palyginus
madam jau daugiau pabuvus, nei tamsta ...+2
Jau tik nevaidink čia tokia suaugusia , nes yra ir suaugesniu , bet nesigiriančiu .Miegu viena , nes vyras komandiruotėj
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 04 11, 14:12)
Jetus, Juperi, vis rašai čia kokia senikė esi. Nu blyn, o pasirodo veik bendraamžė. Aš tai kaip Kadabra rašė, jauna ir labai graži , ir baisiai protinga, ir apskritai man dar viskas prieš akis
maladiec
visos cia saunios !
senike..mmm...mane vaikystej mama mokino, nesigirk pati, lai giria kiti (dabar laikai kiti, ir tevai vaikus mokina kitaip- turi moket save parduot....)...tai va, toks tat "palikimas"...
QUOTE(Juperi @ 2011 04 11, 14:05)
madam jau daugiau pabuvus, nei tamsta ...+2
. O ką aš čia veikiu su jaunimu? :rolleyes:Bet aš jaučiuosi jauna, vat.
A čia tavo toks kaip sakant papildomo dėmesio gavimo būdas .Gal ir gerai vienok sugalvojai
dar vienai senatvinis dvylipumas
O ką aš čia veikiu su jaunimu?
dar vienai senatvinis dvylipumas
prisizvengiau tikra to zodzio prasme.
Na ir susenusios jus (o Katinytis tai dar ir prisipazino, jog viena miega... ) , viena Besijuokianti tik kaip ir as durniu ijungus - pati graziausia - vo tep ir reik
oi, Mole, as nesijauciu tiek pazengus, kad galeciau zarstyti patarimus .
keliais postais auksciau parasiau kaip dedu
Na ir susenusios jus (o Katinytis tai dar ir prisipazino, jog viena miega... ) , viena Besijuokianti tik kaip ir as durniu ijungus - pati graziausia - vo tep ir reik
QUOTE(Molė @ 2011 04 11, 13:40)
Kadabra, paaiškink moterom , kyuriom lėtai daeina ... tu šilką dedi ant sudėliotos vilnos ar jau ant paveltų tapkučių ir dar at BG šilkas kuom nors skiriasi , pvz nuo šilkinės skarelės
oi, Mole, as nesijauciu tiek pazengus, kad galeciau zarstyti patarimus .
keliais postais auksciau parasiau kaip dedu
QUOTE(Katinytis @ 2011 04 11, 14:20)
A čia tavo toks kaip sakant papildomo dėmesio gavimo būdas .Gal ir gerai vienok sugalvojai
jeigu tu apie pagyras... tai taaaaip...sulaukiu
kaip tai vyksta?? o gi kaip tam multike "kas graziausiai mane pagirs- gaus saldaini"...
Giriu tik už tapces
QUOTE(Katinytis @ 2011 04 11, 14:30)
Giriu tik už tapces
tipo duot tau saldaini dabar, ane???
na tai jau taip
Siandien tik is kaimo grizau, o ziuriu, musu konkursui kyrdyk. Ziauriai liudna. As jau visa konsepcija buvau sumascius... Ai nu blyn nervuoja sitaip.
Kadaros slepetes - nuostabios
Kadaros slepetes - nuostabios