juoda,tikrai netinkama tokiam dalykui,o kas liecia viena spalva,tai gal tapkutems ir nieko ,bet saliams tai tikrai nevisuomet. .geriau kazkas platesnio.na kad ir jurine tematika ,ar gamtos tematika ,ar dar kas...bet neribojame spalvu.
as pasiulysiu labai placiai
"Metu laikai"
"Metu laikai"
Na man patiko paslapčiu sodai arba atkartoti gamtos faktūras, formas, spalvas kažkokias.Labai netgi tiktu ir misterijos , O vat metu laikai jau mane kaip tik spaudžia, gal dėl kažkokio atrodo apibrėžtumo, nejaučiu tame kažkokio energetinio srauto kažkodėl .
o ir prizo skaitau nereik, didžiausias prizas gali būt nebent kada susirinkt pasėdėt ant žolės ir paplepėt apie veltini ir kitus gerus dalykus
o ir prizo skaitau nereik, didžiausias prizas gali būt nebent kada susirinkt pasėdėt ant žolės ir paplepėt apie veltini ir kitus gerus dalykus
QUOTE(Katinytis @ 2011 04 04, 12:13)
Na man patiko paslapčiu sodai arba atkartoti gamtos faktūras, formas, spalvas kažkokias.Labai netgi tiktu ir misterijos , O vat metu laikai jau mane kaip tik spaudžia, gal dėl kažkokio atrodo apibrėžtumo, nejaučiu tame kažkokio energetinio srauto kažkodėl .
"Jūra, tavo pasaką seka man vėjai" mat buriavimo sezonas irgi ant nosies - oi jau vaizduotė piešią, metu grėblius, noriu velt ...tik ne juodai
QUOTE(žollia @ 2011 04 04, 10:34)
Ehe, o man fotkės nekokios gaunasi... Nu bet kaip kitaip . Susitikimą vidury Lietuvos, aukščiausiam autostrados taške daryt?
Man juoda irgi netinka...
Man juoda irgi netinka...
Kryžkalnio autobusų stoty
Papildyta:
Juodai aš irgi nenoriu
QUOTE(srauni_upe @ 2011 04 04, 12:57)
oi neee...tai, kad auksciausia vieta pazymeta akmeniu gal dar iki kryzkalnio neprivaziavus, ane?
Man tai kuo daugiau tuo idomiau, vat randasi tokiu idomiu dalyku kaip etnografiniai motyvai, super . Gal ir visoms taip
- Gal tada siandien kas kokiu ideju temos atzvilgiu turi, tegul raso, ryt ryte pabandysiu viska i saraseli italpint. O per rytoju gal galutinai isrinktumem tema.
- Del termino - gal iki geguzes 1? Savaite sugalvot, savaite padaryt/perdaryt, savaite nufotkint/pateikt.
Ar iki Velyku?
- Ir darbus ar anonimiskai teikiam, ar ne?
- Gal tada siandien kas kokiu ideju temos atzvilgiu turi, tegul raso, ryt ryte pabandysiu viska i saraseli italpint. O per rytoju gal galutinai isrinktumem tema.
- Del termino - gal iki geguzes 1? Savaite sugalvot, savaite padaryt/perdaryt, savaite nufotkint/pateikt.
Ar iki Velyku?
- Ir darbus ar anonimiskai teikiam, ar ne?
O kaip juos anonimiškai pateikt?