apžiūrėjau tavo blog'ą. Gražu... Bet gal aš jau per sena, man atrodo, kad man jo nereik Nelabai moku pilstyt iš tuščio į kiaurą, pvz apie kiekvieną savo dieną...
Besijuokianti , ar galiu informacijos apie vilną iš tavo blog'o panaudot?
QUOTE(žollia @ 2011 04 09, 16:24)
apžiūrėjau tavo blog'ą. Gražu... Bet gal aš jau per sena, man atrodo, kad man jo nereik Nelabai moku pilstyt iš tuščio į kiaurą, pvz apie kiekvieną savo dieną...
nu jau pasakei! per sena matai... savotiska terapija tie blogai...
Žollia, davai metam issuki jauniklem, a?
QUOTE(Juperi @ 2011 04 09, 16:27)
nu jau pasakei! per sena matai... savotiska terapija tie blogai...
mergicos nu jūs duodat, senatvę prisiminė kaži a bent 40 stuktelėjo? tsakant " davai strichniom starinoj"
Blogai tikrai labai elementarus reikalas, nieko programint nereikia. O ir dienoraščiu paverst gal nebūtina, aš va laukuose gyvenu, tai pasidariau bloginį langelį į pasaulį ir smagu labai - aš irgi vis pažiūriu statistiką, įdomu būna atrast besilankančius iš Argentinos ar Korėjos ar poros mėnesių senumo bloge aptikt per mėnesį 3000 apsilankymų.
QUOTE(Juperi @ 2011 04 09, 16:27)
aš angliškai ni bum bum, o ten visa info angliška...
veliau sian is BG sluoksnos...jau nepamenu kokia ten spalva- mazu violetine-alyvine???
nuu ... vienas kas labai labai patiko- greit slampanti, lengvai sudrekinama... o siaip tai maniau , kad kuilio serius ciupineju...labai nemaloni man ta vilna- kaip pakulos jauciu, kad tai nuo dazymo tas siurkstumas...pirma kart sluoksna tokia lieciau...susivele pakankamai normaliai, tikrai ne is tu , kurios nepasiduoda velimui...
bet kai pradzioj baisejausi karsiniu-tai galiu drasiai pasakyt-kad karsinys man patiko...apsipratau, susidraugavau...ahaa
nuu ... vienas kas labai labai patiko- greit slampanti, lengvai sudrekinama... o siaip tai maniau , kad kuilio serius ciupineju...labai nemaloni man ta vilna- kaip pakulos jauciu, kad tai nuo dazymo tas siurkstumas...pirma kart sluoksna tokia lieciau...susivele pakankamai normaliai, tikrai ne is tu , kurios nepasiduoda velimui...
bet kai pradzioj baisejausi karsiniu-tai galiu drasiai pasakyt-kad karsinys man patiko...apsipratau, susidraugavau...ahaa
QUOTE(bulaukiux @ 2011 04 09, 16:03)
o ne per plačios? turbūt raištukai prilaiko
aha, prilaiko raištukai aš tikriausiai per daug vilnos i šonus užleidžiu, kad sunku man jas siauresnes padaryt... na bet mokysiuos, stengsiuos tobulėt....
va mano iš Bg karšinio abejos.fotkinau namie, lauke dar nuneš kartu su visom tapkėm. nu neišeina gražiai fotkint nors tu ką, nors nėr ko norėt, kai su vienu makalu ant rankų tuom užsiėmėm
sūnyčiui
šitas veldama galvojau pirštus išsisuksiu, dydis 10 cm.
sūnyčiui
šitas veldama galvojau pirštus išsisuksiu, dydis 10 cm.
bulaukiux, Paprastos, bet suveltos kokybiškai. O lialiukiškus iš tikrųjų sunku velt .
O kažin, jei taip visos, blogą bendrą susikūrusios, imam ir nebeužsukam į vėlimo temą? Kažin ar bevyktų koks veiksmas? Ot parūpo ko tai toks planas- chuliganas
O kažin, jei taip visos, blogą bendrą susikūrusios, imam ir nebeužsukam į vėlimo temą? Kažin ar bevyktų koks veiksmas? Ot parūpo ko tai toks planas- chuliganas
Žollia, gali naudot ką randi tinkamo.
Blogo užvedimas vyksta lietuvių kalba, nebent ten kažko krūto nori, tai reikia rankiot angliškai. Ir kasdien aš ten nieko nerašau. Man kaip tik papraščiau, nei kiekvienam aiškint, kaip veliama, ar sušlapus nešsileis tapkės, vieną kart visiems laikams parašei ir viskas. Kitas dalykas, kad pvz prieš Kalėdas aš gaudavau nemažai užklausų dėl tapkių, ir kaip neturinčiai temos SM man tas labai į naudą. Vadinąsi paieškos sistemos veikia, ir be jokio finansavimo.
Juperi, jei kas neaišku, man rodos be problemos padėsim, tiek aš, tiek Raganėle. Ten yra šablonai, tiesiog pasirenki patinkantį ir viskas. Didžiausias galvos skausmas bent jau man buvo blogo vardas, kuris man nepatinka, bet atrodo yra įsimintinas, nes paieškų pagal blogo pavadinimą labai daug.
Blogo užvedimas vyksta lietuvių kalba, nebent ten kažko krūto nori, tai reikia rankiot angliškai. Ir kasdien aš ten nieko nerašau. Man kaip tik papraščiau, nei kiekvienam aiškint, kaip veliama, ar sušlapus nešsileis tapkės, vieną kart visiems laikams parašei ir viskas. Kitas dalykas, kad pvz prieš Kalėdas aš gaudavau nemažai užklausų dėl tapkių, ir kaip neturinčiai temos SM man tas labai į naudą. Vadinąsi paieškos sistemos veikia, ir be jokio finansavimo.
Juperi, jei kas neaišku, man rodos be problemos padėsim, tiek aš, tiek Raganėle. Ten yra šablonai, tiesiog pasirenki patinkantį ir viskas. Didžiausias galvos skausmas bent jau man buvo blogo vardas, kuris man nepatinka, bet atrodo yra įsimintinas, nes paieškų pagal blogo pavadinimą labai daug.
Besijuokianti, buvau įlindusi į tavo blogą, kiek ten grožio. o ir nuotraukų kokybė kooooookia
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 04 09, 17:34)
Žollia, gali naudot ką randi tinkamo.
ir kaip neturinčiai temos SM man tas labai į naudą. Vadinąsi paieškos sistemos veikia, ir be jokio finansavimo.
Juperi, jei kas neaišku, man rodos be problemos padėsim, tiek aš, tiek Raganėle. Ten yra šablonai, tiesiog pasirenki patinkantį ir viskas.
ir kaip neturinčiai temos SM man tas labai į naudą. Vadinąsi paieškos sistemos veikia, ir be jokio finansavimo.
Juperi, jei kas neaišku, man rodos be problemos padėsim, tiek aš, tiek Raganėle. Ten yra šablonai, tiesiog pasirenki patinkantį ir viskas.
Ačiū
O SM temutės turėjimas-jokios naudos. Bent jau kol kas man tai Geriau jau galbūt tą blog'ą būčiau susikūrus, negu temutę atskirą.
Juperi , o gal tikrai strexniom starinoj"