Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(Besijuokianti @ 2011 04 04, 10:15)
Kai tokie geri prizai kaip organizuot pirkimą - tai spėju visom be prizo tiks lotuliukas.gif
Ai sugalvojau, kad į bendrą pirkimą nepriimsim, kas nedalyvaus konkurse cool.gif

balandzio 1-oji baigesi, Besijuokianti...
o as prisidedu prie Trakst liaupsiu- smagu , kad esi tiek visokiu sauniu ideju pilna, ir , kad esi iniciatyvi... thumbup.gif as tai ...tingine blush2.gif gal ka ir sugalvociau, bet jau igyvendinti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 04 04, 10:15)
Kai tokie geri prizai kaip organizuot pirkimą - tai spėju visom be prizo tiks lotuliukas.gif
Ai sugalvojau, kad į bendrą pirkimą nepriimsim, kas nedalyvaus konkurse cool.gif

aaaaaa, cia jau sankcijom kvepia.....
Atsakyti
as irgi nieko pries konkurse sudalyvauti ,jeitik priimsit. wub.gif
Atsakyti
Smagios mintys biggrin.gif Prizų gal nereik, arba tikrai koks pvz bulgariškos vilnos kamuolys iš sekančio siuntimo bigsmile.gif ot bus bajeris, jei plonybių mėgėjos pvz Katinytis gaus storos vilnos prizą - teks jai tapkes velt pradėt lotuliukas.gif
Aš prie visko noriu prisijunginėt, įskaičiuokit biggrin.gif o daba einu mažę supt, žolę sėt ir naujas lysvukes morkom ruošt
Atsakyti
1. Paslapčių sodas (Trakšt ką turi omeny?: bet koks netikėtumas kurnors įveltas/užslėptas ar kažkas kito... );
2. Gamtinės faktūros (bandom atkartot molį, akmenį, žievę, vandenį ar bet kokius gamtinius paviršius);
3. Juoda (naudojam tik vienos spalvos atspalvius, šešėlius ir t.t.) - gali būt bet kuri kita spalva smile.gif ;
4. Žydėjimo stebuklas (artėjančio pavasario tematika);
5. ..

Pradėjau, toliau pildom. Nu žinokit aš daug galiu prirašyt blush2.gif , betgi neįdomu kai viskas iš vienos galvos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 04 balandžio 2011 - 09:48
Pamirsta jura...

1. Paslapčių sodas (Trakšt ką turi omeny?: bet koks netikėtumas kurnors įveltas/užslėptas ar kažkas kito... );
2. Gamtinės faktūros (bandom atkartot molį, akmenį, žievę, vandenį ar bet kokius gamtinius paviršius);
3. Juoda (naudojam tik vienos spalvos atspalvius, šešėlius ir t.t.) - gali būt bet kuri kita spalva ;
4. Žydėjimo stebuklas (artėjančio pavasario tematika);
5. Jūros tematika
6. ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juperi: 04 balandžio 2011 - 09:55
"Paslapciu sodas" gali but netiketu spalvu ar formu augalai ar gyvunai, gali but ir kazkokia paslaptis paslepta paciame darbe. Na tai toks polekis vaizduotei. Juk nebutinai yra tai ka matome, kartais galima ir jausma perteikt vaizdu.

Man is esmes tinka betkuri tema. Visos idomios ir geros.
Atsakyti
QUOTE(Trakst @ 2011 04 04, 11:08)
Man is esmes tinka betkuri tema. Visos idomios ir geros.

o as va JUODOS nenoreciau.... o ir neturiu as jos...vilnos, kam man sunkiai besivelianti?? JUODA keisciau i BALTASIAS MISTERIJAS tongue.gif
Atsakyti
Man tema tinka bilekokia (jei spėsiu ką išvis padaryt ) smile.gif))

O tai kaip tipo vertinsim, pagal fotkes?
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 04 04, 12:14)
o as va JUODOS nenoreciau.... o ir neturiu as jos...vilnos, kam man sunkiai besivelianti?? JUODA keisciau i BALTASIAS MISTERIJAS tongue.gif

Galim išplėst iki VIENSPALVĖS MISTERIJOS. Spalvą pasirekam kiekviena individualiai, bet naudojam tik vienos spalvos atspalvius...
Man asmeniškai tai irgi jokio skirtumo kokia tema...
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 04 04, 11:20)
O tai kaip tipo vertinsim, pagal fotkes?

Ehe, o man fotkės nekokios gaunasi... Nu bet kaip kitaip g.gif . Susitikimą vidury Lietuvos, aukščiausiam autostrados taške daryt? lotuliukas.gif
Man juoda irgi netinka...
Atsakyti
As siulyciau, kad tema isrinktu tas, kas organizuoja. Man atrodo, kad kitaip niekad neissirinksim. biggrin.gif Kaip suprantu tai Besijuokianti? Tai kiekviena dalyve siulo po savo tema, o Besijuokianti nusprendzia, kokia tai bus tema.
Atsakyti