Sveikos. Nu nesmagu del konkurso...Taip ir tupi tema favorituose
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 04 09, 12:25)
Man rodos, SM greitu laiku alternatyva atsiras. Čia jau pradėjo kvepėt nesąmonėm, arba kažkokiu pakalikiškumu iš moderatorių pusės. Jei forumas ne komercinis, tai nesant komerciškumo elemento tokie dalykai vykti neturėtų.
Kokį ryšį turi vėlimo konkursas su komercija, man nesuprantama. Pgal tai koks susidomėjimas buvo, tai matomai tai būtų sutraukę daug tuo reikalu besidominčiu vėlėjų, kurios kasdien čia net nesilanko.
Bet SM turbūt tuo nelabai suinteresuota.
Kokį ryšį turi vėlimo konkursas su komercija, man nesuprantama. Pgal tai koks susidomėjimas buvo, tai matomai tai būtų sutraukę daug tuo reikalu besidominčiu vėlėjų, kurios kasdien čia net nesilanko.
Bet SM turbūt tuo nelabai suinteresuota.
gal darom alternatyvą?... Vyras pasisiūlė prie savo serverių prikabint kokį forumą, kai pasiskundžiau
QUOTE(raganele @ 2011 04 09, 14:02)
gal darom alternatyvą?... Vyras pasisiūlė prie savo serverių prikabint kokį forumą, kai pasiskundžiau
Aš tai apie vėlimo blogą galvoju. Ne jokį ne asmeninį, o mūsų visų. Yra fotografijos blogai ir kitokių puikių... Pagalvokit apie tai. Bloguose galima padaryt daug autorių turinčių teisę rašyt pranešimus, tai kiekvieną norinčią prijungt galim.
Ir dėtumėm kiek norėtumėm savo darbų foto iš visų pusių, su autoriais ir t.t.
O taip gaila , toks geras ir gražus sujudimas buvo, toks teigiamas postūmis kurt, velt, fantazuot....ir šast per nagus Ech SM tiesiog nekorektiškas elgesys, visiškas nesiskaitymas.
Tiesiog peršasi alternatyva, kai SM taip elgiasi.
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 04 09, 13:09)
Aš tai apie vėlimo blogą galvoju. Ne jokį ne asmeninį, o mūsų visų. Yra fotografijos blogai ir kitokių puikių... Pagalvokit apie tai. Bloguose galima padaryt daug autorių turinčių teisę rašyt pranešimus, tai kiekvieną norinčią prijungt galim.
o nuorodas į asmeninius blogus galima būtų dėti?
Gera mintis, blogai nekainuoja
QUOTE(stewie @ 2011 04 09, 14:10)
O taip gaila , toks geras ir gražus sujudimas buvo, toks teigiamas postūmis kurt, velt, fantazuot....ir šast per nagus Ech SM tiesiog nekorektiškas elgesys, visiškas nesiskaitymas.
butent...rodos tai TIK virtualu...bet va ...dedasi nuosedos, kaupiasi...tuoj visai uzkalkes ... ... lyrika
QUOTE(raganele @ 2011 04 09, 15:12)
Aš manau, kad jo. Kaip nuspręstume, aš neribočiau nieko, viena tik - korektiškas elgesys pageidautinas ir tiek...
QUOTE(Šelma @ 2011 04 09, 12:46)
Niu va O aš Baltam maudydavaus, kai pas močiutę atvažiuodavau Ten ji netoli gyveno palyginus
Papildyta:
QUOTE(raganele @ 2011 04 09, 13:02)
mm jo
Man regis, blogas - gera mintis. Panašiai darėm su skrebinančiom merginom, jos sukūrė savo forumą ir dienoraštį ( scrapping.lt ), kur skelbiami konkursai, dedamos pamokėlės ir pan.