Tai aš apie PO TO ir klausiu
QUOTE(Šelma @ 2011 04 08, 22:16)
Tai aš apie PO TO ir klausiu
aaaaa, na tai atleisk tu man tada
Tau, kadabra, visada
QUOTE(Šelma @ 2011 04 08, 21:12)
Zarasuose
QUOTE(kadabra @ 2011 04 08, 21:14)
o ką, Zarasai nuostabus miestukas.
Papildyta:
QUOTE(fruktozoide @ 2011 04 08, 23:18)
Sakykit, ar labai ilgai reikėtų mokytis velti, jeigu norėčiau pasigaminti šlepetes? Kiek laiko užtrunkat, kai jau esate įgudusios?
na juk ir pirmas darbelis gaunas visom labai skirtingai
O jūs pabandykit ir pamatysit
labukas, pamasciau, gal ir verta sudalyvaut konkurselyje, o kur konkursui skirta tema? kazkaip neradau? ar ner dar?
norejau paklaust, ar etno tai reiškia būtinai Lietuviški motyvai, ar gali būt kitos tautos?
norejau paklaust, ar etno tai reiškia būtinai Lietuviški motyvai, ar gali būt kitos tautos?
QUOTE(barric @ 2011 04 09, 11:35)
labukas, pamasciau, gal ir verta sudalyvaut konkurselyje, o kur konkursui skirta tema? kazkaip neradau? ar ner dar?
Ot tai tau !!!!!!!!!
ei, konkursine tema uzdaryta ?? !!! ar tik man neleidzia ieiti??? kaip man tai pazistama !!
Aš ir nerandu...
net neperspėjo!
net neperspėjo!
nu čiadabakas kelintą taisyklę pažeidėm?
QUOTE(srauni_upe @ 2011 04 09, 11:44)
zinai, kaip SM tai vadinasi ??? ogi- "ispejimu"...
Papildyta:
QUOTE(raganele @ 2011 04 09, 11:51)
nu čiadabakas kelintą taisyklę pažeidėm?
zinau tik tai 12-ta as esu jos pastovi "pazeidinetoja",,,beveik kaip ir nusikaltele...
QUOTE(Juperi @ 2011 04 09, 10:53)
zinai, kaip SM tai vadinasi ??? ogi- "ispejimu"...
Papildyta:
zinau tik tai 12-ta as esu jos pastovi "pazeidinetoja",,,beveik kaip ir nusikaltele...
Papildyta:
o apie ką ta 12?