QUOTE(Besijuokianti @ 2011 04 08, 19:42)
Nukirpau aš jai tą pusmetinį, žiūrėsiu kaip velsis
A jei rimtai, tai puiki motera, 3 valandos kažkaip labai greit prabėgo, turbūt, kaip sakoma, sutapo mūsų laukai.
O šiaip žinok, tave minavojom, svajojom kaip Juperiuks atvarys Kaunan ir kaip fainai būtų pasimatyt... (nežagsėjai?)
Žodžiu noriu dar, ir Kadabros ir dar jūsų visų.
jezus marija, vos sveikas kudlas isnesiau...
o jei rimtai,
Besijuokianti, tai mano dickis depresijoj - MERGAS TAVO PAMATES - pas mociute nuveztas zliumbe mane apsikabines ir atgal prasesi. Ir dar - sake, kad visgi jis tos masinos norejo - tik mama ragana neleido imti
. Kas cia ji taip suzavejo: dinges vaikas buvo, ale jauciu ne i gera tas jusu kompiuteras ten, ne i gera...
ale smagu buvo ir man pasiplepeti, dar nei visu temu rupimu neaptarem.. reiks dar susimatyt, oi reiks.
As tai rimtai, mergos, sakau, tik atsyla ir prasom - patogiu laiku darom koki sunestini ant zoles, a?
p.s. da zinokit ir bg vilnos gavau, vat, dabar ciupineju ir mintyse galvoju is kurio galo ka pradet
. slepetes isciupinejau - naturoj dar fainesnes, tvirtos, eriukinis vidus (patiko
), salikiukus gyvai maciau (oranzinis patiko labiausiai), darbo kambari maciau - liuks fabrikelis. Besijuokianti kad darbuojasi, kambariai patvarkyti, duona tik orkaitej kepa, mergaites - auksas (ale ir skiriasi nuo mano padukusiu bernu..)