Labas, Trakšt, smagu, kad ir tu norėtum dalyvaut.
Aš kažkaip įsivazduoju, kad dviračio neišvedinėt galima paiimt rusaičių konkurso rėmus. Ten jos nusistatydavo temą ir terminą, vienai kuriai susiųsdavo savo darbų nuotraukas. Tada ta viena jas sunumeruodavo ir patalpindavo viešai kai jau terminas atiduot darbus pasibaigęs. Ir tada nežinodamos kieno tai darbai, pačios (aišku tokią galimybę turi visi kas tik nori, netik dalyvavę) balsuodavo viešai (atskiroj temoj). O paskui susumuodavo tuos rezultatus ir atskleidavo autorystę.
Taigi gaunąs, balsuojam viešai, o darbai anoniminiai. Kai darbai anoniminiai lyg ir išvengiama, kad balsuoja viena už kitą (labiau susibendravusios ar seniokės). O viešas balsavimas lyg ir leidžia pakomentuot darbus kas nori, kodėl patiko/nepatiko, taigi darbo autoriui gal irgi visai įdomu kaip jis vertinamas.
Beje jų konkursiniai darbai labai labai gražūs:
http://club.osinka.ru/topic-52460
Mane asmeniškai baisiai buvo sužavėjus jų darbai japonų tema...
Būtų įdomu išgirst ką jūs galvojat. Daryt tą reikalą irgi gal koks savanoris yra? Jei neatsiras, tai imsiuos aš, kad jau pasiūliau. Bet šiaip taip sakant vardan kolektyvo galėtų būtų labai sveikitnina bet kokia iniciatyva...
QUOTE(žollia @ 2011 04 03, 17:41)
Betgi vyrui vėlei , tai sodink jį patogioai į fotelį, įmauk į tuos lastus ir formuok. Pats geriausias kurpalis
Tai matyt ir iš ilgio reikėjo mažesnį šabloną daryt.
Tai matyt ir iš ilgio reikėjo mažesnį šabloną daryt.
pasodinau ant kedes apglosciau, na pora cm per ilgos o is plocio geros, tai sako tinka nieko daugiau nedaryt. tai taip ir nesios:))
man atrodo kad sablona su ausytem siaurinti reikia tada kai sunkiai veliasi vilna, nes man puikiai traukesi ir i ilgi ir i ploti. tik vel ta pati problema- veliau is dvieju sluoksniu- baltos bg ir rudos naturalios sluoksnos ilgu plauku. tai ta ruda persimuse labai stipriai, ir dabar tas baltas vidinis sluoksnis atrodo labiau apzeles nei vyriskio kojos. gal yra kokia maza gudrybe kad vilnos nepersimaisytu? (pirma balta sluoksni truputi apglosciau, kad butu graziai sablona apkibes, bet visvien rudojo plaukai isdygo)
kadangi dar neisdziuvusios, tai dar ir nenufotografuotos.. nors ir rodytis su tokiom reikia isidrasint:))
Corrie, man rodos kuo vilnos ilgesnis plaukas tuo labiau ji perlenda per kitą. Sluoksnos pvz. susimaišo minimaliai, karšinys pralenda vos ne visada, ypač toks natūralus su šeriukais. Aš kažkada į vyriškas tapkes Lt šiurkščiavinių padan bandžiau dėt. Rezultatas labai geras, padas gaunąs kietas, tuo tarpu pati tapkė (viršus) - maloniai minkštas. Tai tie plaukai natūralaus karšinio visada prasimušdavo
Labas rytas... o mano tapces tos BG karsinio, nuo sestadienio dar...slapios... kur tik nedziaustau- slaputukes...
Del konkurselio labai saunios idejos
ale pagalvojau, gal pries tai BG vilnos parsisiust reiktu, o tada jau veltumem veltumem visom temom
ale pagalvojau, gal pries tai BG vilnos parsisiust reiktu, o tada jau veltumem veltumem visom temom
QUOTE(Juste-G @ 2011 04 04, 09:59)
Del konkurselio labai saunios idejos
labai atitolintu visa reikala
QUOTE(kadabra @ 2011 04 04, 10:55)
Sveikos, braskes
Saule sviecia - sirdy smagiau.
Besijuokianti, o koks prizas konkurso laimetojui bus ?
Saule sviecia - sirdy smagiau.
Besijuokianti, o koks prizas konkurso laimetojui bus ?
Nekonkurso tvarka pirmenybė organizuot bendrą užsakymą iš Bg ar dar kur nors ...
A jums be prizų tai neįdomu?
Man rodos, kai nėra materialuas atyginimo lieka vien tik idėja, dalyvavimo malonumas, bendrumo jausmas ir t.t. Nu bet aš šita prasme pričiuožus šiek tiek, visai suprantu, kad gali būt ir kitaip . Kokio akcijinio vyno galiu nupirkt
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 04 04, 10:09)
Nekonkurso tvarka pirmenybė organizuot bendrą užsakymą iš Bg ar dar kur nors ...
Man rodos, kai nėra materialuas atyginimo lieka vien tik idėja, dalyvavimo malonumas, bendrumo jausmas ir t.t. Nu bet aš šita prasme pričiuožus šiek tiek, visai suprantu, kad gali būt ir kitaip . Kokio akcijinio vyno galiu nupirkt
he, he, pirmas pasiulymas tiesiog uz sirdies griebiantis
aha... man ir be pryyyzo tinka...
Cia mes tau statyt vyno turim ir neakciinio, o gero, su islaikymu. As dalyvauju, net negalvojau apie priza.... Seip jei ziurint i ateiti, tai gal isgeneruot ir prizo ideja smagu butu. Tarkim visi dalyviai inesa simboline pinigu suma uz kuria tarkim yra nuperkamas vilnos guzas. Kas laimi, tas vilna pasiima. O seip tai man labai smagu is idejos. Ir kaip faina, Besijuokianti, kad tau tokiu sauniu ideju kyla. O kaip jums tema "Paslapciu sodas"?