Nepradėkit drebėt dėl pergaliu, aišku galbūt kiekviena tikisi nugalėt , nors man dalyvavimas tai lyg ir sportinis interesas noras išbandyti save .
Jau dabar turiu keleta minčiu ir vis dar atsiranda ir atsiranda .Rinksiu burtu keliu turbut .
O jau prašyt , kad kažkas nubalsuotu , tai atrodo nerealu visai ir giminė mano siaurutė , o ir su gimine skoniai skiriasi .O ir turbūt didesnė tikimybė , kad nugalėtu tapkutės kokios, o ne šiaip kažkas
QUOTE(Katinytis @ 2011 04 07, 13:56)
Nepradėkit drebėt dėl pergaliu, aišku galbūt kiekviena tikisi nugalėt , nors man dalyvavimas tai lyg ir sportinis interesas noras išbandyti save .
Jau dabar turiu keleta minčiu ir vis dar atsiranda ir atsiranda .Rinksiu burtu keliu turbut .
O jau prašyt , kad kažkas nubalsuotu , tai atrodo nerealu visai ir giminė mano siaurutė , o ir su gimine skoniai skiriasi .O ir turbūt didesnė tikimybė , kad nugalėtu tapkutės kokios, o ne šiaip kažkas
Nu matai, Juperi, kaip mus su tavim nurase... Nors nei kiek nepergyvenu ir net negalvoju, kad uzimsiu prizine vieta, nes kolkas turiu tvirta apsisprendima daryt ne slepetes, o neslepetes - ne mano arkliukas, bet ziauriai smagu bus save isbandyt. Tikrai nezadu prasyt, kad kas uz mane balsuotu, manau tai yra nesazininga ir negrazu kitu dalyviu atzvilgiu. Nu gal jei zmogus turi tiksla laimet..., o as tokio tikslo nekeliu sau. Man svarbiausia sudalyvaut.
As tai siulyciau ne tik pavadinima, bet ir trumpa darbo aprasyma. Juk tas retro ar etno gali but ir nevisada akyvaizdus. Tai gali but ir technologiniai dalykai ir jei naudojama tam tikra ornamentika, manau tikslinga paaiskinti prasme, arba jei naudojamos dekoravimo medziagos jas irgi reiktu ivardint, manau. Tai suteiktu aiskumo ir, sakyciau "svorio" konkursui. Kaip manot?
As tai siulyciau ne tik pavadinima, bet ir trumpa darbo aprasyma. Juk tas retro ar etno gali but ir nevisada akyvaizdus. Tai gali but ir technologiniai dalykai ir jei naudojama tam tikra ornamentika, manau tikslinga paaiskinti prasme, arba jei naudojamos dekoravimo medziagos jas irgi reiktu ivardint, manau. Tai suteiktu aiskumo ir, sakyciau "svorio" konkursui. Kaip manot?
Ir kai nuspresim perkelkimi kita tem sprendima, nes vistik info ieškot paskui bus sunku, nes šitos temos keičiasi vos ne kas savaite
QUOTE(Trakst @ 2011 04 07, 13:58)
Nu matai, Juperi, kaip mus su tavim nurase...
gyvos nepasiduokim, ok ?
Nenurašė, nenurašė , tiesiog nepavykus kažkaaaaaaam visad galima griebtis tapkiuku , o man nepavykus tapkiukams lieka tik niekniekiai
QUOTE(kadabra @ 2011 04 07, 14:11)
ot bajeris butu:
Trakst - didziausia skaru skara
Katinytis - jegovus veilokus
siaip visai smagu darosi
siaip visai smagu darosi
Nu va blyn, dabar reiks is naujo galvot
juokauju
QUOTE(kadabra @ 2011 04 07, 14:11)
ot bajeris butu:
siaip visai smagu darosi
siaip visai smagu darosi
ot but bajeris, jeigu as imciau ir rOOze susukciau- net neitartumet ,kad mano
Tame ir idomumas
Iš patirties apie menus.... )) Jei gerai darbas padarytas tai labai daug aprašymo nereik. O kuo mintis labaiu neišreikšta, tuo daugiau pasakojimų ir priešistorės
Nu čia mano tokai nuomonė... asmeniška...
Nu čia mano tokai nuomonė... asmeniška...
Tai nesakom , kad reik menu magistro darbo, bet trumpas aprašymas, medžiagos, tarkim gal pagal koki padavima ar legenda butu etno darbas(šitoj srityje esu visiškas neišmanėlis, tai man būtu idomu) , technika ( nuno, sausas vėlimas ar dar kokios nors technologijos).Juk ir balsuos gal žmogus nelabai su vėlimu susijes , gal netyčia užklydo ir patiko darbai ir jam būtu idomu sužinot plačiau