Raganele , kokios tos baltos fainuoliškos Aš turbūt įsimylėjau baltą BG vilną... Nu taip gerai ji veliasi. O tą auselinį bandysiu ir aš būtinai . Man tokia forma laaabi patinka: aukštas užkulnis ir patogi keltis
Saulyte2 , gražūs tavo tapukai
lateksavimui tinka TIK sintetiniai teptukai, kurie turi buti plaunami TIK po saltu vandeniu. kol tai isiaiskinau ne viena teptuka jau po pirmos dozes tekdavo mesti.
aisku, apsilateksuoja ir apsivelia, bet man labai patogu. iki tol lateksuodavau su kartono gabaleliu, bet turetas lateksas buvo tirstesnis nei dabartinis.
aisku, apsilateksuoja ir apsivelia, bet man labai patogu. iki tol lateksuodavau su kartono gabaleliu, bet turetas lateksas buvo tirstesnis nei dabartinis.
QUOTE(kadabra @ 2011 04 06, 13:32)
Juperi, man tai tavo tas komplektukas, kur kepuriukas, skarele mmmmmmm buvo, namioka supratai, tep, kad lauk tematikos.
niciego niepanimiauuu
QUOTE(Juperi @ 2011 04 06, 14:04)
niciego niepanimiauuu
o tu B grupes vitaminu pagerk
(tas komplektas, kur tavo drauge pozavo).
Raganėle, jau koks grožis
Saulyte2, fainulkos
Saulyte2, fainulkos
QUOTE(kadabra @ 2011 04 06, 14:17)
nu tai pamiontku tiek... tada gi su Muza veliau...taip skanu velt buvo... laukia savo seimininkes ...jeigu neras- tai rudeni planuoju parodoj sudalyvaut...nukeliaus ten
merginos...as visai nebemoku gyyyrt...ale jau gal ir senstu- kad nei kritikuot nebegaliu.... vien zodz viena tema i prieki- giriu visas iskart, vienu kartu...OK??? GIRIU...Grazu... ir negali buti negrazu- kai vilna paemusiai moterytei i rankas- net pasirdzius kutena...
raganėle, gražus dekoras tavo tų tautodailininkiškų
kada tutiek laiko randi velt? Kiniečius samdai?
Ačiū už klumpytukų pagyrimus galvoju kaip čia patobulinus kad leliukam ant kojytės laikytųsi geriau - gumytės raištukai...
ne, uzbekus kad vaikai į darželį išėjo, mažylė va parpia nuo 11, lauke lyja - spėjau suvelt, sufotkint ir dar pablogint, einu sriubos virt kol nepabudo.
QUOTE(srauni_upe @ 2011 04 06, 13:51)
raganėle, gražus dekoras tavo tų tautodailininkiškų
ne, uzbekus kad vaikai į darželį išėjo, mažylė va parpia nuo 11, lauke lyja - spėjau suvelt, sufotkint ir dar pablogint, einu sriubos virt kol nepabudo.
Katinyti, tai aš tau galiu padovanot tos bg vilnos pabandymui. Ką tu ten iščiupinėsi, pavelt reikia . Pas mane dar 26 mic. yra, violetinė 29 mic dažyta, karšinio dar nei vieno nebandžiau, tai abiejų turiu, ir pilkos sluoksnos 30 mic. Nežinau kokiais svoriais tavo tie darbeliai, kai ne tapkės tai tikiuos, kad mažiau vilnos reikia
Šiaip ir Kadabrai visai vertėtų pabandyt storesnę bg, ten gi visai kitos veislės avių vilna.
Šiaip ir Kadabrai visai vertėtų pabandyt storesnę bg, ten gi visai kitos veislės avių vilna.