faina, kad mūsų tiek, bus į ką akis paganyti
dėkui už pagyrimus
bulaukiux grazios
Dar ryt reiks baigt mucint man tas is BG vilnos. Seip, kaip ir tikejausi man traukiasi maziau nei yprasta, bet to ir reikia.Ne vaikisku - moterisku ir nepelenisku. Tai viskas kaip ir gerai. Bet dar reikia viena ismiera sumazint, o jau vaikai i vonia eina praustis, tai man reikia baiginet velimus.
Siandien dar ciut ne bulvini maisa vilnos parsitempiau. Baltos. Tai va - dazysiu.
Dar ryt reiks baigt mucint man tas is BG vilnos. Seip, kaip ir tikejausi man traukiasi maziau nei yprasta, bet to ir reikia.Ne vaikisku - moterisku ir nepelenisku. Tai viskas kaip ir gerai. Bet dar reikia viena ismiera sumazint, o jau vaikai i vonia eina praustis, tai man reikia baiginet velimus.
Siandien dar ciut ne bulvini maisa vilnos parsitempiau. Baltos. Tai va - dazysiu.
QUOTE(Trakst @ 2011 04 05, 21:26)
o tai kokia cia vilna, kad tep maisais ?
dazysi sodyboj, cheminukais ar naturaliai?
Belaukiux, gražios ryškios kvietkuotos aš irgi baigiau dvejas mergaitiškas iš abiejų spalvų bulgariškos, šlapios laukia latekso, aš baigiau sugadint visus teptukus nuo dekupažų, kuom tą gumą tept
Trakšt, tavo elfinės netrakštiškos bet gražios, matyt negražiai tau neišeina
QUOTE(Trakst @ 2011 04 05, 21:26)
sluoksnos ar karšinio?
dėkui visoms
va nupyškinau šlapias nelateksuotas vaikiškas:
sluoksna dažyta bulgariška abiejų traukėsi apie trečdalį
sluoksna dažyta bulgariška abiejų traukėsi apie trečdalį
Ragalnėlės vaikučiai turbūt kasdien naujais bateliais tapsi po namus
QUOTE(srauni_upe @ 2011 04 05, 21:20)
Ragalnėlės vaikučiai turbūt kasdien naujais bateliais tapsi po namus
nea, ne manosioms, draugės pupoms čia. Manosios šiaip irgi nesiskundžia tapukių pasirinkimais va sūnelis zyzia, kad jam dar vienų reikia darželiui, kažkodėl raudonų
QUOTE(raganele @ 2011 04 05, 21:40)
Belaukiux, gražios ryškios kvietkuotos aš irgi baigiau dvejas mergaitiškas iš abiejų spalvų bulgariškos, šlapios laukia latekso, aš baigiau sugadint visus teptukus nuo dekupažų, kuom tą gumą tept
As naudoju blynukus likusius iskirpus tapkej skyle, kaip vienkartinius, bet po viena pora tapkiu stengiuosi nelateksuot, tai gan taupiai gaunasi.
Aciu uz pagyrima Del praktiskumo, tai jos visai praktiskos. Draugei ir brolienei esu tokias padarius. Nesiskunde. Man pats dizainas nilabai.
raganele, bulaukiux - puikios
o aš kai saviškį į darželį nuvedžiau su veltom,tai man sako -tokios netinka reik pirktinių atseit šitos slidžios bus - nors jos teptos lateksu ir tikrai neslysta...
o aš kai saviškį į darželį nuvedžiau su veltom,tai man sako -tokios netinka reik pirktinių atseit šitos slidžios bus - nors jos teptos lateksu ir tikrai neslysta...
juperi, laikyk dzūkų kraštą
Gi sakiau, man acibodo...... tiksliau kažkur giliai viduij tas noras yra, alia, kad paukštukai čiūlba ir visa kita
Gražiai veliat, taip ir toliau
Gi sakiau, man acibodo...... tiksliau kažkur giliai viduij tas noras yra, alia, kad paukštukai čiūlba ir visa kita
Gražiai veliat, taip ir toliau