Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Teks tau vienai dzuku krašta laikyc lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 04 05, 12:51)
Teks tau vienai dzuku krašta laikyc  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tep tep... lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu kolkas tik suklojau ta 26 mikronu. Man plesesi lengvai ir tolygiai, ale labai vandens daug reikia. Ir plaukas trumpesnis uz tos violetines, kur bandziau BG Man ta violetine irgi lyg is pradziu nelabai kibt norejo, o poto kaip dainoj sukibo ir susivele. Dabar turiu islekt sventu reikalu - vilnos nuspirkt is podruskes ir toliau velsiu.

corrie tai ciagi tiepatys nykstukai, tik va jiems jau silta tai ir meto savo batus. Ziema jiems salta buna, tai apsiave vaiksto. biggrin.gif
Atsakyti
Trakšt, labai fainuoliai elfų batukai, spalvytė graži. thumbup.gif

man pagaliau pavyko 32 dydį pagaut
user posted image
Atsakyti
Jei priimsit blush2.gif , labai norėčiau sudalyvauti ir aš smile.gif Jau seniai nieko rimtesnio nevėliau, bet pagaliau vėl namie nestuke.gif , išsitraukiau vilnos atsargas ir toooks gėėėėris ant dūšios wub.gif
Paskutiniu metu skaitinėju vis jus - tokia šauni kompanija susirinkusi ir taip su įkvėpimu darbuojatės ir dalinatės patirtim, jog nori nenori užsikreti smile.gif Einu fotografuoti savo pirmos atostogų savaitės darbą ir įkelsiu į rankinių temą.

1. Juperi- Iš močiutės skrynios arba Paparčio žiedas (veliam etno, retro motyvais).
2. Trakst - 7 tema (etno, retro)
3. Bulaukiux- 7 tema
4.Vijapinavija- 7tema
5. Srauni upė - panašu kad irgi 7 (arba 4....)
6. žOllia- 2 tema
7. Siesta - 2 tema
8.blansyte-7 arba 4 tema
9. raganėlė 4 arba 5
10. Molė - 4 tema arba 5 tema
11. Dago - 2 tema arba 4 tema
12. Kadabra - 2 tema
13. Besijuokianti - 2 tema.
14. corrie- 7 temos 1 dalis(is mociutes skrynios)
15. Agnužė - 7 tema (etno motyvai)
Atsakyti
Katinytis pasimetė smile.gif iš sarašiuko, įkeliu:

1. Juperi- Iš močiutės skrynios arba Paparčio žiedas (veliam etno, retro motyvais).
3. Bulaukiux- 7 tema
4.Vijapinavija- 7tema
6. žOllia- 2 tema
7. Siesta - 2 tema
8.blansyte-7 arba 4 tema
9. raganėlė 4 arba 5
12. Kadabra - 2 tema
16.Katinytis- Iš močiutės skrynios (veliam retro motyvais),sakau gal 6i tema gal4tu skamb4ti aplamai kaip kelionė laiku , kad galima butu ne tik retro , bet ir moderna koki sukrapštyt ( nors retro mano galvoj jau koki mėnesi sėdi )

Kol kas lyderiauja etno -retro motyvai (9).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 05 balandžio 2011 - 14:58
Aš irgi buvau rašius temą. Tai įsirašysiu, nors labai abejoju ar kas pavyks. Bet kad jau žadėjo per galvą neduoti, tai... bigsmile.gif

3. Bulaukiux- 7 tema
4.Vijapinavija- 7tema
6. žOllia- 2 tema
7. Siesta - 2 tema
8.blansyte-7 arba 4 tema
9. raganėlė 4 arba 5
12. Kadabra - 2 tema
16.Katinytis- Iš močiutės skrynios (veliam retro motyvais),sakau gal 6i tema gal4tu skamb4ti aplamai kaip kelionė laiku , kad galima butu ne tik retro , bet ir moderna koki sukrapštyt ( nors retro mano galvoj jau koki mėnesi sėdi )
17. Kerpena. Iš močiutės skrynios arba pavasaris (žydėjimas)

Atsakyti
Belaukiuks, fantastiškos sppalvos, fantastiškos tapkutės net gaila , kad mažiukės, dievinčiau tokias wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti

QUOTE(Juperi @ 2011 04 05, 12:24)
Klausykit, ar tai normalu??? g.gif  mane jau panika ima, kad nei tai temai ,uz kuria balsavau, nei kitom-minciu neturiu doh.gif  boze, boze...kas daryc?

o kur Dzuke??? a ? pasuoja?  g.gif

Juperi , nu nepergyvenk taip lotuliukas.gif Aš iš savo pakraščio vienut vienutėlė. Ar man irgi ieškoti pagelbos? saulytė2 ir sagdo dar arčiau manęs būtų...
bulaukiux , fainuolės gavosi tapukės thumbup.gif .
Atsakyti
3. Bulaukiux- 7 tema
4.Vijapinavija- 7tema
6. žOllia- 2 tema
7. Siesta - 2 tema
8.blansyte-7 arba 4 tema
9. raganėlė 4 arba 5
12. Kadabra - 2 tema
17. Kerpena. Iš močiutės skrynios arba pavasaris (žydėjimas)
18. Stewie - 4 tema.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stewie: 05 balandžio 2011 - 17:16
kiek mūsų daug pasirodo smile.gif
Atsakyti
Manau, kad reikalinga atskira konkurso tema g.gif
Atsakyti