Veliam... grožimės...dalinamės patirtim...
trobele trobele, kas trobelėje gyvena?
Paštas rasa.ea@gmail.com Juperi - supernatūralistinės
Corrie, gražios gėlytės ant tapkučių - ten nertos? Šabloną auselinį, tai matyt smarkiai siaurinti reikia, ten gi visai neišsikerpa nieko, visa vilna į plotį lieka ketinu ir aš vaikam tokias pabandyt, gal klumpiukai bachūriukui geriau bus nei balerinkės
Konkursui tai ir man jūra banguoja, tik netapkinė
Corrie, gražios gėlytės ant tapkučių - ten nertos? Šabloną auselinį, tai matyt smarkiai siaurinti reikia, ten gi visai neišsikerpa nieko, visa vilna į plotį lieka ketinu ir aš vaikam tokias pabandyt, gal klumpiukai bachūriukui geriau bus nei balerinkės
QUOTE(raganele @ 2011 04 03, 12:24)
raganele, neskubek siusti, as savo antra damusiu, tai jungsiuosi prie jusu su nuotraukom. mano bg temoj viena pabaigta ikelta
aciu
sitie plaukeliai labai lauke fotogtafuojant issiryskino- o realiai nera jos tokios "apzele"
man tai jura kazkokia mistika...toli ji man-oiii kaip toli...matot, kad man molis ir dirvozemis arciau dusios
Gal visai smagu būtu sudalyvauti konkurse
Kadabra, patraukė ant baltumų? Pasigendi sniegui nutirpus? Labai elegantiška lengvutė tapkė, gaila kad viena aš kartu kočioju ir formuoju, po vieną niekaip vienodų nepadaryč.
Su laiškais į Bg neskubu, nėr kada kol kas kirilica užsiimt - einam šiltnamio kraustyt į kitą vietą
Su laiškais į Bg neskubu, nėr kada kol kas kirilica užsiimt - einam šiltnamio kraustyt į kitą vietą
Juperi , patalpoj nuotrauka geresnė gavosi. Iš kart vaizdas kitoks. Lauko nuotraukoj tapukai tokie grubūs atrodo Mat kaip reik mokėt ir nufotkint dar .
Kadabra , nu laabai jau graži . Aš veliu visada abi iškart. Jei lieka nedaveltos, tai abi toj pačioj pozicijoj.
Kadabra , nu laabai jau graži . Aš veliu visada abi iškart. Jei lieka nedaveltos, tai abi toj pačioj pozicijoj.
raganele, aplankiau jūsų blogą, taaaaaip patiko, ten ir pamokėlę tapciukų radau Tiesiog provokuojat pabandyti velt tapciukus
Tik nelabai suprantu ką duoda tos ausytės?
Tik nelabai suprantu ką duoda tos ausytės?
juperi, labai grazios tapkes, ir forma labai labai grazi:)
pabandziau siandien vyrui su ausytem, truputi pasiaurinus, tai gavos beveik lastai:))
labai ilgos ir siauros, tai is ilgio cm lieka, o va plotis taip graziai aptempia. bet formavimas man visvien juodas miskas reikes kaip nors graziai prisiderint kad kas paprotintu gyvai
gelytes ant tapuku tai sukarpiau nusipirkus juostele, bet ten nelabai panasu i nerini buvo. bandziau privelt, bet prikibo ir isivele tik prisiuvus.
konkursui man irgi geliu zydejimas smagiau butu, arba zydinti pieva, bet su jura sunku butu:))
QUOTE(corrie @ 2011 04 03, 17:24)
pabandziau siandien vyrui su ausytem, truputi pasiaurinus, tai gavos beveik lastai:))
labai ilgos ir siauros, tai is ilgio cm lieka, o va plotis taip graziai aptempia. bet formavimas man visvien juodas miskas
labai ilgos ir siauros, tai is ilgio cm lieka, o va plotis taip graziai aptempia. bet formavimas man visvien juodas miskas
Betgi vyrui vėlei , tai sodink jį patogioai į fotelį, įmauk į tuos lastus ir formuok. Pats geriausias kurpalis
Tai matyt ir iš ilgio reikėjo mažesnį šabloną daryt.
Sveikos
Griztu po savaitgalio, o senu namu langai uzkalti, gerai, kad naujus suradau. Aciu juperi
As dalyvauju. Tik nelabai man aisku, kas vertins konkursantes. Pacios? Tema man belekokia. Gali but ir palti gal. Tarkim "vasara". O jau cia kaip kam asociacijos kyla. Kam su gelem, kam su jura, kam su vistom, kam su alum....
Visu bais grazios tapkes. Ziuriu baltu manija. Visos baltos - puikios. Man taip gaila jas lateksu tept butu...
Nu einu ir as velt kazkokiutai nykstukiniu.
Griztu po savaitgalio, o senu namu langai uzkalti, gerai, kad naujus suradau. Aciu juperi
As dalyvauju. Tik nelabai man aisku, kas vertins konkursantes. Pacios? Tema man belekokia. Gali but ir palti gal. Tarkim "vasara". O jau cia kaip kam asociacijos kyla. Kam su gelem, kam su jura, kam su vistom, kam su alum....
Visu bais grazios tapkes. Ziuriu baltu manija. Visos baltos - puikios. Man taip gaila jas lateksu tept butu...
Nu einu ir as velt kazkokiutai nykstukiniu.