Corrie, gražios gėlytės ant tapkučių - ten nertos? Šabloną auselinį, tai matyt smarkiai siaurinti reikia, ten gi visai neišsikerpa nieko, visa vilna į plotį lieka

Konkursui tai ir man jūra banguoja, tik netapkinė

raganele, 03 Bal 2011 - 12:24, paraĆÄ€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ć„ĀĀĬ¦ĆÄ€˛Ä€Ā¼Ć„Ä€ Ä€Ā¦Ć„Äā€Ā¬Ć„€Ā½Ä†Ä€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ć„ĀĀĬĖÄ€ŗÄ†Ä€˛Ä€ĀĀĆ„ĀĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā€ĀĀĬ¯:
raganele, 03 Bal 2011 - 12:24, paraĆÄ€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ć„ĀĀĬ¦ĆÄ€˛Ä€Ā¼Ć„Ä€ Ä€Ā¦Ć„Äā€Ā¬Ć„€Ā½Ä†Ä€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ć„ĀĀĬĖÄ€ŗÄ†Ä€˛Ä€ĀĀĆ„ĀĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā€ĀĀĬ¯: ![]()
Paštas rasa.ea@gmail.com Juperi - supernatūralistinės
![]()

raganele, neskubek siusti, as savo antra damusiu, tai jungsiuosi prie jusu su nuotraukom. mano bg temoj viena pabaigta ikelta

raganele, 03 Bal 2011 - 12:24, paraĆÄ€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ć„ĀĀĬ¦ĆÄ€˛Ä€Ā¼Ć„Ä€ Ä€Ā¦Ć„Äā€Ā¬Ć„€Ā½Ä†Ä€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ć„ĀĀĬĖÄ€ŗÄ†Ä€˛Ä€ĀĀĆ„ĀĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā€ĀĀĬ¯:
raganele, 03 Bal 2011 - 12:24, paraĆÄ€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ć„ĀĀĬ¦ĆÄ€˛Ä€Ā¼Ć„Ä€ Ä€Ā¦Ć„Äā€Ā¬Ć„€Ā½Ä†Ä€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ć„ĀĀĬĖÄ€ŗÄ†Ä€˛Ä€ĀĀĆ„ĀĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā€ĀĀĬ¯: ![]()
![]()

aciu

sitie plaukeliai labai lauke fotogtafuojant issiryskino- o realiai nera jos tokios "apzele"

man tai jura kazkokia mistika...toli ji man-oiii kaip toli...matot, kad man molis ir dirvozemis arciau dusios

Su laiškais į Bg neskubu, nėr kada kol kas kirilica užsiimt - einam šiltnamio kraustyt į kitą vietą

Kadabra , nu laabai jau graži

Tik nelabai suprantu ką duoda tos ausytės?

![]()
Corrie, gražios gėlytės ant tapkučių - ten nertos? Šabloną auselinį, tai matyt smarkiai siaurinti reikia, ten gi visai neišsikerpa nieko, visa vilna į plotį liekaketinu ir aš vaikam tokias pabandyt, gal klumpiukai bachūriukui geriau bus nei balerinkės
![]()

Corrie, gražios gėlytės ant tapkučių - ten nertos? Šabloną auselinį, tai matyt smarkiai siaurinti reikia, ten gi visai neišsikerpa nieko, visa vilna į plotį lieka

juperi, labai grazios tapkes, ir forma labai labai grazi:)
pabandziau siandien vyrui su ausytem, truputi pasiaurinus, tai gavos beveik lastai:))
labai ilgos ir siauros, tai is ilgio cm lieka, o va plotis taip graziai aptempia. bet formavimas man visvien juodas miskas

gelytes ant tapuku tai sukarpiau nusipirkus juostele, bet ten nelabai panasu i nerini buvo. bandziau privelt, bet prikibo ir isivele tik prisiuvus.
konkursui man irgi geliu zydejimas smagiau butu, arba zydinti pieva, bet su jura sunku butu:))
corrie, 03 Bal 2011 - 17:24, paraĆÄ€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ć„ĀĀĬ¦ĆÄ€˛Ä€Ā¼Ć„Ä€ Ä€Ā¦Ć„Äā€Ā¬Ć„€Ā½Ä†Ä€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ć„ĀĀĬĖÄ€ŗÄ†Ä€˛Ä€ĀĀĆ„ĀĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā€ĀĀĬ¯:
corrie, 03 Bal 2011 - 17:24, paraĆÄ€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ć„ĀĀĬ¦ĆÄ€˛Ä€Ā¼Ć„Ä€ Ä€Ā¦Ć„Äā€Ā¬Ć„€Ā½Ä†Ä€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ć„ĀĀĬĖÄ€ŗÄ†Ä€˛Ä€ĀĀĆ„ĀĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā€ĀĀĬ¯: pabandziau siandien vyrui su ausytem, truputi pasiaurinus, tai gavos beveik lastai:))
labai ilgos ir siauros, tai is ilgio cm lieka, o va plotis taip graziai aptempia. bet formavimas man visvien juodas miskas

Betgi vyrui vėlei

Tai matyt ir iš ilgio reikėjo mažesnį šabloną daryt.

Griztu po savaitgalio, o senu namu langai uzkalti, gerai, kad naujus suradau. Aciu juperi

As dalyvauju. Tik nelabai man aisku, kas vertins konkursantes. Pacios?

Visu bais grazios tapkes. Ziuriu baltu manija. Visos baltos - puikios. Man taip gaila jas lateksu tept butu...

Nu einu ir as velt kazkokiutai nykstukiniu.