Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms, 4 tema

Labas mergaites,

Prisipazinsiu, kad neskaiciau nei vienos temos ir nei vieno jusu post'o blink.gif 4u.gif
Esme ta, kad mamos gimtadienio proga buvau uzsiprasius kulinarines knygos... Tai ji pasake, kad issirinkciau ir kad rekomenduoja Beatos 4u.gif Pasiziurejau knygyne - ju yra kelios ir nezinau kuria pradeti...
As nesu uzkietejus kulinare, megstu paprastus greitus ir "aiskius" receptus - ne tai, kad 100 ingridientu ir plusi virtuvej puse dienos...
Gal galit rekomenduoti, kuria isigyti! Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zubriuka: 19 balandžio 2011 - 13:15
QUOTE(Zubriuka @ 2011 04 19, 14:14)
Labas mergaites,

Prisipazinsiu, kad neskaiciau nei vienos temos ir nei vieno jusu post'o blink.gif  4u.gif
Esme ta, kad mamos gimtadienio proga buvau uzsiprasius kulinarines knygos... Tai ji pasake, kad issirinkciau ir kad rekomenduoja Beatos  4u.gif Pasiziurejau knygyne - ju yra kelios ir nezinau kuria pradeti...
As nesu uzkietejus kulinare, megstu paprastus greitus ir "aiskius" receptus - ne tai, kad 100 ingridientu ir plusi virtuvej puse dienos...
Gal galit rekomenduoti, kuria isigyti! Buciau labai dekinga 4u.gif


Man abi fainos ir paprasatai gaminas, gal vienas kitas receptas sudetingesnis (nesu didele kulinare biggrin.gif ), as rekomenduociau pradet gal nuo I knygos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 04 19, 14:14)
Labas mergaites,

Prisipazinsiu, kad neskaiciau nei vienos temos ir nei vieno jusu post'o blink.gif  4u.gif
Esme ta, kad mamos gimtadienio proga buvau uzsiprasius kulinarines knygos... Tai ji pasake, kad issirinkciau ir kad rekomenduoja Beatos  4u.gif Pasiziurejau knygyne - ju yra kelios ir nezinau kuria pradeti...
As nesu uzkietejus kulinare, megstu paprastus greitus ir "aiskius" receptus - ne tai, kad 100 ingridientu ir plusi virtuvej puse dienos...Gal galit rekomenduoti, kuria isigyti! Buciau labai dekinga 4u.gif

Tada tik pirmąją.
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 04 19, 14:14)

As nesu uzkietejus kulinare, megstu paprastus greitus ir "aiskius" receptus - ne tai, kad 100 ingridientu ir plusi virtuvej puse dienos...
Gal galit rekomenduoti, kuria isigyti! Buciau labai dekinga 4u.gif

as siulyciau pirmaja 4u.gif
Atsakyti
Tuomet pradesiu su 1aja thumbup.gif
Aciu labai!!!! 4u.gif 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Esu naujoke cia, net nezinojau, kad jus esat kol reikalas neprispaude smile.gif
O reikalas toks. Siandien gal 4 patiekalus is Beatos gaminau bigsmile.gif Pomindorus su feta, makaronus su cukinijom, sokoladinius sausainius ir marinavau vistu sparnelius soju padaze. Su pirmais dviem viskas aisku. Klaustuku turiu del dvieju paskutiniu.
Sausainiai kai atsalo tapo gana kieti. Beatos foto jie tokie minksti atrodo ir net su beganciu sokoladu viduj g.gif Svarstau kodel taip galejo atsitikti. Gal del to, kad sokolada suberiau i dar silta mase ir jis istrirpo g.gif O gal del to, kad pasibaigus kepimo laikui dar palikau orkaitej ir jie per daug isdziuvo g.gif Butu labai naudingi jusu pamastymai, nes kai kurie sausainiai, kurie minkstesni ties viduriu, labai skanu ir, noretusi kita karta, kad visi tikie gautusi smile.gif

Del sparneliu, tai pora kartu jau juos kepiau ir tikrai labai skanus! Tik si karta noreciau kepti ant kepsnines lauke. Ar kas esat taip dare? Kazin ar skanu butu g.gif
Atsakyti
pepilota, dėl sausainių, manau, tikrai, kad perkepėt juos. Man tas pats buvo kartą, palaikiau gal porą minučių ilgiau ir buvo kieti. Po to visad kepiau net trumpiau nei Beata rašo ir sausainukai būdavo labai skanūs smile.gif O tas besiliejantis šokoladas, tai nebent būna, kai sausainiai šilti dar, man jie tada iš tikrųjų yra skaniausi.

Tai kaip supratau, niekas dar nebandė varškės ir slyvų tortą gamint, jokių atsiliepimų nėra...
Kepenėlių vyniotinį, tai tikrai prisiminiau kažkas darė smile.gif Prašau parašyti, ar klojot kepimo formą šoninės juostelėmis, kažkaip nenoriu aš jų. O jei nedėti, gal kokiu kepimo popierium formą iškloti? g.gif
Atsakyti
Tanika, labai aciu 4u.gif Bandysiu kita karta kept trumpiau.

O ka manot del sparneliu? Kiek laiko juos kepti ant kepsnines ir ar skanu kazin bus g.gif
Atsakyti
sveikos,
nezinau kaip jus, bet as pyragus ir viska kita, dazniausia, darau taip, kad kol ruosiu, maisau tesla, uzkaiciu orkaite, kol ji kaista, as sumaisau tesla, pvz beatos keksiukus, tai jie man kepa 10-15 min. o susimaiso per 10 min smile.gif
keksiukus dedu i karsta orkaite, kepa trumpiau, vos speju indus suplaut.

user posted image
Papildyta:
QUOTE(pepilota @ 2011 04 19, 22:13)
Tanika, labai aciu 4u.gif  Bandysiu kita karta kept trumpiau.

O ka manot del sparneliu? Kiek laiko juos kepti ant kepsnines ir ar skanu kazin bus g.gif



juos kepti kaip saslykus, kol iskeps ir graziai apskrus, ant groteliu.
Atsakyti
QUOTE(Ingada @ 2011 04 19, 14:56)
Sveikos, o aš su prašymu. ax.gif Gal kuri rasite laiko įdėti marinuotos silkės su svogūnais ir morkomis (kaip suprantu iš antros knygos, nes pirmoje tokio recepto nėra).  4u.gif  Galvoju, jog Velykoms reikėtų pasigaminti.
Ir dar norėčiau varškės ir spanguolių pyrago recepto (bet knyginio, nes vija rašė, jog blog'e ir knygoje skiriasi šis receptas).


4u.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija: 19 balandžio 2011 - 22:39
Vakar kepiau vištienos juosteles iš pirmos knygos, tai man nepatiko, gavosi sausoka, kefyre laikiau visą dieną, dar ir aliejus apšlaksčiau kepdama, bet... schmoll.gif , daugiau tikrai nekepsiu. Kadangi dar liko, tai šiandien sakiau sudėsiu į puodą ir patroškinsiu viską, nes šildyti bus be šansų, visai nebeįkasiu doh.gif
Atsakyti