Labas mergaites,
Prisipazinsiu, kad neskaiciau nei vienos temos ir nei vieno jusu post'o
Esme ta, kad mamos gimtadienio proga buvau uzsiprasius kulinarines knygos... Tai ji pasake, kad issirinkciau ir kad rekomenduoja Beatos Pasiziurejau knygyne - ju yra kelios ir nezinau kuria pradeti...
As nesu uzkietejus kulinare, megstu paprastus greitus ir "aiskius" receptus - ne tai, kad 100 ingridientu ir plusi virtuvej puse dienos...
Gal galit rekomenduoti, kuria isigyti! Buciau labai dekinga
QUOTE(Zubriuka @ 2011 04 19, 14:14)
Labas mergaites,
Prisipazinsiu, kad neskaiciau nei vienos temos ir nei vieno jusu post'o
Esme ta, kad mamos gimtadienio proga buvau uzsiprasius kulinarines knygos... Tai ji pasake, kad issirinkciau ir kad rekomenduoja Beatos Pasiziurejau knygyne - ju yra kelios ir nezinau kuria pradeti...
As nesu uzkietejus kulinare, megstu paprastus greitus ir "aiskius" receptus - ne tai, kad 100 ingridientu ir plusi virtuvej puse dienos...
Gal galit rekomenduoti, kuria isigyti! Buciau labai dekinga
Prisipazinsiu, kad neskaiciau nei vienos temos ir nei vieno jusu post'o
Esme ta, kad mamos gimtadienio proga buvau uzsiprasius kulinarines knygos... Tai ji pasake, kad issirinkciau ir kad rekomenduoja Beatos Pasiziurejau knygyne - ju yra kelios ir nezinau kuria pradeti...
As nesu uzkietejus kulinare, megstu paprastus greitus ir "aiskius" receptus - ne tai, kad 100 ingridientu ir plusi virtuvej puse dienos...
Gal galit rekomenduoti, kuria isigyti! Buciau labai dekinga
Man abi fainos ir paprasatai gaminas, gal vienas kitas receptas sudetingesnis (nesu didele kulinare ), as rekomenduociau pradet gal nuo I knygos
QUOTE(Zubriuka @ 2011 04 19, 14:14)
Labas mergaites,
Prisipazinsiu, kad neskaiciau nei vienos temos ir nei vieno jusu post'o
Esme ta, kad mamos gimtadienio proga buvau uzsiprasius kulinarines knygos... Tai ji pasake, kad issirinkciau ir kad rekomenduoja Beatos Pasiziurejau knygyne - ju yra kelios ir nezinau kuria pradeti...
As nesu uzkietejus kulinare, megstu paprastus greitus ir "aiskius" receptus - ne tai, kad 100 ingridientu ir plusi virtuvej puse dienos...Gal galit rekomenduoti, kuria isigyti! Buciau labai dekinga
Prisipazinsiu, kad neskaiciau nei vienos temos ir nei vieno jusu post'o
Esme ta, kad mamos gimtadienio proga buvau uzsiprasius kulinarines knygos... Tai ji pasake, kad issirinkciau ir kad rekomenduoja Beatos Pasiziurejau knygyne - ju yra kelios ir nezinau kuria pradeti...
As nesu uzkietejus kulinare, megstu paprastus greitus ir "aiskius" receptus - ne tai, kad 100 ingridientu ir plusi virtuvej puse dienos...Gal galit rekomenduoti, kuria isigyti! Buciau labai dekinga
Tada tik pirmąją.
QUOTE(Zubriuka @ 2011 04 19, 14:14)
As nesu uzkietejus kulinare, megstu paprastus greitus ir "aiskius" receptus - ne tai, kad 100 ingridientu ir plusi virtuvej puse dienos...
Gal galit rekomenduoti, kuria isigyti! Buciau labai dekinga
as siulyciau pirmaja
Tuomet pradesiu su 1aja
Aciu labai!!!!
Aciu labai!!!!
Sveikos
Esu naujoke cia, net nezinojau, kad jus esat kol reikalas neprispaude
O reikalas toks. Siandien gal 4 patiekalus is Beatos gaminau Pomindorus su feta, makaronus su cukinijom, sokoladinius sausainius ir marinavau vistu sparnelius soju padaze. Su pirmais dviem viskas aisku. Klaustuku turiu del dvieju paskutiniu.
Sausainiai kai atsalo tapo gana kieti. Beatos foto jie tokie minksti atrodo ir net su beganciu sokoladu viduj Svarstau kodel taip galejo atsitikti. Gal del to, kad sokolada suberiau i dar silta mase ir jis istrirpo O gal del to, kad pasibaigus kepimo laikui dar palikau orkaitej ir jie per daug isdziuvo Butu labai naudingi jusu pamastymai, nes kai kurie sausainiai, kurie minkstesni ties viduriu, labai skanu ir, noretusi kita karta, kad visi tikie gautusi
Del sparneliu, tai pora kartu jau juos kepiau ir tikrai labai skanus! Tik si karta noreciau kepti ant kepsnines lauke. Ar kas esat taip dare? Kazin ar skanu butu
Esu naujoke cia, net nezinojau, kad jus esat kol reikalas neprispaude
O reikalas toks. Siandien gal 4 patiekalus is Beatos gaminau Pomindorus su feta, makaronus su cukinijom, sokoladinius sausainius ir marinavau vistu sparnelius soju padaze. Su pirmais dviem viskas aisku. Klaustuku turiu del dvieju paskutiniu.
Sausainiai kai atsalo tapo gana kieti. Beatos foto jie tokie minksti atrodo ir net su beganciu sokoladu viduj Svarstau kodel taip galejo atsitikti. Gal del to, kad sokolada suberiau i dar silta mase ir jis istrirpo O gal del to, kad pasibaigus kepimo laikui dar palikau orkaitej ir jie per daug isdziuvo Butu labai naudingi jusu pamastymai, nes kai kurie sausainiai, kurie minkstesni ties viduriu, labai skanu ir, noretusi kita karta, kad visi tikie gautusi
Del sparneliu, tai pora kartu jau juos kepiau ir tikrai labai skanus! Tik si karta noreciau kepti ant kepsnines lauke. Ar kas esat taip dare? Kazin ar skanu butu
pepilota, dėl sausainių, manau, tikrai, kad perkepėt juos. Man tas pats buvo kartą, palaikiau gal porą minučių ilgiau ir buvo kieti. Po to visad kepiau net trumpiau nei Beata rašo ir sausainukai būdavo labai skanūs O tas besiliejantis šokoladas, tai nebent būna, kai sausainiai šilti dar, man jie tada iš tikrųjų yra skaniausi.
Tai kaip supratau, niekas dar nebandė varškės ir slyvų tortą gamint, jokių atsiliepimų nėra...
Kepenėlių vyniotinį, tai tikrai prisiminiau kažkas darė Prašau parašyti, ar klojot kepimo formą šoninės juostelėmis, kažkaip nenoriu aš jų. O jei nedėti, gal kokiu kepimo popierium formą iškloti?
Tai kaip supratau, niekas dar nebandė varškės ir slyvų tortą gamint, jokių atsiliepimų nėra...
Kepenėlių vyniotinį, tai tikrai prisiminiau kažkas darė Prašau parašyti, ar klojot kepimo formą šoninės juostelėmis, kažkaip nenoriu aš jų. O jei nedėti, gal kokiu kepimo popierium formą iškloti?
Tanika, labai aciu Bandysiu kita karta kept trumpiau.
O ka manot del sparneliu? Kiek laiko juos kepti ant kepsnines ir ar skanu kazin bus
O ka manot del sparneliu? Kiek laiko juos kepti ant kepsnines ir ar skanu kazin bus
sveikos,
nezinau kaip jus, bet as pyragus ir viska kita, dazniausia, darau taip, kad kol ruosiu, maisau tesla, uzkaiciu orkaite, kol ji kaista, as sumaisau tesla, pvz beatos keksiukus, tai jie man kepa 10-15 min. o susimaiso per 10 min
keksiukus dedu i karsta orkaite, kepa trumpiau, vos speju indus suplaut.
Papildyta:
juos kepti kaip saslykus, kol iskeps ir graziai apskrus, ant groteliu.
nezinau kaip jus, bet as pyragus ir viska kita, dazniausia, darau taip, kad kol ruosiu, maisau tesla, uzkaiciu orkaite, kol ji kaista, as sumaisau tesla, pvz beatos keksiukus, tai jie man kepa 10-15 min. o susimaiso per 10 min
keksiukus dedu i karsta orkaite, kepa trumpiau, vos speju indus suplaut.
Papildyta:
QUOTE(pepilota @ 2011 04 19, 22:13)
Tanika, labai aciu Bandysiu kita karta kept trumpiau.
O ka manot del sparneliu? Kiek laiko juos kepti ant kepsnines ir ar skanu kazin bus
O ka manot del sparneliu? Kiek laiko juos kepti ant kepsnines ir ar skanu kazin bus
juos kepti kaip saslykus, kol iskeps ir graziai apskrus, ant groteliu.
QUOTE(Ingada @ 2011 04 19, 14:56)
Sveikos, o aš su prašymu. Gal kuri rasite laiko įdėti marinuotos silkės su svogūnais ir morkomis (kaip suprantu iš antros knygos, nes pirmoje tokio recepto nėra). Galvoju, jog Velykoms reikėtų pasigaminti.
Ir dar norėčiau varškės ir spanguolių pyrago recepto (bet knyginio, nes vija rašė, jog blog'e ir knygoje skiriasi šis receptas).
Ir dar norėčiau varškės ir spanguolių pyrago recepto (bet knyginio, nes vija rašė, jog blog'e ir knygoje skiriasi šis receptas).
Vakar kepiau vištienos juosteles iš pirmos knygos, tai man nepatiko, gavosi sausoka, kefyre laikiau visą dieną, dar ir aliejus apšlaksčiau kepdama, bet... , daugiau tikrai nekepsiu. Kadangi dar liko, tai šiandien sakiau sudėsiu į puodą ir patroškinsiu viską, nes šildyti bus be šansų, visai nebeįkasiu