Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms, 4 tema

QUOTE(dagli @ 2011 04 12, 22:41)
kalba eina apie 2-oje knygoje, 352 psl. picos pagrindo tesla,
siandien kepiau, tikrai labai liux, kartosiu butinai.

aciu, jau tesla padui uzminkyta ir ramiai saldytuve laukia rytdienos...
o jus visos laiket tesla per nakti ar galima ir greiciau kepti pica? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *caffe macchiato*: 14 balandžio 2011 - 17:32
Pasufleruokit, kur nusipirkti Vilniuje avinžirnių - ne lietuviškų 'skanėjos' ir ne konservuotų? IKI neradau, e-maximoj irgi nėra...
Atsakyti
Maximose tikrai budavo g.gif Rimi suomisku yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*caffe macchiato* @ 2011 04 14, 18:32)
aciu, jau tesla padui uzminkyta ir ramiai saldytuve laukia rytdienos...
o jus visos laiket tesla per nakti ar galima ir greiciau kepti pica? g.gif


As dariau su duonkepe, tai man uztruko 1,5 val thumbup.gif o siaip manau kokiu 3 val. kambario temperaturoje turetu pakakti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2011 04 14, 19:34)
Maximose tikrai budavo g.gif Rimi suomisku yra 4u.gif

Ačiū, tada eisiu į didesnę maximą.
Planuoju daryti humusą. Esu valgiusi laaabai skanų atvežtinį. Gal kas bandėt Beatos humusą? Kažin, ar skanus, nes receptų internete galybė, kaip išsirinkti patį geriausią?..

Ir dar - kur nusipirkti tahini pastos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija: 14 balandžio 2011 - 19:20
QUOTE(vija @ 2011 04 14, 20:11)
Ačiū, tada eisiu į didesnę maximą.
Planuoju daryti humusą. Esu valgiusi laaabai skanų atvežtinį. Gal kas bandėt Beatos humusą? Kažin, ar skanus, nes receptų internete galybė, kaip išsirinkti patį geriausią?..

Ir dar - kur nusipirkti tahini pastos?

Tahini pasta pati gali pasidaryti. Sezamu seklas sumali ir ipili skrudintu sezamu aliejaus, dar pamali 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*caffe macchiato* @ 2011 04 14, 18:32)
aciu, jau tesla padui uzminkyta ir ramiai saldytuve laukia rytdienos...
o jus visos laiket tesla per nakti ar galima ir greiciau kepti pica? g.gif

as dariau duonkepej, uztruko 1,5 val. paskui dar pastovejo kokia pora valandu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2011 04 14, 20:10)
As dariau su duonkepe, tai man uztruko 1,5 val  thumbup.gif  o siaip manau kokiu 3 val. kambario temperaturoje turetu pakakti  mirksiukas.gif



QUOTE(dagli @ 2011 04 14, 22:35)
as dariau duonkepej, uztruko 1,5 val. paskui dar pastovejo kokia pora valandu  mirksiukas.gif


duonkepes neturiu, bet palaikiau pora val. kol tesla pakilo ir kepiau - skonis pado labai patiko bigsmile.gif siandien irgi kepsiu pica, tik su kitokiu idaru...

Atsakyti
Ziuriu temele apmire blush2.gif
savaitgali marinavau kiaulienos saslykus (Iknyga), tai labai patiko thumbup.gif
dar kepiau paprasta obuoliu pyraga (Iknyga), tai net nzn, kepiau daug ilgiau nei parasyta, bet vis tiek pyragas gavosi toks lyg nedakepes doh.gif
Atsakyti
mano tiramisu, snd gaminta, ir siuo metu, kaip tik valgom.
B ivertinimas "neblogai" jei paprasys dar, vadinasi labai skanu biggrin.gif


user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganiukstiene: 18 balandžio 2011 - 21:28
Sutapimas, aš irgi dėl kiaulienos šašlykų nuomonę parašyt užsukau smile.gif O manęs jie nesužavėjo, nepasakyčiau, kad neskanu, bet, na nežinau kaip čia paaiškint, man skonio trūko ir tiek smile.gif Valgiau ir žymiai skanesnių šašlykų.

Vakar varčiau antrą Beatos knygą, velykinių valgių skyrių. Na ir tenka prisipažinti, kad nelabai ką išsirinkau (jau balta mišrainė tikrai įgrisus iki gyvo kaulo doh.gif ). Galbūt majonezą pati pabandysiu pasigamint g.gif Dar galvoju apie varškės ir slyvų tortą, gal kas darė, kokie atsiliepimai? Tik ruošiuosi su abrikosais daryt, nes slyvų nemėgstu.
Atsakyti
Sveikos, o aš su prašymu. ax.gif Gal kuri rasite laiko įdėti marinuotos silkės su svogūnais ir morkomis (kaip suprantu iš antros knygos, nes pirmoje tokio recepto nėra). 4u.gif Galvoju, jog Velykoms reikėtų pasigaminti.
Ir dar norėčiau varškės ir spanguolių pyrago recepto (bet knyginio, nes vija rašė, jog blog'e ir knygoje skiriasi šis receptas).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingada: 19 balandžio 2011 - 13:09