Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms, 4 tema

TANIKA labai labai ačiū 4u.gif lėksiu maskarponės ieškoti į RIMI.
Atsakyti
merginos, o tai roma tiesiai i paruosta kava sliukstelt?
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2011 04 08, 13:48)
merginos, o tai roma tiesiai i paruosta kava sliukstelt?

Taip, aš jau į atvėsintą kavą įpyliau mirksiukas.gif
Atsakyti
ragavom jau ir mes Tiramisu, na labai skanu, tik tie sausainiai labai greitai kavos prisigeria, tai mergaitės neperlaikykit, aš tai tiesiog tik įmerkiu ir iš kart ištraukiu, ir viskas thumbup.gif . Bet jis ir sotus, daug nesuvalgysi smile.gif
Atsakyti
o as neiskentus jau sausainiukus valgau su arbata, bet mastau ar tikrai verta moketi didelius pinigus uz apdziovinta biskvita... ieskojau tiramisu torto radau bloga ir tiramisu pabaigoje prirasyta, kokiu tik nera tiramisu skoniai
jei idomu paziurekit.

tiramisu gaminsiu tik kita savaite. galesiu pasigirti.
Atsakyti
QUOTE(raganiukstiene @ 2011 04 08, 18:51)
o as neiskentus jau sausainiukus valgau su arbata, bet mastau ar tikrai verta moketi didelius pinigus uz apdziovinta biskvita... ieskojau tiramisu torto radau bloga ir tiramisu pabaigoje prirasyta, kokiu tik nera tiramisu skoniai

Na nepasakyčiau, kad labai didelė kaina 4 lt už 400g sausainių. Esu dariusi su šokoladiniais selga sausainiais, tai turbūt dar brangiau gaunasi. Nu su batonu gi nesluoksniuosi biggrin.gif

O variacijų galima prigalvoti įvairiausių, gerą kokybišką daiktą (maskarponę) sunku sugadinti biggrin.gif Su maskarpone yra daug pyragų, tiramisu gal čia toks garsiausias. O Beatos receptas - tradicinis, toks pat yra ir ant sausainių pakuotės.
___

O pas mus vėl - šventinis kepenėlių paštetas savaitgalio pusryčiams. Kvepia visi namai wub.gif Ir tokią puikią šoninę šįsyk nusipirkau.
Atsakyti
QUOTE(carnitaster @ 2011 04 08, 10:54)
žuvies užtepėlė thumbup.gif , per kartą ir suvalgėm

Mes irgi šiandien ją valgėm smile.gif Labai liuks thumbup.gif
Atsakyti
Visos apsivalėt tiramisu ir tyla? biggrin.gif
Mes irgi neatsispyrėm akcijai. Beje, torto savikaina gaunasi visai normali - apie 20 Lt. Tikrai tokio dydžio torto ir dar skanaus nenusipirktum parduotuvėj.

Tik aš šį sykį padariau per stiprią kavą - jaučiasi stiprus kavos skonis.Vaikai sako, kažkas čia ne taip... biggrin.gif
Atsakyti
merginos, o koki roma jus naudojate?nes skaiciau,kad jo yra ivairiausio ir kepinimas atrodo labiausiai tinkamas rudasis blush2.gif visiskai nenutuokiu apie ji
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2011 04 09, 16:24)
merginos, o koki roma jus naudojate?nes skaiciau,kad jo yra ivairiausio ir kepinimas atrodo labiausiai tinkamas rudasis  blush2.gif visiskai nenutuokiu apie ji

Aš tai iš viso vietoj romo pyliau amaretą, jis man toks lengvesnis ir skanesnis ax.gif Bet pagal receptą reikia tamsų romą naudot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2011 04 09, 17:24)
merginos, o koki roma jus naudojate?nes skaiciau,kad jo yra ivairiausio ir kepinimas atrodo labiausiai tinkamas rudasis  blush2.gif visiskai nenutuokiu apie ji

Čia apie romą į tiramisu? Aš pilu į kavą romo esenciją.
Į paštetą pilu tikrą Havana Club romą, dar yra šiek tiek, bet kai baigsis, apsieisiu ir be jo. Tikrai specialiai romo maisto ruošybai nepirksiu.

Šiaip galima puikiai su esencijomis susisukti, ju gi visokių yra.
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2011 04 09, 17:54)

Šiaip galima puikiai su esencijomis susisukti, ju gi visokių yra.

Tikrai taip smile.gif man irgi gaila pirkti romą specialiai patiekalų ruošimui ax.gif
Šiandien kepiau keksiukus su bananais iš pirmosios knygos, visai neblogi gavosi. Mums patiko, manau, kad kartosiu tikrai smile.gif
Atsakyti