Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms, 4 tema

sveikos ir as esu Beatos receptu gerbeja,mus labai uzvalde per tv laida rodyti kinietiski sonkauliukai, tjau trecia karta keliau juos, labai skanu thumbup.gif
Atsakyti
Šiandien pusryčiams valgėme "Čempiono pusryčius" su lašiša (iš pirmosios knygos) ir skrudinta rugine duona ax.gif Labai skanu, greitai pasigamino smile.gif

QUOTE(dagli @ 2011 11 08, 17:53)
niu va ir as neturiu,
sakau gal butu galima i viena didesni koki inda gamint  g.gif

Galima ir į vieną didesnį, bet čenakinėse ir viename dideliame inde gaminti troškiniai skiriasi kaip diena ir naktis biggrin.gif
Atsakyti
ka tik padariau duonos pudinga, tuoj sausiu i orkaite. sakykit, man pagal recepta nelabai iseina skysciu apsemt visa turini, gal taip turi but? nesudegs virsus? g.gif
Atsakyti
nauji namuciai
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 11 10, 00:34)
ka tik padariau duonos pudinga, tuoj sausiu i orkaite. sakykit, man pagal recepta nelabai iseina skysciu apsemt visa turini, gal taip turi but? nesudegs virsus?  g.gif

iskepiau duonos pudinga kol karstas negalejau valgyt, o saltas nelabai patiko. pasisildziau - nu nieko. bet nieko ypatingo g.gif galvojau bus skaniau.
Atsakyti
Receptų nėr... verysad.gif
Atsakyti
Beatos troskinys cenakinese tobulas skoniu skonis
Atsakyti
QUOTE(Krista @ 2011 11 10, 16:31)
Beatos troskinys cenakinese tobulas skoniu skonis

reiks ir man isbandyt, juolab kad ten nieko nera sunkaus.
Krista, o kur ieskot recepto?knygoj? nes as darbe dabar kol susirasiu.... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spinsa: 10 lapkričio 2011 - 14:36
Šiandien pietums gaminau makaronus su tunu (iš Laimos žurnalo recepto), labai labai skanu essen.gif MB apsidžiaugs pamatęs- jis didelis makaronų gerbėjas lotuliukas.gif
Patiko, kad pagaminti be galo lengva, o ir užtrukau max iki 30min. Tik grietinės dėjau daugiau nei 100g, skaniau, kai padažo daugiau smile.gif

Vakare kepsiu užkandėles prie vyno su camember'o sūriu- nėra mums skanesnio užkandžio (alyvuogės aišku irgi labai labai, bet turiu omeny gaminamus užkandžius smile.gif ) prie balto vyno taurės pastaruoju metu rolleyes.gif

QUOTE(spinsa @ 2011 11 10, 09:49)
iskepiau duonos pudinga kol karstas negalejau valgyt, o saltas nelabai patiko. pasisildziau - nu nieko. bet nieko ypatingo  g.gif  galvojau bus skaniau.

Man tai jis net skamba neskaniai, todėl apie gaminimą minties neturėjau biggrin.gif

QUOTE(+777+ @ 2011 11 10, 13:25)
Receptų nėr... verysad.gif

Kur jų nėra? g.gif

QUOTE(spinsa @ 2011 11 10, 14:36)
reiks ir man isbandyt, juolab kad ten nieko nera sunkaus.
Krista, o kur ieskot recepto?knygoj? nes as darbe dabar kol susirasiu.... blush2.gif

Man atrodo čia turėjo minty tą receptą, kurį šeštadienio laidoje rodė (su perlinėmis kruopomis) g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 10 lapkričio 2011 - 15:02
Pirmiausia reikia pabaigti seną temą, tada jau kalbėti kitoj smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti