sveikos ir as esu Beatos receptu gerbeja,mus labai uzvalde per tv laida rodyti kinietiski sonkauliukai, tjau trecia karta keliau juos, labai skanu
Šiandien pusryčiams valgėme "Čempiono pusryčius" su lašiša (iš pirmosios knygos) ir skrudinta rugine duona Labai skanu, greitai pasigamino
Galima ir į vieną didesnį, bet čenakinėse ir viename dideliame inde gaminti troškiniai skiriasi kaip diena ir naktis
QUOTE(dagli @ 2011 11 08, 17:53)
Galima ir į vieną didesnį, bet čenakinėse ir viename dideliame inde gaminti troškiniai skiriasi kaip diena ir naktis
ka tik padariau duonos pudinga, tuoj sausiu i orkaite. sakykit, man pagal recepta nelabai iseina skysciu apsemt visa turini, gal taip turi but? nesudegs virsus?
QUOTE(spinsa @ 2011 11 10, 00:34)
ka tik padariau duonos pudinga, tuoj sausiu i orkaite. sakykit, man pagal recepta nelabai iseina skysciu apsemt visa turini, gal taip turi but? nesudegs virsus?
iskepiau duonos pudinga kol karstas negalejau valgyt, o saltas nelabai patiko. pasisildziau - nu nieko. bet nieko ypatingo galvojau bus skaniau.
Receptų nėr...
Beatos troskinys cenakinese tobulas skoniu skonis
QUOTE(Krista @ 2011 11 10, 16:31)
Beatos troskinys cenakinese tobulas skoniu skonis
reiks ir man isbandyt, juolab kad ten nieko nera sunkaus.
Krista, o kur ieskot recepto?knygoj? nes as darbe dabar kol susirasiu....
Šiandien pietums gaminau makaronus su tunu (iš Laimos žurnalo recepto), labai labai skanu MB apsidžiaugs pamatęs- jis didelis makaronų gerbėjas
Patiko, kad pagaminti be galo lengva, o ir užtrukau max iki 30min. Tik grietinės dėjau daugiau nei 100g, skaniau, kai padažo daugiau
Vakare kepsiu užkandėles prie vyno su camember'o sūriu- nėra mums skanesnio užkandžio (alyvuogės aišku irgi labai labai, bet turiu omeny gaminamus užkandžius ) prie balto vyno taurės pastaruoju metu
Man tai jis net skamba neskaniai, todėl apie gaminimą minties neturėjau
Kur jų nėra?
Man atrodo čia turėjo minty tą receptą, kurį šeštadienio laidoje rodė (su perlinėmis kruopomis)
Patiko, kad pagaminti be galo lengva, o ir užtrukau max iki 30min. Tik grietinės dėjau daugiau nei 100g, skaniau, kai padažo daugiau
Vakare kepsiu užkandėles prie vyno su camember'o sūriu- nėra mums skanesnio užkandžio (alyvuogės aišku irgi labai labai, bet turiu omeny gaminamus užkandžius ) prie balto vyno taurės pastaruoju metu
QUOTE(spinsa @ 2011 11 10, 09:49)
iskepiau duonos pudinga kol karstas negalejau valgyt, o saltas nelabai patiko. pasisildziau - nu nieko. bet nieko ypatingo galvojau bus skaniau.
Man tai jis net skamba neskaniai, todėl apie gaminimą minties neturėjau
QUOTE(+777+ @ 2011 11 10, 13:25)
Receptų nėr...
Kur jų nėra?
QUOTE(spinsa @ 2011 11 10, 14:36)
reiks ir man isbandyt, juolab kad ten nieko nera sunkaus.
Man atrodo čia turėjo minty tą receptą, kurį šeštadienio laidoje rodė (su perlinėmis kruopomis)
Pirmiausia reikia pabaigti seną temą, tada jau kalbėti kitoj