Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms, 4 tema

QUOTE(vija @ 2011 04 07, 12:37)
Dabar kaip tik Rimi 30% akcija maskarponei, o IKI - 'lady fingers' sausainiams smile.gif

super, dekui , kaip tik pribrendau tiramisu gamybai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krista @ 2011 04 07, 11:15)
man ir tas pats buvo, vis galvodavau kas per velnias tas tiramisu o kai pasidariau tai apie nieka daugiau negalvoju kaip tik dar pasidaryt. o sandien dariau garnyrui morkas troskintas meduj svieste, tai skoniu skonis thumbup.gif


As ir ruosiuos tas morkas pasigamint. Vakar issiviriau is pirmos knygos sriuba saldziu bulviu ir spinatu, tik be spinatu biggrin.gif Visai patiko, reiks kada kartot.
Atsakyti
ką tik pavalgėm guliašą, tik aš dariau su vištienos filė, na tikrai labai skanu, na sugundėt mane su tiramisu, o dar tos akcijos...lėksiu šiandien pirkti produktų ir ryt jau ragausim smile.gif
Atsakyti
Jei nesunku, tai ikelkite tu morku troskintu meduje recepta. 4u.gif
Atsakyti
mano tiramisu jau šaldytuve, ryt ragausim, laukiu nesulaukiu, nes kremas, tai iš ties labai skanus gavosi thumbup.gif
Atsakyti
Morkos su medumi, sviestu ir kmynais

6 morkos
25 g sviesto
1 šaukštelis medaus
1 šaukštelis kmynų
druskos

Morkas nuskutam, supjaustom kaip norim (aš daliju per pusę, o tas puseles supjaustau
3 - 4 cm pločio įstrižais rombeliais).
Imame puodą su geru dangčiu. dedame sviestą, morkas, medų, kmynus. Pamaišome viską, kad morkos vienodai apsiveltų medumi, sviestu ir kmynais. Uždengiame dangtį ir statome ant labai nedidelės ugnies 15 - 20 min., kad išsitroškintų. Pabaigoje įberiame druskos. Valgome karštas.

Šiandien taip jau išėjo, kad vietoj kalakutienos guliašo pagaminau vištienos pyragą iš primos knygos. Mums labai aptiko, toks šiltas ir naminis troškinukas, tikrai kartosiu dar ne kartą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorotti: 07 balandžio 2011 - 19:48
QUOTE(Dorotti @ 2011 04 07, 21:46)
Morkos su medumi, sviestu ir kmynais

6 morkos
25 g sviesto
1 šaukštelis medaus
1 šaukštelis kmynų
druskos

Morkas nuskutam, supjaustom kaip norim (aš daliju per pusę, o tas puseles supjaustau
3 - 4 cm pločio įstrižais rombeliais).
Imame puodą su geru dangčiu. dedame sviestą, morkas, medų, kmynus. Pamaišome viską, kad morkos vienodai apsiveltų medumi, sviestu ir kmynais. Uždengiame dangtį ir statome ant labai nedidelės ugnies 15 - 20 min., kad išsitroškintų. Pabaigoje įberiame druskos. Valgome karštas.

Šiandien taip jau išėjo, kad vietoj kalakutienos guliašo pagaminau vištienos pyragą iš primos knygos. Mums labai aptiko, toks šiltas ir naminis troškinukas, tikrai kartosiu dar ne kartą  smile.gif


Labai dekoju uz recepta. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2011 04 06, 21:52)
Pasidalinsiu patirtimi dėl prisvilimo. Aš paimu gerokai didesnį puodą, jo dugną lengvai ištrinu sviesto gabaliuku ir tada supilu pieną. Pieną užkaitinu, bet neužvirinu, supilu ryžius ir palieku per naktį (o kartais ir per  kitą dieną iki vakaro, tik į šaldytuvą įdedu). Tada beveik po paros užkaitinu (atidengtą) ir kai pradeda virti, sumažinu karštį iki minimumo. Kai jau vos vos burbuliuoja - uždengiu ir pamaišau retkarčiais. Po ~45min. išjungiu ir palieku. Nors būna dar skystoka, pastovėjus sutirštėja iki tiek, kiek reikia. Paskui pieno niekad nereikėjo pilti, kad praskiest, gaudavosi idealiai.


jei juos brinkini, tai kam dar virti 45min?
mano virykle elektrine, tai as darau kitaip


QUOTE(vija @ 2011 04 07, 12:37)
Dabar kaip tik Rimi 30% akcija maskarponei, o IKI - 'lady fingers' sausainiams smile.gif

tai vat ir kl kuris tortas skaniau tiramisu, ar tas sokoladinis?
surio turiu, o pirstelius, ryt pirksiu. dekui

geras tas tavo tarakonas, vis lieciu ekrana, kad uzmust lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiukstiene @ 2011 04 07, 22:52)
jei juos brinkini, tai kam dar virti 45min?
mano virykle elektrine, tai as darau kitaip

Man tada jie gaunasi idealūs ir visiškai neprisvyla. Per tą laiką suverda pienas, lieka jo tiek, kiek reikia. Plyta elektrinė, keraminė.
Atsakyti
žuvies užtepėlė thumbup.gif , per kartą ir suvalgėm
Atsakyti
Sveikutės,o gal kas galite parašyti čia TIRAMISU receptuką bigsmile.gif būčiau labai dėkinga.Man jau seilė tysta kaip jūs čia skaniai nupasakojot
Atsakyti
http://www.beatosvir...08/04/tiramisu/
Atsakyti