QUOTE(vija @ 2011 04 06, 21:52)
Pasidalinsiu patirtimi dėl prisvilimo. Aš paimu gerokai didesnį puodą, jo dugną lengvai ištrinu sviesto gabaliuku ir tada supilu pieną. Pieną užkaitinu, bet neužvirinu, supilu ryžius ir palieku per naktį (o kartais ir per kitą dieną iki vakaro, tik į šaldytuvą įdedu). Tada beveik po paros užkaitinu (atidengtą) ir kai pradeda virti, sumažinu karštį iki minimumo. Kai jau vos vos burbuliuoja - uždengiu ir pamaišau retkarčiais. Po ~45min. išjungiu ir palieku. Nors būna dar skystoka, pastovėjus sutirštėja iki tiek, kiek reikia. Paskui pieno niekad nereikėjo pilti, kad praskiest, gaudavosi idealiai.
jei juos brinkini, tai kam dar virti 45min?
mano virykle elektrine, tai as darau kitaip
QUOTE(vija @ 2011 04 07, 12:37)
Dabar kaip tik Rimi 30% akcija maskarponei, o IKI - 'lady fingers' sausainiams
tai vat ir kl kuris tortas skaniau tiramisu, ar tas sokoladinis?
surio turiu, o pirstelius, ryt pirksiu. dekui
geras tas tavo tarakonas, vis lieciu ekrana, kad uzmust