Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms, 4 tema

Senokai dalinausi kulinariniais įspūdžiais smile.gif Vis kažką naujo arba pamėgtą gaminu iš Beatos knygos, man visgi knyga yra daug geriau nei tos TV laidos rolleyes.gif Kadangi mėgstam sriubas, išbandytos beveik visos sriubos iš knygų, tai ką galiu pasakyti, ypač daug tikėjausi iš kukurūzų sriubos su lašiša, bet nelabai patiko, labiausiai gal lašiša iš jos biggrin.gif Baravykų sriuba - super, paprasta ir tikra thumbup.gif O jau ko tikrai niekad nekartosiu, tai šaltos agurkų sriubos, nėra net ką lyginti su šaltibarščiais, beskonė man ji kažkokia schmoll.gif
Atsakyti
Snd isbandziau makaronus su tunais is "Laimos" zurnalo smile.gif Labai greitai ir lengvai pagaminamas. Ir skanu! smile.gif
Atsakyti
Laba diena, šiandien kepiau makaronu su varške apkepa. Tai mano šeimynai jis nelabai. g.gif Toks prėskas, be skonio gavosi. Aš darau paprastesni variantą: isverdu makaronus (tik stambesnius) ir po to į juos imaisau varskes pakeli ir cukraus. Tai mums žymiai skaniau gaunasi ax.gif Na, bet čia turbut cia skonio reikalas.
Atsakyti
mane labai suviliojo kiaulienos ir perliniu kruopu troskinys,kuri rode per tv si sestadieni. gal kuri nors jau isbandete ir galite parasyti atsiliepimus?
Atsakyti
Gal kas parduodate "Beatos virtuvė" knygą?: ) Rašykit į AŽ:} 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2011 11 06, 17:09)
mane labai suviliojo kiaulienos ir perliniu kruopu troskinys,kuri rode per tv si sestadieni. gal kuri nors jau isbandete ir galite parasyti atsiliepimus?

As ryt bandysiu daryt tik reik perziuret is naujo laida, nes nelabai bezinau kas ten dedasi. O gal kur yra receptai patalpinti
Atsakyti
QUOTE(Krista @ 2011 11 07, 18:40)
As ryt bandysiu daryt tik reik perziuret is naujo laida, nes nelabai bezinau kas ten dedasi. O gal kur yra receptai patalpinti

ne, recepto nera, jis bus ateinanciu metu kalendoriuje,kurio su nekantrumu laikiu.
o kaip troskinukas?gal jau isbandytas? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2011 11 06, 17:09)

Mane irgi labai jis vilioja,tik neturiu čenakinių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Beža @ 2011 11 08, 17:26)
Mane irgi labai jis vilioja,tik neturiu čenakinių doh.gif

niu va ir as neturiu,
sakau gal butu galima i viena didesni koki inda gamint g.gif
jokiu problemu nesudarytu ir tas cenakines isigyt, tik klausimas ar verta, ar nebus jos paskui nugrustos i koki virtuves kampa, o ir virtuvele pas mus mazoka.....mama mano tas cenakines turi, tai reiks pas ja si patiekala ismegint,tai va uz tai ir atsiliepimai domina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2011 11 08, 17:53)
niu va ir as neturiu,
sakau gal butu galima i viena didesni koki inda gamint  g.gif
jokiu problemu nesudarytu ir tas cenakines isigyt, tik klausimas ar verta, ar nebus jos paskui nugrustos i koki virtuves kampa, o ir virtuvele pas mus mazoka.....mama mano tas cenakines turi, tai reiks pas ja si patiekala ismegint,tai va uz tai ir atsiliepimai domina  biggrin.gif

Pakankamai brangios jos yra,ypač,kai perki ne dvi-trys,o jos geros,kitoks skonis būna,nei paprastai troškint rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mentuske @ 2011 11 06, 14:17)
Snd isbandziau makaronus su tunais is "Laimos" zurnalo smile.gif  Labai greitai ir lengvai pagaminamas. Ir skanu! smile.gif

Siandien ir as pagaminau si recepta. Super thumbup.gif Ir labai greita ir skanu. Uztrukau gal 25min bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vynuogė* @ 2011 11 06, 17:05)
Laba diena, šiandien kepiau makaronu su varške apkepa. Tai mano šeimynai jis nelabai. g.gif Toks prėskas, be skonio gavosi. Aš darau paprastesni variantą: isverdu makaronus (tik stambesnius) ir po to į juos imaisau varskes pakeli ir cukraus. Tai mums žymiai skaniau gaunasi ax.gif Na, bet čia turbut cia skonio reikalas.

Ir aš kepiau, bet šeimynai nepatiko schmoll.gif Nors man tai visai nieko. Iš tiesų beskonis drinks_cheers.gif , nors ir razinų atrodo nepagailėjau, sakyčiau trūko saldumo g.gif .

Dar burokėlių sriubą viriau pagal Beatą, mums su vyru labai patiko thumbup.gif o vaikas paragavęs visiškai nevalgė doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavasarinė: 08 lapkričio 2011 - 20:53