pagaliau išbandžiau dar kažką iš Beatos knygų... sumaišiau baltą naminę mišrainę. tebūnie juokas, bet man, kaip pradedančiai namų šeimininkei, buvo labai labai naudinga perskaityt, kiek reikia virti morkas, kiek ten ir ko maišyt ir pan. džiaugiuosi, kad tai galiu rast vienoj knygoj, nereik naršyt internete ar pan.
ir dar dabar orkaitėj kepa kugelio pusbrolis, tai kol kas neragavom, bet bus įdomu, kaip ten kas.. darant tik buvo keista dėl pieno-kiaušinių-prieskonių plakinio, nes gi jis skystas būdamas nusileidžia dugnan, tai va bus įdomu, kaip čia su juo baigsis..
na va, galiu papildyt nuomonę apie kugelio pusbrolį - dariau tik dviems, tai mažinau nurodytus produktų kiekius. bet ir tai gavosi daug
gal suvalgysim, gal nereiks išmest trečdalio.. kepiau 180laipsnių temp ilgiau, nei valandą, tai nelabai supratau, ar reikėjo dar pakept šiek tiek, ar ne. viršus apskrudęs, bet vidus vietom toks įdomus. šiaip skanu, visai patiko, bet.. pusbrolis. originalas patinka labiau, bet buvau pasiilgus jau kažko tokio, bulvių tarkavimo mašinos neturim kol kas, tai teko suktis iš padėties
tiesa, patiko, kad pieno visiškai nesijaučia (ypač, kai mb jam alergiškas)