Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms, 4 tema

QUOTE(Bulčia trupinėlis @ 2011 11 02, 23:08)
gal galit pasakyt, iš kur receptukas: šaltinis I ar II knyga, ar blogas, ar laida? jau pasimečiau, per daug mano jos visur...  blush2.gif

163 psl. iš pirmos knygos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vivulyte @ 2011 11 02, 22:52)
163 psl. iš pirmos knygos smile.gif

ačiū, ieškosim 4u.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
gal kuri uzmatete, ar jau yra knygynuose
2012 metu Beatos kalendorius?
siais metais manau turetu buti ivairesniu receptu,
nes ta vien keksiuku ideja man nelabai schmoll.gif
Atsakyti
o gerai, kad priminėt apie kalendorių ax.gif
ar jau kas nors mėginot lapkričio mėnesio keksiukų receptuką, aš kažkaip dvejoju, ar bus skanu blush2.gif šiaip visus kepiau, bet kai kuriais likau nusivylusi ir dabar dėl šitų neapsisprendžiu blush2.gif o va gruodžio mėn.labai gardžiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bulčia trupinėlis: 03 lapkričio 2011 - 09:05
O as ragavau majoneza is 2 knygos.
Visai neblogas. Galbut butu geriau nei pirktinis, zinai kas deta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2011 11 03, 08:47)
labas rytas  4u.gif
gal kuri uzmatete, ar jau yra knygynuose
2012 metu Beatos kalendorius?
siais metais manau turetu buti ivairesniu receptu,
nes ta vien  keksiuku ideja  man nelabai  schmoll.gif

Man atrodo dar nėra jo išleisto, nes Beata kaip tik FB neseniai klausė apie tai ką įdėti į tą naująjį kalendorių smile.gif
Atsakyti
už penkiolikos minučių trauksiu laukan datulių-apelsinų pyragą iš antros knygos bigsmile.gif jau laukiu nesulaukiu ax.gif dabar kvapai tokie, kad seilė tįsta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bulčia trupinėlis: 03 lapkričio 2011 - 19:58
Na va, pyragas jau sulaukė degustatorių įvertinimo. Mamai ir vyrui labai patiko. Na o man kiek per saldus ir kažkaip neitin patiko tos datulės, aš ir šiaip jų nevalgau vienų, tai gal dėl to, manau, skonio reikalas. Suma summarum - neblogas 4u.gif
Atsakyti
Nuo antradienio maximose bus 30 proc. nuolaida Obuolio leidyklos knygoms., t.y. ir Beatos knygoms. biggrin.gif
Atsakyti
pagaliau išbandžiau dar kažką iš Beatos knygų... sumaišiau baltą naminę mišrainę. tebūnie juokas, bet man, kaip pradedančiai namų šeimininkei, buvo labai labai naudinga perskaityt, kiek reikia virti morkas, kiek ten ir ko maišyt ir pan. džiaugiuosi, kad tai galiu rast vienoj knygoj, nereik naršyt internete ar pan. smile.gif
ir dar dabar orkaitėj kepa kugelio pusbrolis, tai kol kas neragavom, bet bus įdomu, kaip ten kas.. darant tik buvo keista dėl pieno-kiaušinių-prieskonių plakinio, nes gi jis skystas būdamas nusileidžia dugnan, tai va bus įdomu, kaip čia su juo baigsis.. unsure.gif

na va, galiu papildyt nuomonę apie kugelio pusbrolį - dariau tik dviems, tai mažinau nurodytus produktų kiekius. bet ir tai gavosi daug doh.gif gal suvalgysim, gal nereiks išmest trečdalio.. kepiau 180laipsnių temp ilgiau, nei valandą, tai nelabai supratau, ar reikėjo dar pakept šiek tiek, ar ne. viršus apskrudęs, bet vidus vietom toks įdomus. šiaip skanu, visai patiko, bet.. pusbrolis. originalas patinka labiau, bet buvau pasiilgus jau kažko tokio, bulvių tarkavimo mašinos neturim kol kas, tai teko suktis iš padėties smile.gif tiesa, patiko, kad pieno visiškai nesijaučia (ypač, kai mb jam alergiškas) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almost: 04 lapkričio 2011 - 20:44
QUOTE(Almost @ 2011 11 04, 21:07)

ko nesuvalgoma yra uzsaldoma, arba perdirbama, kitaip, kad nepabostu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingada @ 2011 11 04, 19:43)
Nuo antradienio maximose bus 30 proc. nuolaida Obuolio leidyklos knygoms., t.y. ir Beatos knygoms. biggrin.gif

Beatos knygas išleido leidykla Laisvos valandos smile.gif
Atsakyti