Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms, 4 tema

QUOTE(raganiukstiene @ 2011 10 30, 18:45)
ziurekit, o kur aviziniai dribsniu sausainiukai?
perieskojau bloga, FB, neradau, gal nuoroda imesit?
aciu

Beatos blog'e nėra, bet google visagalė parodė ČIA 4u.gif
Atsakyti
aciu, pasirodo 1 knyga, knyga namie, as darbe, o mama recepto nori, tai ratas smile.gif
truputi rode kitaip, nei sitas, bet sake nerodo filmuko, del to ieskom recepto.
Atsakyti
QUOTE(leibel @ 2011 10 30, 17:08)
Lauksim komentarų dėl rududu, nes man nepatiko nei su karvute nei su šokoladu, pakol kas geriausia be nieko g.gif

Kepiau sausainius su karvute, tai tie kurie ilgiau kepe, buvo kietesni, nei trumpiau kepti. Dar kepiau su tirsta juoduju serbentu uogiene. Tai man net skaniau, tokia rugstele jautesi. ir vakar kepiau sausainius su saldytom uogom su cukrum. Ir labai skanu. thumbup.gif
Atsakyti
Na, va, mano pirmas blynas blush2.gif
Skonis visai patiko, Rududu tikrai ne kietas, pats tas sakyčiau. Tiesa, manau klaida, jog naudojau prastą kakavą, arba gal per daug jos įdėjau? unsure.gif Kažkaip man jie gavosi tokie labai kakaviniai, nors gal čia dėl to, kad ne itin saldūs.. Bet šiaip išties neblogi, pusės skardos jau nebėra, matyt, kad vykęs kepinys ax.gif

user posted image

Aš irgi manau, kad su uogiene turėtų būti pats tas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(icing sugar @ 2011 10 30, 20:54)
Na, va, mano pirmas blynas  blush2.gif 
Skonis visai patiko, Rududu tikrai ne kietas, pats tas sakyčiau. Tiesa, manau klaida, jog naudojau prastą kakavą, arba gal per daug jos įdėjau?  unsure.gif Kažkaip man jie gavosi tokie labai kakaviniai, nors gal čia dėl to, kad ne itin saldūs.. Bet šiaip išties neblogi, pusės skardos jau nebėra, matyt, kad vykęs kepinys  ax.gif

user posted image

Aš irgi manau, kad su uogiene turėtų būti pats tas  mirksiukas.gif

As visada kepu dviguba norma biggrin.gif
Atsakyti
Vakar pusryčiams kepiau Varškės blynus (iš pirmos knygos), taip taip, tik dabar išbandžiau biggrin.gif
Nesu blynų mėgėja, todėl juos kepu (ir valgau) max porą kartų per metus. Šitie blynai skanūs (valgėm su pienu ir ananasų-abrikosų uogiene rolleyes.gif ), bet asmeniškai man labiau patinka traškūs blynai. Šitų traškūs gavosi tik patys krašteliai, o patys blynai minkšti minkšti (ir gan storoki, išsipūtė nuo kepimo miltelių smile.gif ). Nors MB tai negalėjo atsivalgyti, kaip jam patiko smile.gif
Tiesa, kepiau iš pusės normos, tai su MB dviese vos suvalgėm (gavosi lygiai trys keptuvės).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 01 lapkričio 2011 - 13:16
Aš esu pati tikriausia Beatos virtuvės fanė biggrin.gif Jei reikia kažką gaminti, tai visų pirma traukiu Beatos knygas ir ieškau recepto jose ax.gif Daug kulnarinių šedevrų mano virtuvėje atsirado būtent Beatos dėka. Labiausiai mėgstu gaminti šventinį paštetą, vištienos pyragą, lazaniją, šokoladainį, makaronus su feta ir pomidorais, moliūgų sriubą ir kitus, jau visų čia išbandytus ir aptartus receptus smile.gif
Dabar eilėje makaronų apkepas su varške essen.gif
Atsakyti
QUOTE(sweet_dreams @ 2011 11 02, 15:40)
Aš esu pati tikriausia Beatos virtuvės fanė  biggrin.gif Jei reikia kažką gaminti, tai visų pirma traukiu Beatos knygas ir ieškau recepto jose  ax.gif Daug kulnarinių šedevrų mano virtuvėje atsirado būtent Beatos dėka. Labiausiai mėgstu gaminti šventinį paštetą, vištienos pyragą, lazaniją, šokoladainį, makaronus su feta ir pomidorais, moliūgų sriubą ir kitus, jau visų čia išbandytus ir aptartus receptus  smile.gif
Dabar eilėje makaronų apkepas su varške  essen.gif

o as vakar kepiau avizinius sausainius - 100 balu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 11 02, 13:42)
o as vakar kepiau avizinius sausainius  -  100 balu  thumbup.gif

Šitais aš irgi gundausi, bet dar neišbandžiau. Reikės kurį vakarą pabandyti smile.gif Kiek maždaug gaunasi sausainių?
Atsakyti
QUOTE(sweet_dreams @ 2011 11 02, 18:16)
Šitais aš irgi gundausi, bet dar neišbandžiau. Reikės kurį vakarą pabandyti  smile.gif Kiek maždaug gaunasi sausainių?

jei daryt normalius sausainius (jie bekepant dar isipucia), tai kazkur apie 30
Atsakyti
Ragavau pas mama makaronu apkepa, nu thumbup.gif labai labai visiems patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 11 02, 13:42)
o as vakar kepiau avizinius sausainius  -  100 balu  thumbup.gif

gal galit pasakyt, iš kur receptukas: šaltinis I ar II knyga, ar blogas, ar laida? jau pasimečiau, per daug mano jos visur... blush2.gif
Atsakyti