Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms, 4 tema

QUOTE(dovil14 @ 2011 10 26, 23:14)

Šitą jau daug kas kepėm, aptarinėjom paskutiniuose puslapiuose kaip tik smile.gif
Atsakyti
As vakar dariau tingini. labai patiko. niekada nededavau kondensuoto pieno, bet jis labai tiko, o ir mases gavosi labai daug. dabar visada tik taip darysiu
Atsakyti
turiuogienes daug, tai siek tike pavedzioju:) uztat cukraus mazai dedu. dar uzbarstau cinamono, jo beveik nesijaucia, turbut isikvepes jau...

Atsakyti
QUOTE(leibel @ 2011 10 26, 15:24)
parašykit receptuką bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aha 4u.gif ir aš labai norėčiau, čia ko gero iš Beatos knygos, neturiu dar nė vienos ax.gif

Tiesa, dariau kiaulieną, tai tikrai geriau viską apkept keptuvėje, o troškint puode, ačiū už patarimą 4u.gif
Atsakyti
gal turite silkes torto receptuka?ir trumpa jo darymo eiga?

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2011 10 27, 01:17)
Šitą jau daug kas kepėm, aptarinėjom paskutiniuose puslapiuose kaip tik smile.gif

iš ryto, šaltas, dar nuostabesnis thumbup.gif
Atsakyti
[quote=inguliukas,2011 10 27, 16:38]
gal turite silkes torto receptuka?ir trumpa jo darymo eiga?
aciu 4u.gif
Silkes torto receptuka,maciau ,,Receptai su nuotraukomis,, is saltu uzkandziu,as ir zadu meginti,atrodo neblogai thumbup.gif
Atsakyti
Iškepiau ir aš tą Vilmos obuolių varškės pyragą. Kepė apie 1h 30min. Atrodo, gavosi viskas taip, kaip ir turėjo.
Na, neblogas, bet tikrai yra skanesnių ir taip pat tokių paprastų 4u.gif įvertinčiau gal kokiem 6-7, bet ne daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sume @ 2011 10 29, 12:54)
Iškepiau ir aš tą Vilmos obuolių varškės pyragą. Kepė apie 1h 30min. Atrodo, gavosi viskas taip, kaip ir turėjo.
Na, neblogas, bet tikrai yra skanesnių ir taip pat tokių paprastų 4u.gif įvertinčiau gal kokiem 6-7, bet ne daugiau smile.gif

o tu obuolius pakeisk kuo nors kitu, bus dar paprasciau, ilgai kepe g.gif
Atsakyti
Norėčiau kepti žydišką kugelį, kur iš makaronų ir varškės,bet tos laidos kažkodėl neleidžia per tv3 pažiūrėti verysad.gif Gal kuri mamytė turi receptą? ax.gif
Atsakyti
"Laimos" žurnale (šio mėn.) radau Beatos makaronų su tunais receptą (ne tas, kur knygoje su citrinomis, čia su porais, morkomis ir grietine), labai rūpi išbandyti bigsmile.gif Mėgstam labai makaronus su tuno padažu, bet aš darydavau kiek kitaip. Gal jau išbandėt kas nors? smile.gif

QUOTE(mmartaa @ 2011 10 27, 20:57)
Silkes torto receptuka,maciau ,,Receptai su nuotraukomis,, is saltu uzkandziu,as ir zadu meginti,atrodo neblogai thumbup.gif

Silkės nemėgstu, tai to pyrago gaminimo planuose nėra biggrin.gif Bet skaičiau nemažai atsiliepimų, kad kas gamino, sako duona visai netinka ir net gadina gerą skonį to pyrago unsure.gif

Atsakyti
žemaičių blynų vis dar receptuko laukiu unsure.gif niekas neįmes?! verysad.gif
Atsakyti