Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms, 4 tema

QUOTE(Finna @ 2011 10 23, 20:32)
Man tai karštas buvo skanesnis, bet ir šaltas kitą dieną labai skanus smile.gif Gal tu obuolių labai daug pridėjai? Aš pjausčiau juos plonomis riekelėmis ir dėjau tiek, kad į aukštį dvi riekelės gavosi, tai varškės masė pas mane dvigubai storesnė ir jaučiasi varškė labiau.

As obuolius tarkavau ir kaip recepte dejau ju iki pat virsaus biggrin.gif ir man nie nesukepe i tokia jau labai obuoliene, o kepiau pakankamai ilgai 1.20h g.gif nes vis varske skystoka buvo unsure.gif
Atsakyti
obuoliai praskiede varske.
as varskes dedu daugiau, ir dar kepimu milteliu, kad pakiltu, mano skarda didesne, nei kepe, "tortineje"
kriauses ir jei sultingos man pyraga praskiede, bet padejus ant zemiausios, pradarius orkaite, siek tiek dregme isgaravo..
labai lengvai gaminasi ir labai skanus, cukraus dedu maziau..(dedu uogienes)
Atsakyti
Jūs čia apie saldumynus, o aš noriu pagirti žemaitiškus blynus thumbup.gif Visą gyvenimą "bijojau" juos daryti, nes galvojau, kad terlionės labai daug, kad sudėtinga - pasirodo nieko panašaus blush2.gif Dabar planuose gaminimas iš didesnės normos ir pakrovimas į šaldiklį bigsmile.gif

Ir dar vienas labai prilipęs dalykas, tai kaip Beata užvadinusi "Peperonatta" berods - gaila kad savos paprikos jau baigėsi verysad.gif Skanu ir šaltas, ir karštas, ir ant čiabatos dėt, ir kaip garnyras prie ko nors - pas mus neužsilaikydavo ilgiau nei dieną biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas turit makaronų- varškės apkepo receptą?
Atsakyti
Gal kas zinote sonkauliuku recepta kuri si sestadieni rode??
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 10 24, 13:13)
Gal kas turit makaronų- varškės apkepo receptą?


cituoju iš www.beatosvirtuve.lt:

puse pokelio makaronų 2 pakeliai varškės, trys kiaušiniai grietinės apie kokius 4-5 šaukštus druskos cukraus, tada razinų jei norite, viską sumaišot su išvirtais makaronais, kepat viršų pabarstot džiuvesėliais ar sutrintais sausais pusryčiais ir jei norisi cukrum…

Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2011 10 24, 05:40)
As obuolius tarkavau ir kaip recepte dejau ju iki pat virsaus biggrin.gif  ir man nie nesukepe i tokia jau labai obuoliene, o kepiau pakankamai ilgai 1.20h g.gif  nes vis varske skystoka buvo unsure.gif


Man obuoliai sukepė į tokią kaip obuolienę (jau sakiau, kad jų sluoksnis buvo dvi plonos riekelės į viršų), kepiau pyragą 1,5val. 200 laipsnių temperatūroje (labai trumpai kepė ir 180 laipsnių temperatūroje). Gal čia ir nuo obuolių priklauso g.gif Mano obuoliai buvo iš tetos sodo, minkštoki tokie (rinkausi bele kokius, vistiek pyragui biggrin.gif ).

QUOTE(Sinuhas @ 2011 10 24, 11:25)
Jūs čia apie saldumynus, o aš noriu pagirti žemaitiškus blynus  thumbup.gif Visą gyvenimą "bijojau" juos daryti, nes galvojau, kad terlionės labai daug, kad  sudėtinga - pasirodo nieko panašaus blush2.gif Dabar planuose gaminimas iš didesnės normos ir pakrovimas į šaldiklį


Ačiū už padrąsinamąjį žodį biggrin.gif
Mano planuose irgi yra Beatos žemaičių blynai (mano vienas iš mylimiausių patiekalų) rolleyes.gif

QUOTE(eureka77 @ 2011 10 24, 13:19)
Gal kas zinote sonkauliuku recepta kuri si sestadieni rode??


Pažiūrėkit laidos pakartojimą ir rasit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinuhas @ 2011 10 24, 12:25)
Jūs čia apie saldumynus, o aš noriu pagirti žemaitiškus blynus  thumbup.gif Visą gyvenimą "bijojau" juos daryti, nes galvojau, kad terlionės labai daug, kad  sudėtinga - pasirodo nieko panašaus blush2.gif Dabar planuose gaminimas iš didesnės normos ir pakrovimas į šaldiklį bigsmile.gif

parašykit receptuką bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
user posted image

vilmos obuoliu, bet ji perdarau, man jis labai skanus.
kepu lazanijai skirtoje skardoje..
Atsakyti
Tik dabar pastebėjau, kad yra visas Beatos mylėtojų forumas doh.gif

Gal kas išbandėt varškės ir obuolių pyragą? Man obuolių sluoksnis gavosi kitaip...
Atsakyti
QUOTE(raganiukstiene @ 2011 10 26, 20:18)
vilmos obuoliu, bet ji perdarau, man jis labai skanus.
kepu lazanijai skirtoje skardoje..


Čia uogienės dar dėta? smile.gif
Aš irgi kepiau lazanijos formoje drinks_cheers.gif Ir visa laimė, nes išėjo labai didelis, būtų sunkiai tilpęs kitose mano turimose formose biggrin.gif

QUOTE(dovil14 @ 2011 10 26, 23:01)
Tik dabar pastebėjau, kad yra visas Beatos mylėtojų forumas  doh.gif

Gal kas išbandėt varškės ir obuolių pyragą? Man obuolių sluoksnis gavosi kitaip...


Yra yra, prašom jungtis ir dalintis patyrimais smile.gif 4u.gif

Apie Vilmos pyragą kalbi? smile.gif Man obuolių sluoksnis irgi gavosi kitoks, nei įdėtoje nuotraukoje, bet aš ir obuolius pjausčiau kitaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2011 10 27, 00:08)
Apie Vilmos pyragą kalbi? smile.gif Man obuolių sluoksnis irgi gavosi kitoks, nei įdėtoje nuotraukoje, bet aš ir obuolius pjausčiau kitaip smile.gif


Kalbu apie šitą smile.gif
Atsakyti