QUOTE(Nexta @ 2011 10 24, 05:40)
As obuolius tarkavau ir kaip recepte dejau ju iki pat virsaus
ir man nie nesukepe i tokia jau labai obuoliene, o kepiau pakankamai ilgai 1.20h
nes vis varske skystoka buvo
Man obuoliai sukepė į tokią kaip obuolienę (jau sakiau, kad jų sluoksnis buvo dvi plonos riekelės į viršų), kepiau pyragą 1,5val. 200 laipsnių temperatūroje (labai trumpai kepė ir 180 laipsnių temperatūroje). Gal čia ir nuo obuolių priklauso
Mano obuoliai buvo iš tetos sodo, minkštoki tokie (rinkausi bele kokius, vistiek pyragui
).
QUOTE(Sinuhas @ 2011 10 24, 11:25)
Jūs čia apie saldumynus, o aš noriu pagirti žemaitiškus blynus
Visą gyvenimą "bijojau" juos daryti, nes galvojau, kad terlionės labai daug, kad sudėtinga - pasirodo nieko panašaus
Dabar planuose gaminimas iš didesnės normos ir pakrovimas į šaldiklį
Ačiū už padrąsinamąjį žodį
Mano planuose irgi yra Beatos žemaičių blynai (mano vienas iš mylimiausių patiekalų)
QUOTE(eureka77 @ 2011 10 24, 13:19)
Gal kas zinote sonkauliuku recepta kuri si sestadieni rode??
Pažiūrėkit laidos pakartojimą ir rasit