Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms, 4 tema

QUOTE(pepilota @ 2011 10 20, 22:09)
sveikos, merginos 4u.gif

Kita savaitgali turesim dviguba svente - svesim dukrytes pirmaji gimtadieni kartu su tecio n - tuoju gimtadieniu smile.gif kadangi mazoji siuo gyvenimo periodu labai megsta apziurinet ka suaugusieji turi leksteje, o negavus paragauti, kelia nepakeliama triuksma, darysiu saltus, rankomis valgomus uzkandzius.

Didziausias klausimas del torto/pyrago. Kazkaip tortai man per sudetingai skamba, gyvenime nesu kepus, tai gal tokia proga nebutu geras laikas bandymams. Galvoju gal koki pyraga kepti ir padekoruoti g.gif  Kuris jusu nuomone tinkamiausias ir parasciausias is Beatos receptu? Esu kepus sokoladaini, bet gal per paprasta g.gif  Dar patiko surio pyragas su braskiniu virsum. Gal tas visai nieko g.gif  Dar svarstau apie cupcakes, bet irgi niekad nesu darius, tai bijau, kad ilgai uztruks ir dar nesigaus kas nors.

Ka jus patartumet? Aciu labai!!! 4u.gif

As kepiau is antros knygos sventini varskes ir spanguoliu pyraga, tik dejau vietoj uogu persiku uogiene, tai super gavosi, labai sventiskai atrode 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

kepiau baklazanus idarytus su ryziais ir grybais.
kaip visada labai skanu.
ir nerealus pyragas vilmos.. varske, patarkuotu kriausiu ar slyvu uogienes ir iskepa, cia pakaitalas, nes obuoliu neturiu.
receptuka, rode praeita savaitgali ..
Atsakyti
Beatos pasekėjos, visas laidas ČIA galit pasižiūrėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmartaa @ 2011 10 21, 12:51)
Gal kas uzsiraset ,,Silkes torto,, receptuka?niekur nerandu,kazko tv3,pavieluotai viska daro?

proporcijų neatsimenu,bet
juoda duona + sviestas

silkės apie 250
varškės
grietinės
pomidorų
krapų
želatinos

atrodo viskas g.gif
Atsakyti
Šiandien n-tąjį kartą dariau šventinį vištienos kepenėlių paštetą- be priekaištų thumbup.gif Tik prieskonių šį kartą kitokių dėjau, kad būtų skonis kiek kitoks, nes gan dažnokai gaminu, kad nepabostų biggrin.gif

QUOTE(pepilota @ 2011 10 20, 21:09)
Didziausias klausimas del torto/pyrago. Kazkaip tortai man per sudetingai skamba, gyvenime nesu kepus, tai gal tokia proga nebutu geras laikas bandymams. Galvoju gal koki pyraga kepti ir padekoruoti g.gif  Kuris jusu nuomone tinkamiausias ir parasciausias is Beatos receptu? Esu kepus sokoladaini, bet gal per paprasta g.gif  Dar patiko surio pyragas su braskiniu virsum. Gal tas visai nieko g.gif  Dar svarstau apie cupcakes, bet irgi niekad nesu darius, tai bijau, kad ilgai uztruks ir dar nesigaus kas nors.

Ka jus patartumet? Aciu labai!!! 4u.gif

Tiramisu labai skanu ir paprasta pagaminti, o, kad atrodytų šventiškiau, galima būtų daryti torto formoje (ir geriau naudoti ne sausainius, o išsikepti biskvitą- gražiau pjaustytųsi), o šonus apdėti sausainiais "damų piršteliais" (mano įdėtoje nuorodoje žemiau, kur tortas ne toks, bet išvaizda tokia biggrin.gif, aiškiai papasakota kaip tą daryti smile.gif ), ir aprišti kokiu kaspinuku biggrin.gif Čia tik šiaip pamąstymas, nes pagal Beatą jokio torto nesu dariusi, tik pyragus, o jie tokia proga kaip suprantu netinka smile.gif
Va tokį panašų surišimą turėjau minty:
KAIP ČIA

Dar nemažai kas giria ŠITĄ jos tortą, tik nežinau kiek sudėtingas jo gaminimas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 21 spalio 2011 - 22:44
Aciu, merginos 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Dar toj pacioj nuorodoj radau tiramisu torta. Galvoju gadl ta bandyt daryt. Bet kaip jo virsu papuost? g.gif Vistiek kazkaip noretusi, kad matytusi, jog vaiko gimtadienio tortas g.gif O dar geriau, kaip papuost, kad ir tetis neliktu nuskriaustas? g.gif Negi du tortus kept doh.gif

Busiu dekinga uz patarimus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kepiau Beatos draugės Vilmos obuolių-varškės pyragą- mano skoniui tobulas rolleyes.gif
Saldus, be galo skanus, viršus traškus, obuolių pyrago gal dar nesu skanesnio valgius wub.gif

QUOTE(pepilota @ 2011 10 22, 12:42)
Aciu, merginos 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Dar toj pacioj nuorodoj radau tiramisu torta. Galvoju gadl ta bandyt daryt. Bet kaip jo virsu papuost? g.gif  Vistiek kazkaip noretusi, kad matytusi, jog vaiko gimtadienio tortas g.gif  O dar geriau, kaip papuost, kad ir tetis neliktu nuskriaustas? g.gif  Negi du tortus kept doh.gif 

Busiu dekinga uz patarimus 4u.gif  4u.gif

Gal papuošk vaikiškai, o tėtis supras biggrin.gif
Arba kaip nors neutraliai, kad abiems tiktų arba galima du mažus tortukus padaryti- vieną tėčiui, vieną mažylei smile.gif Tik tiek, kad darbo būtų daugiau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 22 spalio 2011 - 20:03
QUOTE(Finna @ 2011 10 21, 23:41)

Dar nemažai kas giria ŠITĄ jos tortą, tik nežinau kiek sudėtingas jo gaminimas g.gif

wow koks grožis reiks išbandyti ir skonį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Persikute* @ 2011 10 16, 13:15)

vilmos-obuoliu-ir-varskes-pyragas tik per laida dar i varske grietines dejo, nors cia jos nera  g.gif

Isbandem ir mes vakar sita pyraga, tai karstas jis man nepatiko, o saltas skanus, tik man varskes sluoksnis didesnis galetu buti, nes db obuoliai prigesina varskes skoni ir nuo obuoliu ji man suskystejo tokia unsure.gif Seimynai patiko , man dar liuks nes lengva gamyba jo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Finna @ 2011 10 21, 23:41)

Nu atrodo nerealiai gundanciai bigsmile.gif Reikes savaitgaliui pasigaminti 4u.gif Is paskaitymo gamyba nesudetinga lyg smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2011 10 23, 16:52)
Isbandem ir mes vakar sita pyraga, tai karstas jis man nepatiko, o saltas skanus, tik man varskes sluoksnis didesnis galetu buti, nes db obuoliai prigesina varskes skoni ir nuo obuoliu ji man suskystejo tokia  unsure.gif  Seimynai patiko , man dar liuks nes lengva gamyba jo 4u.gif

Man tai karštas buvo skanesnis, bet ir šaltas kitą dieną labai skanus smile.gif Gal tu obuolių labai daug pridėjai? Aš pjausčiau juos plonomis riekelėmis ir dėjau tiek, kad į aukštį dvi riekelės gavosi, tai varškės masė pas mane dvigubai storesnė ir jaučiasi varškė labiau.
Atsakyti
Ir as tapau Beatos virtuves fanate smile.gif
Atsakyti
Mergaites, vis delto nusprendziau tokia proga gaminti jau isbandyta varianta http://www.beatosvir...s-su-braskemis/
Pasirinkai dar ir del to, kad tokio pyrago ir jubiliate gales paragaut smile.gif Nes siaip kokiu tortu dar nelabai noreciau duot. O cia galima sakyt riebesne varskyte biggrin.gif

TIk labai labai buciau dekinga uz idejas puosybai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Galvoju gal ka kita rinktis vietoj braskiu. Kazkaip nelabai man eksperimentuojasi su maistu, pyragu ar tortu is viso nesu puosus, tai suku galva kaip cia geriau padaryt g.gif Gal koki sokoladini virsu daryt. Bet ar tiks? Ir kaip ji padaryt? Bukit geros patarkit!!!!
Atsakyti