Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms, 4 tema

QUOTE(Saulužė @ 2011 10 18, 11:20)
Gerai, ir aš taip bandysiu 4u.gif ir kaip aš nesugalvojau anksčiau blush2.gif

Parašyk kaip sekėsi kai pabandysi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2011 10 17, 18:18)
Kai Beata kepino mėsytę, viskas priskreto, o su svogūnais viskas gražiai atšoko, ar ir jums taip? Nes man kažkodėl beveik nieks neatšoka ir dar prisvilint sugebu turbūt per troškinimą,

QUOTE(AkvileZ @ 2011 10 17, 22:32)
Dėl jos puodo taip gaunasi. Jos su keramikine danga, todėl taip gražiai viskas atšoka.

drinks_cheers.gif

mano galva, būtent priklauso nuo puodo. Aš pirmą kartą dariau Zepter puode, turinys labai gražiai prikepė, o paskui gražiai atšoko biggrin.gif . O kitą kartą, gaminau miniai žmonių, tai dariau viską paprastame puode. Viskas sėkmingai prisvilo, niekas neatšoko, ir šiaip patiekalas nelabai skaniai gavosi.

--------------
vakar bandžiau makaronų -varškės apkepą. Mums su vyru visai patiko thumbup.gif , o vaikams kažkodėl ne g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spalvos: 18 spalio 2011 - 12:08
man nieks neprikepe, nes per mazai miltuose mesa apvoliojau,apkepinau viska keptuveje, po to i puoda ir troskinau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(absonata @ 2011 10 13, 08:44)
O Jums jie kieti gavosi?Man, kai pjaustau, tai sutrupa.

Kieti ir labai saldus, nors knygoje ir raso, kad turi buti kieti, na bet man super kieti gavosi. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Teysa @ 2011 10 19, 13:24)
Kieti ir labai saldus, nors knygoje ir raso, kad turi buti kieti, na bet man super kieti gavosi.  schmoll.gif

O kaip Jūs kepėte?Formoje?Aš stiklinėje formoje kepiau, gal sluoksnis per didelis gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2011 10 18, 10:11)
O jūs keptuvėje kepat? Nes aš tai aliejaus tai dapilu ir paskutinisyk stengiausi per daug nekepint mėsytės, bet vis tiek liko pridegėlių ir aš tai viską nuo A iki Z darau puode, kepu mėsą, išimu, kepu svogūnus, įdedu atgal mėsą ir užpilu sultim, gal tikrai mano puodai netikę {dariau emaliuotam ir skardiniam tokiam, paprastam}. Gal pabandyt kept ant keptuvės, o troškint puode g.gif

Na ko jūs nervinatės dėl to prikepimo. Aš mėsą neidealiai apeku, sudedu svogūnus jų nekepinu biggrin.gif ir troškinu viską Bauer puode. Viskas gaunasi nors cibulis ir nekepintas ir mėsa gražiai neapskrudus biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, merginos 4u.gif

Kita savaitgali turesim dviguba svente - svesim dukrytes pirmaji gimtadieni kartu su tecio n - tuoju gimtadieniu smile.gif kadangi mazoji siuo gyvenimo periodu labai megsta apziurinet ka suaugusieji turi leksteje, o negavus paragauti, kelia nepakeliama triuksma, darysiu saltus, rankomis valgomus uzkandzius.

Didziausias klausimas del torto/pyrago. Kazkaip tortai man per sudetingai skamba, gyvenime nesu kepus, tai gal tokia proga nebutu geras laikas bandymams. Galvoju gal koki pyraga kepti ir padekoruoti g.gif Kuris jusu nuomone tinkamiausias ir parasciausias is Beatos receptu? Esu kepus sokoladaini, bet gal per paprasta g.gif Dar patiko surio pyragas su braskiniu virsum. Gal tas visai nieko g.gif Dar svarstau apie cupcakes, bet irgi niekad nesu darius, tai bijau, kad ilgai uztruks ir dar nesigaus kas nors.

Ka jus patartumet? Aciu labai!!! 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi kepiau ta varškės- obuolių pyragą http://www.beatosvir...arskes-pyragas/ bet man per nuorodoje rekomenduojama laika jis neiskepe, obuoliai nesuminkstejo, gal vis tik geriau juos tarkuoti g.gif , nors as pjausciau pakankamai smulkiai.
Aišku papildomai ijungiau dar kepimui 15 min., tuomet labiau buvo apskrudes ir iskepes, bet kaip kazkas rase, miltai jautesi g.gif Gal kazka ne taip padariau g.gif
Šeimyna įvertino pakankamai gerai, taip kad 7 balai iš 10 smile.gif
Atsakyti
As kalbejau apie sita http://www.beatosvir...s-su-braskemis/
Atsakyti
Gal kas uzsiraset ,,Silkes torto,, receptuka?niekur nerandu,kazko tv3,pavieluotai viska daro?
Atsakyti
QUOTE(mmartaa @ 2011 10 21, 12:51)
Gal kas uzsiraset ,,Silkes torto,, receptuka?niekur nerandu,kazko tv3,pavieluotai viska daro?

Tai jį reik užsirašinėt pagal laidos kartojimą, o bloge jo nerasit, nes tikslus receptas bus įdėtas tik apie Naujus metus, jei neklystu tai bus jos naujoj knygoj g.gif
Atsakyti
Tai va,kad ir kartojima prazioplinau doh.gif niu gal kas atsiras toks protingas,kuris tures receptuka smile.gif
Atsakyti